Снимки (и малко... кхъ кхъ... спам)
Moderator: Moridin
who let... the dog in who who who!

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Lubimetz13
- Mistborn
E, що да не е този месец, публиката настоява да ги види тези снимки.
А на снимката това куче, май се опитва да постигне идеалната форма - сфера. А как вижда ли? Ами има си радар, като прилепите, предполагам.

А на снимката това куче, май се опитва да постигне идеалната форма - сфера. А как вижда ли? Ами има си радар, като прилепите, предполагам.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Любимец,май нещо кайшката се е скъсала.Кой пък ти каза,че Дунава става плавателна от Регенсбург?Пък и каква катедрала може да има това малка градче?Както и да е ,въпроса найстина е с повишена трудност,защото всички като говорят за най-голямата\т.е Кьолнската\
,а не за най-високата катедрала.А тя милата е най-високата постройка в града\това в началото ми беше прекрасен ориентир да не се загубя\:roll:

Също като баща си и той беше нетърпелив да се появи на белия свят и да го завоюва.А освен това щеше да бъде високомерен и зъл,когато света го пренебрегне и някой не изпълни могъщата му повеля.
ей още малко снимки
http://banerzz.hit.bg/sreshta/index.htm
http://banerzz.hit.bg/sreshta/index.htm
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Lubimetz13
- Mistborn