Shadowdance #47

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Jun 27, 2007 12:05 pm

Извинението се приема. А не показах интерес, защото още първото ти мнение беше точно в стил "тая там". Реших да не се обаждам, за да не правя джабала, викам си, няма нужда ся да правим форумни скандали. Ама това вече ме ядоса доста повече и затова се обадих.

В ревюто наситина няма нищо информативно, признавам. Работата е там, че информативното ревю е това на Симеон, исках просто моето да е по-различно. Не ти е харесало - ОК. Следващия път ше се постарая повече. А защо не ми е харесал - казала съм защо, макар и иносказателно. Аз по принцип така си говоря де, ползвам много метафори и пр. А иначе през цялото време вземах под внимание комиксовостта на филма, дори съм го казала. А и не плюя само за плюенето, баси! Е това пък изобщо, ама наистина, не е вярно! Само че това не е моят филм, както се оказа... Свят широк, хора всякакви. Хубаво де, следващия път като река да пиша ревюта, ще бъда по-информативна :)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jun 27, 2007 12:08 pm

Разбираш ли, просто от толкова много метафори в един момент се губи всичко, което аз (пак казвам, че е само мнение, не ангажирам никой с него) очаквам да прочета. Особено като всичките метафори са в една и съща посока, за да бъде осмян филма...

Браво, хубави мнения написа тук :mrgreen:

Simba
Scholar

Post by Simba » Sat Jun 30, 2007 1:40 pm

Мдам, готин се е получил броя.
Потупването по гърба е само на няколко сантиметра от ритника в задника.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Jul 02, 2007 4:27 pm

До сега, по системен ред на "изтребване" на мат'риала, съм стигнала до Евъргийн-а и е направо една прекрасна статия! И аз много обичам Брин. И съм го чела доста, но Мат и Рандъм ми припомниха много важни и интересни микроскопични подробности. Тааа, благодарски!
А името на делфинският език си има много лесно и "мило" обяснение. :smug:
trinar (verbo) = to trill, to sing, warble / trino (nombre) = (a) trill
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!