Весел поздрав от Шайхири!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Dec 19, 2007 4:02 am

Сейм олд, сейм олд...Аз си говоря едно, ти ми отговаряш за съвсем друго. Не говоря за безмисления образ "шайхири", говоря за твоето "сериозно правене на автор, събиращ опит"...Ето това никога не съм го взимал насериозно и дори смея да твърдя, че парадираш доста с въпросното...

Алекс Султанов

Post by Алекс Султанов » Wed Dec 19, 2007 4:17 am

За това си съвсем прав "да не го взимаш насериозно". Тъпо, че изобщо изглежда така, но сега съм насред гузните обяснения и разграничаване от образа - и изниква принудително от контекста.

Директно: зарежи каквото и да е "авторство" в тоя смисъл. Просто си правих кефа тая една година, заедно с вас. Опитът си е опит, но едва ли може да бъде водещия стимул за действие у нормален човек, нали?

Иначе наистина би звучало ужасно.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Dec 19, 2007 5:25 am

Добре тогава, да приемем, че си си правил кефа. Ти сега на наше място как би реагирал? "Ми правих ви една година на маймуни, ама вече няма повече, сега съм с нов ник"?

Алекс Султанов

Post by Алекс Султанов » Wed Dec 19, 2007 6:02 am

Я лягай да спиш. :lol: На стар трол - трол-бейтове.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Dec 19, 2007 6:10 am

Да, определено ние сме единствените двама идиоти на този форум, който в рамките на два часа МЕЖДУ 4 и 6 сутринта ще успеят да разменят 5 реплики....

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Dec 19, 2007 9:35 am

Мда, поне подходът "аз те питам за теб, ти ми обясняваш къв е братовчед ми" продължава да бъде прилаган с пълна сила. :?
А вие верно трябва да спите от време на време.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Dec 19, 2007 9:41 am

Спането е за ламери. :bigtongue: Виж хората как си чешат езиците по малките часове и взимай пример. :lol:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

kalein
Arcanist

Post by kalein » Wed Dec 19, 2007 10:29 am

Симпатяги,

Не че ми е работа да ви се бъркам... обаче голяма част от вас сериозно се нуждае от един курс по междуличностно общуване. С всичките му там звънчета и джиджявки: активно слушане (в случая - активно четене), перифразиране на чуждия аргумент с цел по-точно разбиране, по малко (не, не "по-малко") упражнения в емпатия и колективно взимане на решения...

Не си говорим само за тоя форум - говорим си, в крайна сметка, за начина, по който възприемаме хората наоколо.

А иначе - мен Алекс Султанов ме кефи много. Понеже обичам да усещам какво наистина вълнува хората, с които си общувам. Шайхири просто ме забавляваше... макар и там да имаше проблясъци неприглушена искреност.

(Да давам ли и примери, или ще се поровите сами?)

Калинът

П.П. Хубу де... може и от липса на сън да е било.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Dec 19, 2007 10:38 am

Алекс, това до голяма степен прилича на преминаване от една форма на ексхибиционизъм в друга - :lol:

Да заявиш директно на хората "Правих си експеримент с вас" не е честност, а просто поредната провокация. :)

Да се опитваш да бъдеш различен от себе си - забавно, но въображаемо (негативът е един, можеш само да се опитваш да сменяш цветове и сенки, но картинката си е една).
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Алекс Султанов

Post by Алекс Султанов » Wed Dec 19, 2007 10:53 am

Lannis wrote:Алекс, това до голяма степен прилича на преминаване от една форма на ексхибиционизъм в друга - :lol:

Да заявиш директно на хората "Правих си експеримент с вас" не е честност, а просто поредната провокация. :)
Да, ако всъщност изрично не бях заявил обратното. :) Точно за да не си го помисли някой, като теб. Вече подчертах, че ако "съм правил експеримент", е бил с образа на Шайхири и с мен самия. И че в напълно човешките ми мотиви едва ли изобщо присъства формулировката "експеримент".
Lannis wrote:Да се опитваш да бъдеш различен от себе си - забавно, но въображаемо (негативът е един, можеш само да се опитваш да сменяш цветове и сенки, но картинката си е една).
Това също би могло да бъде едно от ценните заключения на "експеримента". :)

И Калин е изненадващо прав, сигурно защото има консистентна странична гледна точка.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Dec 19, 2007 11:03 am

На Калин просто не му се е налаголо всеки ден да чете троленето ти.
Да, ако всъщност изрично не бях заявил обратното. Точно за да не си го помисли някой, като теб. Вече подчертах, че ако "съм правил експеримент" е бил с образа Шайхири и с мен самия. И че в напълно човешките ми мотиви едва ли изобщо присъства формулировката "експеримент".
Ок, заяваваш го. Обаче фактите говорят друго. "Експериментът" може да е бил с "с образа Шайхири", но активно включваше форума и преднамерено докарване до бяло светене на който успееш.
Абе, какво ли ти говоря, след като дори не знам кое от алтер еготата ще се обади накрая и ще се окаже виновно за всичко, за разлика от теб...
I don't wanna die

Алекс Султанов

Post by Алекс Султанов » Wed Dec 19, 2007 11:06 am

Мога да разкъсам ризата си и да моля за прошка? :( Каквото било - било, нали така?

Калин ме познава отпреди и главно извън форума/Шайхири.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Dec 19, 2007 11:09 am

Яко. Пък ние те познаваме от след това и главно като Шайхири. Щото ти нарочно си ни натрапил точно това. Шанс.

И никой не говори за разкъсване на ризи (че ше измръзнеш в тоя студ), можеш просто да не смяташ, че правенето на другите на маймуни (и правенето на твоя кеф) е нещо естествено и едва ли не похвално.
I don't wanna die

kalein
Arcanist

Post by kalein » Wed Dec 19, 2007 11:40 am

Lannis wrote:...Да заявиш директно на хората "Правих си експеримент с вас" не е честност, а просто поредната провокация. :)

Да се опитваш да бъдеш различен от себе си - забавно, но въображаемо (негативът е един, можеш само да се опитваш да сменяш цветове и сенки, но картинката си е една).
Ланис - с такова мислене далече ще стигнеш.

Но няма да ти хареса къде точно. Гарантирам ти... понеже и аз навестявам онова място от време на време,

(Къде е сега Ланистър, да ни разкаже отвътре?)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Dec 19, 2007 11:41 am

Не виждам какво невярно или лошо е казала.
I don't wanna die