Весел поздрав от Шайхири!
Moderator: Moridin
За това си съвсем прав "да не го взимаш насериозно". Тъпо, че изобщо изглежда така, но сега съм насред гузните обяснения и разграничаване от образа - и изниква принудително от контекста.
Директно: зарежи каквото и да е "авторство" в тоя смисъл. Просто си правих кефа тая една година, заедно с вас. Опитът си е опит, но едва ли може да бъде водещия стимул за действие у нормален човек, нали?
Иначе наистина би звучало ужасно.
Директно: зарежи каквото и да е "авторство" в тоя смисъл. Просто си правих кефа тая една година, заедно с вас. Опитът си е опит, но едва ли може да бъде водещия стимул за действие у нормален човек, нали?
Иначе наистина би звучало ужасно.
Симпатяги,
Не че ми е работа да ви се бъркам... обаче голяма част от вас сериозно се нуждае от един курс по междуличностно общуване. С всичките му там звънчета и джиджявки: активно слушане (в случая - активно четене), перифразиране на чуждия аргумент с цел по-точно разбиране, по малко (не, не "по-малко") упражнения в емпатия и колективно взимане на решения...
Не си говорим само за тоя форум - говорим си, в крайна сметка, за начина, по който възприемаме хората наоколо.
А иначе - мен Алекс Султанов ме кефи много. Понеже обичам да усещам какво наистина вълнува хората, с които си общувам. Шайхири просто ме забавляваше... макар и там да имаше проблясъци неприглушена искреност.
(Да давам ли и примери, или ще се поровите сами?)
Калинът
П.П. Хубу де... може и от липса на сън да е било.
Не че ми е работа да ви се бъркам... обаче голяма част от вас сериозно се нуждае от един курс по междуличностно общуване. С всичките му там звънчета и джиджявки: активно слушане (в случая - активно четене), перифразиране на чуждия аргумент с цел по-точно разбиране, по малко (не, не "по-малко") упражнения в емпатия и колективно взимане на решения...
Не си говорим само за тоя форум - говорим си, в крайна сметка, за начина, по който възприемаме хората наоколо.
А иначе - мен Алекс Султанов ме кефи много. Понеже обичам да усещам какво наистина вълнува хората, с които си общувам. Шайхири просто ме забавляваше... макар и там да имаше проблясъци неприглушена искреност.
(Да давам ли и примери, или ще се поровите сами?)
Калинът
П.П. Хубу де... може и от липса на сън да е било.
Алекс, това до голяма степен прилича на преминаване от една форма на ексхибиционизъм в друга -
Да заявиш директно на хората "Правих си експеримент с вас" не е честност, а просто поредната провокация.
Да се опитваш да бъдеш различен от себе си - забавно, но въображаемо (негативът е един, можеш само да се опитваш да сменяш цветове и сенки, но картинката си е една).

Да заявиш директно на хората "Правих си експеримент с вас" не е честност, а просто поредната провокация.

Да се опитваш да бъдеш различен от себе си - забавно, но въображаемо (негативът е един, можеш само да се опитваш да сменяш цветове и сенки, но картинката си е една).
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Да, ако всъщност изрично не бях заявил обратното.Lannis wrote:Алекс, това до голяма степен прилича на преминаване от една форма на ексхибиционизъм в друга -![]()
Да заявиш директно на хората "Правих си експеримент с вас" не е честност, а просто поредната провокация.![]()

Това също би могло да бъде едно от ценните заключения на "експеримента".Lannis wrote:Да се опитваш да бъдеш различен от себе си - забавно, но въображаемо (негативът е един, можеш само да се опитваш да сменяш цветове и сенки, но картинката си е една).

И Калин е изненадващо прав, сигурно защото има консистентна странична гледна точка.
На Калин просто не му се е налаголо всеки ден да чете троленето ти.
Абе, какво ли ти говоря, след като дори не знам кое от алтер еготата ще се обади накрая и ще се окаже виновно за всичко, за разлика от теб...
Ок, заяваваш го. Обаче фактите говорят друго. "Експериментът" може да е бил с "с образа Шайхири", но активно включваше форума и преднамерено докарване до бяло светене на който успееш.Да, ако всъщност изрично не бях заявил обратното. Точно за да не си го помисли някой, като теб. Вече подчертах, че ако "съм правил експеримент" е бил с образа Шайхири и с мен самия. И че в напълно човешките ми мотиви едва ли изобщо присъства формулировката "експеримент".
Абе, какво ли ти говоря, след като дори не знам кое от алтер еготата ще се обади накрая и ще се окаже виновно за всичко, за разлика от теб...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Яко. Пък ние те познаваме от след това и главно като Шайхири. Щото ти нарочно си ни натрапил точно това. Шанс.
И никой не говори за разкъсване на ризи (че ше измръзнеш в тоя студ), можеш просто да не смяташ, че правенето на другите на маймуни (и правенето на твоя кеф) е нещо естествено и едва ли не похвално.
И никой не говори за разкъсване на ризи (че ше измръзнеш в тоя студ), можеш просто да не смяташ, че правенето на другите на маймуни (и правенето на твоя кеф) е нещо естествено и едва ли не похвално.
I don't wanna die
Ланис - с такова мислене далече ще стигнеш.Lannis wrote:...Да заявиш директно на хората "Правих си експеримент с вас" не е честност, а просто поредната провокация.![]()
Но няма да ти хареса къде точно. Гарантирам ти... понеже и аз навестявам онова място от време на време,
(Къде е сега Ланистър, да ни разкаже отвътре?)