Battlestar Galactica - The Official Topic (SPOILERS)
Не искате да знаете с какво жестоко усилие на волята се удържам да не си закупя сезоните от тук
Но все се надявам, че накрая ще пуснат събрано издание. А тукашните издания имат ЧАСОВЕ екстри за разлика от британските, които практически нямат екстри изобщо...
Бтв, офтопик - в Ню Йорк има цели огромни секции в магазините, пълни с бокс сетове на практически всеки сериал, познат на човека... Демиджа...

Бтв, офтопик - в Ню Йорк има цели огромни секции в магазините, пълни с бокс сетове на практически всеки сериал, познат на човека... Демиджа...
And you can't dance with a devil on your back...
- BaYa
- Forsaken
Тънди, ако не ти пречи да са от испански сайт, споко епизодите са на англé, тук има няколко май.
И тамън така да опитам пак с моята молба - някой да може да даде линк към Рейзър-а, макар и в оригинал на някой торент тракър, моля!!!
И тамън така да опитам пак с моята молба - някой да може да даде линк към Рейзър-а, макар и в оригинал на някой торент тракър, моля!!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Интересното е, че досега в никое издание ги няма уеб епизодите.. Но да де, ше изчакам, естественоzhivik wrote:Мда, това с боксетовете си е краста - иначе според мен Battlestar Galactica ще има смисъл да се вземе само след като излезе и последния сезон, така че да има всичко накуп, включително и разните webisodes и подобни - някак си прекалено голямо харчене е иначе.

Е той още не е излязъл, чак средата на март го пускат. Не знам що, в Англия го има отдавна. Иначе е възможно, да, но те ше са 3-4 епизодите, не 1-2, нито 2-3, а тях май ги няма... Което е пълно безсмислие, защото от 7-те епизода, ВСИЧКИ без първите 2, ги има като сцена в Рейзъра...
Май по-скоро става дума за The Resistance webisodes, т.е. тези преди третия сезон, които бяха десет на брой, ако не се лъжа. Колкото до тези от Razor, те трябва да са по-скоро на съответното Razor DVD (ако все пак са включени, но мисля че има такова издание).
Добавено: Все пак аз се надявам на издание, където да има абсолютно всичко, разбира се
Добавено: Все пак аз се надявам на издание, където да има абсолютно всичко, разбира се

This signature is not yet rated
Аз пиша, че искам нещо, хората прочели-непрочели пишат нещо, накрая някой се намира да пусне линк и пак някой прочел-непрочел се оплаква, че и на него му трябвало. Четете какво са написали преди вас баси, този път е на същата страница! Валери - линка на Бая - има уебизоди там. Не са всичките, но е нещоBaYa wrote:тук

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Ето ви линк за The Resistance webisodes - не са най-доброто качество, но поне са всичките десет:
http://www.mininova.org/tor/445809
http://www.mininova.org/tor/445809
This signature is not yet rated