не знам мене митологичната част ме загуби още на момента дето хор бил роден на 25ти декември. гив ми ъ брейк

Хор или Митра?Moridin wrote:хахахахаха![]()
не знам мене митологичната част ме загуби още на момента дето хор бил роден на 25ти декември. гив ми ъ брейк
Тук бих препоръчал повече Барака, или новият от същият режисьор, Самсара, които са 70мм-ви вълшебства и показват Земята в контекста на човешката цивилизация, а не само природата. И за по еко-настроените има разбира се Хоум, горе-долу същият замисъл, макар и малко прекалено клиширан.Amelia wrote:....
Забравих да кажа, че преди месеци си купихме БД изданието на The Blue Planet сериала на BBC. Ревала съм от красота. Имаше гледки, които буквално ме накараха да се задъхам. Прищя ми се да ида на всичките тея места и да ги видя - боже, светът е невъзможно хубав! Най-голяма гайда бях надула като гледахме епизода за seasonal forests, които ни показаха горите на европейска Русия и средна Европа (кат тия в Бг са) как се събуждат за живот през пролетта. Беше някъде края на Март и тук в Калгари беше още зима. Щях да откача като видях онези гледки и чух онези звуци, които са ми толкова познати, любими и близки...
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests