Transformers
Ми Рол го е казал в общи линии, а аз и без туй нямаше да дълбая. Неописуемо тъп филм. ("Терабития тълпата" да обърне внимание кога и на какво казвам "тъпо" и кога и на какво - не.
) Всъщност фактът, че голям кинофилм е базиран дори не на комикс и не само на бебешка анимацийка, а на играчки, е достатъчен да опише в аванс тъпотията, но човек все се надява идиотите да са се сетили да я тушират.
Подобни филми са ни повече, ни по малко от срам за човечеството.
Разбира се, ще го гледам още два пъти, но ще ми е точно толкова тъпо и гузно, както когато сторих същото с Нарнията - най-тъпият филм дотук.
А можеше да го спасят. Просто тъпите ламарини трябваше да си затварят човките и да си се бъхтят там мрачно и безсмислено. Първите две битки в пустинята бяха такива и къртеха. И после се почна...

Разбира се, ще го гледам още два пъти, но ще ми е точно толкова тъпо и гузно, както когато сторих същото с Нарнията - най-тъпият филм дотук.
А можеше да го спасят. Просто тъпите ламарини трябваше да си затварят човките и да си се бъхтят там мрачно и безсмислено. Първите две битки в пустинята бяха такива и къртеха. И после се почна...

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Иначе роботите си ме кефят - когато не говорят. Мацката - не, дори и тогава.
Колко съм ги виждал като нея. Виж, Имоген Пуутц (:shock:) от петъчното зомби си е оригинална и куул като се почне още от името.
Дано я видя пак скоро. Може и на живо и отблизо, не възразявам.
А сцената в началото на кредитите не е за изпускане. Първо, майката на че**джията скрива топката на всички в кратките си прояви и второ - на практика признават, че 9/11 е вътрешна работа и гавра с интелекта на американците.

А сцената в началото на кредитите не е за изпускане. Първо, майката на че**джията скрива топката на всички в кратките си прояви и второ - на практика признават, че 9/11 е вътрешна работа и гавра с интелекта на американците.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Абсолютно несъгласен. Отидох на филма с доволно занижени очаквания и останах приятно изненадан (а може би защото бях праснал един Пърл Харбър преди две седмици с майка ми та си го знам Бей на какво е способен...). Изключително приятен летен блокбъстър, който лично мен ме накефи много повече от Пиратите 3 (примерно...). Ефектите са на главозамайващо ниво, битките между роботите и между роботите и рандъм солджърс пълнят на макс с бруталността и размаха си. Друг е въпросът, че сигурно половината трансформъри са неразличими един от друг...Което не пречи човек да си изпада в стабилен гийк кеф от гласовете и проявите на Мегатрон и преди всичко Оптимус Прайм.А можеше да го спасят. Просто тъпите ламарини трябваше да си затварят човките и да си се бъхтят там мрачно и безсмислено. Първите две битки в пустинята бяха такива и къртеха. И после се почна...
Other things to note:
-Мегън Фокс....Е тази ми обра точките. ТО бива хубост, ама на нея са й дали ПРЕКАЛЕНО много. Честно, чак такава красавица на голям екран не бях виждал от стабилна доза време.
-Майтапи - мощно количество простотии в средата на филма, няколко от които качествени - като например "скритите" в градината като коли трансформъри:).
-Шая Лебьоф - еми нормално дразнещ главен герой, в никакъв случай не е прекалено негледаем, даже си ме накефи как накрая обясни нещата на военните в прав текст.
-Малоумна история, но при мен след първото появяване на Оптимус Прайм съспеншънът на дисбилийфа си го имаше на максимум, при вас не знам защо не се е получило. Май гес - ту мъч снобизъм ис ноу гуд.

-Патосът (ТМ) и моралните саможертвени речи са сведени до изненадващ за мен минимум (за разлика от Пиратите например или 300...). Съвсем без тях не може, това е американски филм, летен и правен с маса кинти по дяволите...
-Някои кадансови изпълнения в битките толкова ме накефиха, че искрено ме е яд, че играта по филма е толкова голяма дупка....
Извод: Много приятен летен "хит". Препоръчвам горещо само при условие, че си изключите мозъка и се покефите свободно. На мен лично след два дни усложнена лудница в РеГенезис ми дойде страхотно добре.
мх мх, съгласен тва последното ше си го добавя в постното и без тва ревю 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
същотоMuad_Dib wrote:Забравих да добавя, че на Barricade (ако не се лъжа) пишеше "to protect and to enslave"

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
http://cgi.ebay.com/TRANSFORMERS-Bumble ... dZViewItem
Муахахха
Бих го боднал тва, макар че концепта новия къртиии. Простo сцената в която се смени с фон темичката от battle without honour в тунела дърви мноого.
Муахахха

Бих го боднал тва, макар че концепта новия къртиии. Простo сцената в която се смени с фон темичката от battle without honour в тунела дърви мноого.
За протокола и на мен филмът ме накефи, изключая 2 хипер про-американски момента (наблягам на хипер, иначе нямах проблеми). Пчеличката робот беше най-симпатична. Споделям и че мацката беше страшно красива, в топ 20 е на класацията на списание Максим (американското). От друга страна на първо място е някаква (сори, ама наистина ми е неизвестна) Линдзи Лоуън or something..., а и не може Анджелина да е номер 12...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Е Линдзи Лоуън е доста известна, макар че е второразредна актриса и певица ако не се лъжа. Участва във римейка на ето този филм - http://www.imdb.com/title/tt0076054/ заедно с Джейми Лии Къртис. Там дето майка и дъщеря си разменят телата бла бла бла
Аз я помня като малка игра в в филм адаптация на Двойната Лотхен на Ерих Кестнер
Ма не е неква голяма красавица де 

Ъъ, шоколад?
Или просто америкън фастфуд.