Beauty from the screen
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Хм, ми то е някакво такова, почти просто... или не много - при мен обикновено не са много прости нещата, особено когато започна да се опитвам да ги излагам в думи
Какво да ви кажа, за мъже ми е малко... ммм... нехарактерно?
... да ги оценявам като секси или не, така че от критериите в изначалния пост в темата остават "красив" и "привлекателен" - и все ми се струва, че има различни видове красота. Може би, ако помисля още малко, може и друго да ми хрумне, но Мат Деймън, особено в "The Departed" и "The Brothers Grimm", ми се струва красив, да не казвам и привлекателен, че да не тръгнат мнения и тълкувания 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Трябва да са бая нисички съседки.Morwen wrote:На съседа ти добряк склонен към депресия, който всички съседки утешават
[offtopic] Пост 3000, докъде я докарах...[/offtopic]

И не се възгордявай толкова, до месец-два ше те стигна.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Къв спам, бе?!
...
Влиза, как да не влиза. И то мощно. Да си виждала жена с по-нисък от нея мъж?
И в обратната посока важи. Манекенките, за мой ужас, са над 1.80. Повечето мъже си падат по дългокраки, аз пък по дребнички и т.н. Виж в сайтовете за запознанства кви са изискванията.
Освен това на екрана не се вижда колко много нисък е един актьор. Деймън ме съмнява да е над 1.60, тапата.
Като Хофман и Де Ниро, което не им пречи да са велики актьори - но не и нещо друго.

Влиза, как да не влиза. И то мощно. Да си виждала жена с по-нисък от нея мъж?
И в обратната посока важи. Манекенките, за мой ужас, са над 1.80. Повечето мъже си падат по дългокраки, аз пък по дребнички и т.н. Виж в сайтовете за запознанства кви са изискванията.
Освен това на екрана не се вижда колко много нисък е един актьор. Деймън ме съмнява да е над 1.60, тапата.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ти понеже си го виждал на живо, викаш? И като си говорихте го гледаше от високо?
Мат Деймън е 1,78 по официална информация, дори да е по-нисък не е повече от 2-3 сантиметра.
И да, виждала съм жени с по-ниски от тях мъже, нищо им няма. Том Круз и Никол Кидман, ако искаш известни. А сайтовете за запознанства толкова нищо общо да нямат пък...

И да, виждала съм жени с по-ниски от тях мъже, нищо им няма. Том Круз и Никол Кидман, ако искаш известни. А сайтовете за запознанства толкова нищо общо да нямат пък...

Last edited by Morwen on Tue Jun 05, 2007 12:11 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ако това беше риторичен въпрос, тогава ще трябва да се намеся в разговора ви и да те разочаровам и да ти отговоряshayhiri wrote:Да си виждала жена с по-нисък от нея мъж?

Аааа, мдам, стигнахме все пак и до момента с "повечето" и до не толкова категоричните твърдения. Има си всякакви хора с всякакви вкусове уаshayhiri wrote:И в обратната посока важи. Манекенките, за мой ужас, са над 1.80. Повечето мъже си падат по дългокраки, аз пък по дребнички и т.н. Виж в сайтовете за запознанства кви са изискванията.

...поне не и според твоя вкус - и да, може би не и според вкусовете на повечето хора... но вече май започвам да се повтарямshayhiri wrote:Освен това на екрана не се вижда колко много нисък е един актьор. Деймън ме съмнява да е над 1.60, тапата.Като Хофман и Де Ниро, което не им пречи да са велики актьори - но не и нещо друго.

Eric: I use my sword to detect good on it.