Валка, аз искам да ти призная срамната си тайна - дори опитвайки се да оценявам филмите малко по-дълбоко, аз...DELgado wrote:Дори факта че Бъртън успява да заблуди огромна част от кинозрителите, че Готам има готическа атмосфера и хората да харесат визията му дори повече от оригинала говори сам по себе си.![]()
И Рол какво му е лошото да оценяваш филма като средство за забавление? То нали това е целта на повечето филми? Хората отиват на кино имено за да се забавляват, да се откъснат от ежедневните проблеми и да се потопят в един друг свят.
Никакъв шанс. Мен розовите романи нито ме забавляват нито ми носят удовлствие да ги чета или нещо подобно. Аз забавлението го имах в предвид като нещо по-общо и индивидуално за всеки. Едни се кефят на ужаси, други на комедии. Предполагам че и розовите романчета си имат фенове, които се забавляват да ги четат.Morwen wrote:Не бива да го оценяваш само като това. По тази логика можеш да оценяваш и литературата и розовите романи да излязат една от най-добрите й части.
Абе на практика НЯМА такова нещо като "оригинал", когато се правят адаптации на Батман. Комиксите имат безброй крайно различни версии.хората да харесат визията му дори повече от оригинала говори сам по себе си.
Ок, и аз това имах предвид. Със сигурност има хора, които адски се забавляват с розови романи, напълно индивидуално е. Това оправдава ли това да сложат розовите романи като връх на литературата?DELgado wrote:Никакъв шанс. Мен розовите романи нито ме забавляват нито ми носят удовлствие да ги чета или нещо подобно. Аз забавлението го имах в предвид като нещо по-общо и индивидуално за всеки. Едни се кефят на ужаси, други на комедии. Предполагам че и розовите романчета си имат фенове, които се забавляват да ги четат.Morwen wrote:Не бива да го оценяваш само като това. По тази логика можеш да оценяваш и литературата и розовите романи да излязат една от най-добрите й части.![]()
Рол приема се.
Тъй си е. Никой не викаше "СПАРТААААА!"AlDim wrote:Абе на практика НЯМА такова нещо като "оригинал", когато се правят адаптации на Батман. Комиксите имат безброй крайно различни версии.хората да харесат визията му дори повече от оригинала говори сам по себе си.
Иначе според мен важното е не просто забавлението, а въздействието. Което в случая на Батман Бегинс е ПРОЗЯЯЯЯВ.
На това чак сега му обърнах внимание. По отношение на огромната част от публиката...shayhiri wrote:А този жанр изисква по-фантастична трактовка от Нолановата. Според мен и огромна част от публиката.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest