Transformers

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply
Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Jun 28, 2007 2:38 pm

Спрямо вкуса си? Собствения? Накъде върви светът, щом се налага да казвам такива глупости в тази тема?
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jul 07, 2007 5:50 pm

Ми Рол го е казал в общи линии, а аз и без туй нямаше да дълбая. Неописуемо тъп филм. ("Терабития тълпата" да обърне внимание кога и на какво казвам "тъпо" и кога и на какво - не. :wink: ) Всъщност фактът, че голям кинофилм е базиран дори не на комикс и не само на бебешка анимацийка, а на играчки, е достатъчен да опише в аванс тъпотията, но човек все се надява идиотите да са се сетили да я тушират. :roll: Подобни филми са ни повече, ни по малко от срам за човечеството.

Разбира се, ще го гледам още два пъти, но ще ми е точно толкова тъпо и гузно, както когато сторих същото с Нарнията - най-тъпият филм дотук.

А можеше да го спасят. Просто тъпите ламарини трябваше да си затварят човките и да си се бъхтят там мрачно и безсмислено. Първите две битки в пустинята бяха такива и къртеха. И после се почна... :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jul 09, 2007 1:42 am

Иначе роботите си ме кефят - когато не говорят. Мацката - не, дори и тогава. :mrgreen: Колко съм ги виждал като нея. Виж, Имоген Пуутц (:shock:) от петъчното зомби си е оригинална и куул като се почне още от името. 8-) Дано я видя пак скоро. Може и на живо и отблизо, не възразявам.

А сцената в началото на кредитите не е за изпускане. Първо, майката на че**джията скрива топката на всички в кратките си прояви и второ - на практика признават, че 9/11 е вътрешна работа и гавра с интелекта на американците. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jul 10, 2007 11:20 pm

А можеше да го спасят. Просто тъпите ламарини трябваше да си затварят човките и да си се бъхтят там мрачно и безсмислено. Първите две битки в пустинята бяха такива и къртеха. И после се почна...
Абсолютно несъгласен. Отидох на филма с доволно занижени очаквания и останах приятно изненадан (а може би защото бях праснал един Пърл Харбър преди две седмици с майка ми та си го знам Бей на какво е способен...). Изключително приятен летен блокбъстър, който лично мен ме накефи много повече от Пиратите 3 (примерно...). Ефектите са на главозамайващо ниво, битките между роботите и между роботите и рандъм солджърс пълнят на макс с бруталността и размаха си. Друг е въпросът, че сигурно половината трансформъри са неразличими един от друг...Което не пречи човек да си изпада в стабилен гийк кеф от гласовете и проявите на Мегатрон и преди всичко Оптимус Прайм.

Other things to note:

-Мегън Фокс....Е тази ми обра точките. ТО бива хубост, ама на нея са й дали ПРЕКАЛЕНО много. Честно, чак такава красавица на голям екран не бях виждал от стабилна доза време.
-Майтапи - мощно количество простотии в средата на филма, няколко от които качествени - като например "скритите" в градината като коли трансформъри:).
-Шая Лебьоф - еми нормално дразнещ главен герой, в никакъв случай не е прекалено негледаем, даже си ме накефи как накрая обясни нещата на военните в прав текст.
-Малоумна история, но при мен след първото появяване на Оптимус Прайм съспеншънът на дисбилийфа си го имаше на максимум, при вас не знам защо не се е получило. Май гес - ту мъч снобизъм ис ноу гуд. ;)
-Патосът (ТМ) и моралните саможертвени речи са сведени до изненадващ за мен минимум (за разлика от Пиратите например или 300...). Съвсем без тях не може, това е американски филм, летен и правен с маса кинти по дяволите...
-Някои кадансови изпълнения в битките толкова ме накефиха, че искрено ме е яд, че играта по филма е толкова голяма дупка....

Извод: Много приятен летен "хит". Препоръчвам горещо само при условие, че си изключите мозъка и се покефите свободно. На мен лично след два дни усложнена лудница в РеГенезис ми дойде страхотно добре.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jul 10, 2007 11:39 pm

мх мх, съгласен тва последното ше си го добавя в постното и без тва ревю :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jul 10, 2007 11:47 pm

Забравих да добавя, че на Barricade (ако не се лъжа) пишеше "to protect and to enslave" :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jul 10, 2007 11:49 pm

Muad_Dib wrote:Забравих да добавя, че на Barricade (ако не се лъжа) пишеше "to protect and to enslave" :lol:
същото :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jul 10, 2007 11:51 pm

Не, аз за името на робота се чудя, ясно е другото...Ху гивс а фак ениуей...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 11, 2007 12:27 am

http://cgi.ebay.com/TRANSFORMERS-Bumble ... dZViewItem

Муахахха :)

Бих го боднал тва, макар че концепта новия къртиии. Простo сцената в която се смени с фон темичката от battle without honour в тунела дърви мноого.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jul 11, 2007 9:59 am

Muad_Dib wrote:-Малоумна история, но при мен след първото появяване на Оптимус Прайм съспеншънът на дисбилийфа си го имаше на максимум, при вас не знам защо не се е получило. Май гес - ту мъч снобизъм ис ноу гуд. ;)
Просиш си го. Недей.
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jul 11, 2007 10:14 am

А накрая имаше и Линкин Парк, въобще приятен саундтрак...

Симеоне, какво сега, ТИ не носиш на майтап ли? :wink:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jul 11, 2007 1:13 pm

За протокола и на мен филмът ме накефи, изключая 2 хипер про-американски момента (наблягам на хипер, иначе нямах проблеми). Пчеличката робот беше най-симпатична. Споделям и че мацката беше страшно красива, в топ 20 е на класацията на списание Максим (американското). От друга страна на първо място е някаква (сори, ама наистина ми е неизвестна) Линдзи Лоуън or something..., а и не може Анджелина да е номер 12...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Jul 11, 2007 1:31 pm

Е Линдзи Лоуън е доста известна, макар че е второразредна актриса и певица ако не се лъжа. Участва във римейка на ето този филм - http://www.imdb.com/title/tt0076054/ заедно с Джейми Лии Къртис. Там дето майка и дъщеря си разменят телата бла бла бла :lol: Аз я помня като малка игра в в филм адаптация на Двойната Лотхен на Ерих Кестнер :) Ма не е неква голяма красавица де :D

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jul 11, 2007 2:43 pm

Готина е и тя, но на МТВ наградите за филми беше баси прасенцето гнусно, странно какво й е станало.. :roll:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jul 11, 2007 2:47 pm

Ъъ, шоколад? :? Или просто америкън фастфуд.