Юни '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
zhivik
Archmage

Post by zhivik » Sun Jun 17, 2007 11:57 am

А пък съответно евтините киносалони ги закриват един по един, така че нямаш и избор. Иначе не знам, в City Centre когато ходих на Grindhouse билетите все още бяха по 6 лв., но това беше миналия петък. Сега може и вече да е различно. Но съм съгласен с Рол, и аз се възмущавам принципно, още повече че в момента който решиш да си купиш нещо допълнително, дори и бутилка вода, ти съдират кожата.
This signature is not yet rated

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 17, 2007 12:04 pm

Не, засега тия седемлевки са само за хитове като Пиратите и Оушън.
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Jun 17, 2007 12:34 pm

А може и да са за всички нови филми оттук-нататък, защото Оушънс е единствената ( :roll: :x отдавна не се беше случвало) премиера тая седмица.

А ако са само за хитовете, пак добре. Все пак поне половината прожекции, на които ходя, са на скромни филми. Но пък що за хит е Оушънс? :roll: Особено в Бг.

Спестявайте от пуканки и коли/води. Аз никога не съм си купувал нещо в киното.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 17, 2007 12:51 pm

Не виждам що трябва да мизерствам на мероприятие, на което се очаква да си правя кефа. Сори, ма мен киното не ми е вместо рипове на компа като на теб.

Изобщо, докога тоя абсурд? Няма намаления за студенти, няма дни с по-евтини билети, няма НИКАКВИ промоции, а като хората намаляват, те ВДИГАТ ЦЕНИТЕ?!

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sun Jun 17, 2007 12:54 pm

Това явно е някаква непозната за мен стратегия за борба с конкуренцията :roll:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 17, 2007 12:57 pm

Ма то ква борба, те ВСИЧКИ го правят, ако се вярва на Алекс. Тъп гнусен български манталитет :evil: Да си ги гледат сами долнопробните филми.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Sun Jun 17, 2007 1:44 pm

Да не говорим за абсурда да разделиш Grindhouse на две части, което май само у нас го има ...

Edit: В тази връзка, моят колега сърбин ми разказваше как при тях било забранено разпространителите да притежават кина - май и у нас има нужда от такава забрана.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 17, 2007 1:46 pm

Не, Грайндхаусът Е два филма, просто трябваше да се пуснат едновременно.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sun Jun 17, 2007 2:12 pm

Ами те всъшност не могат да си позволят само едно кино да вдигне цените, защото при условие, че предлагат почи същото логично всички ще предпочетат по-евтините. И сигурно се събират и си казват: Айде време е да вдигнем цените с по 1 лев и другите казват "Праиме го" и готово... :evil:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Jun 17, 2007 2:28 pm

Горе-долу така стана. :roll: "Карибски пирати 3" повлякоха крак и на екзибиторите им се услади тая цена от 7 лева. Уверено вървим по стъпките на Щатите в това отношение - навремето центове, днес двуцифрена сума в долари за гледането на филм. :x

"Бибрутално" ( :shock: най-идиотския превод на века за Grindhouse :x ) вече и в САЩ не е един филм, а според информацията в момента дори на DVD ще бъде разделен. Разбира се, по-нататък ще се появи и обединеното издание, за да се изстискат още $ от колекционерите. Иначе по начало във всички страни извън Северна Америка филмите се разпространяват поотделно.
:shark:
Feel the summer!

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sun Jun 17, 2007 2:49 pm

Гледам и в пловдив "Оушън 3" е с левче повече от другите филми, т.е по 5 лева. Сиктир вече, залите постоянно празни, а цените се вдигат, що за абсурд.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 17, 2007 2:53 pm

Що бе, щом са по-малко хора, значи трябва да им взимаш повече пари, че да не си на загуба - логично е, ако си тъп български печалбар...

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Sun Jun 17, 2007 7:11 pm

Roland wrote:Не, Грайндхаусът Е два филма, просто трябваше да се пуснат едновременно.
Добре де, два филма са, ама идеята е като да си в истински grindhouse (затова и фалшивите трейлъри), така че няма абсолютно никакъв смисъл да ги разделяш, а пък още по-малко да пускаш втория филм преди първия ...

zari
Sorcerer

Post by zari » Tue Jun 19, 2007 1:21 pm

Офф,и на мен ми се ходеше...най-вероятно ще ходя с приятели,но е по-яко с ценителите,все пак :D
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Jun 19, 2007 1:58 pm

За Grindhouse имам изненада. :D Бате ви Здравко от Дома на киното мисли да направи един грайндхаус-експириънс някъде в началото или средата на юли. Демек ще има обща прожекция за двата филма. :P Каза, че ще пита Съни Филмс дали са внесени фейк-трейлърите и ако ги има, ще се въртят между филмите, точно както си трябва. Всъщност прожекциите ще са няколко, щото аз му се размрънках да е уикенда непременно, че през седмицата ще ми е трудно да отида. Вика "няма проблеми, няколко пъти ще ги пуснем така филмите". :D Така че имайте го предвид и поглеждайте програмата. I know I'll be there! 8-)
:shark:
Feel the summer!