R.I.P. Robert Jordan

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
hellside
E'lir

Post by hellside » Wed Dec 12, 2007 11:17 am

Какъв късмет е понякога да си фентъзи читател - жена - и съпреживяваш вълненията, и не се отегчаваш от дългите описания на рокли, костюми и прочие чик-лит похвати :mrgreen:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Dec 12, 2007 11:37 am

А?! Ами аз лично получавам обриви всеки път, когато някоя от идиотките почва да си оправя гънките на полата, пък не знам! :neutral:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Dec 12, 2007 12:34 pm

А на мен при работата тези откъси ми бяха най-интересни - предполагам защото в предишния си живот съм бил достопочтена матрона и съм везала на гергеф :)
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

hellside
E'lir

Post by hellside » Wed Dec 12, 2007 12:56 pm

Е, Марфе, то при теб сигурно е от опита, щото аз съм се сблъсквала примерно с десетина девойки заети с гънките на роклите си, пък при теб сигурно поле хиляда са ти тровили дните с прехласвания по елмазени пантофчици и т.н. :P
Аз все още се очаровам от такива феминистични моменти, което ми дава възможността да чета кротко и с нежен овчи интерес хилядостранични саги без обриви, пристъпи на охтика и ментални отклонения :lol: Предимството на новака, мда...