Юни '07
А пък съответно евтините киносалони ги закриват един по един, така че нямаш и избор. Иначе не знам, в City Centre когато ходих на Grindhouse билетите все още бяха по 6 лв., но това беше миналия петък. Сега може и вече да е различно. Но съм съгласен с Рол, и аз се възмущавам принципно, още повече че в момента който решиш да си купиш нещо допълнително, дори и бутилка вода, ти съдират кожата.
This signature is not yet rated
А може и да са за всички нови филми оттук-нататък, защото Оушънс е единствената (
отдавна не се беше случвало) премиера тая седмица.
А ако са само за хитовете, пак добре. Все пак поне половината прожекции, на които ходя, са на скромни филми. Но пък що за хит е Оушънс?
Особено в Бг.
Спестявайте от пуканки и коли/води. Аз никога не съм си купувал нещо в киното.

А ако са само за хитовете, пак добре. Все пак поне половината прожекции, на които ходя, са на скромни филми. Но пък що за хит е Оушънс?

Спестявайте от пуканки и коли/води. Аз никога не съм си купувал нещо в киното.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не виждам що трябва да мизерствам на мероприятие, на което се очаква да си правя кефа. Сори, ма мен киното не ми е вместо рипове на компа като на теб.
Изобщо, докога тоя абсурд? Няма намаления за студенти, няма дни с по-евтини билети, няма НИКАКВИ промоции, а като хората намаляват, те ВДИГАТ ЦЕНИТЕ?!
Изобщо, докога тоя абсурд? Няма намаления за студенти, няма дни с по-евтини билети, няма НИКАКВИ промоции, а като хората намаляват, те ВДИГАТ ЦЕНИТЕ?!
And you can't dance with a devil on your back...
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Ами те всъшност не могат да си позволят само едно кино да вдигне цените, защото при условие, че предлагат почи същото логично всички ще предпочетат по-евтините. И сигурно се събират и си казват: Айде време е да вдигнем цените с по 1 лев и другите казват "Праиме го" и готово... 

DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
- Amos Trask
- Aes Sedai
Горе-долу така стана.
"Карибски пирати 3" повлякоха крак и на екзибиторите им се услади тая цена от 7 лева. Уверено вървим по стъпките на Щатите в това отношение - навремето центове, днес двуцифрена сума в долари за гледането на филм.
"Бибрутално" (
най-идиотския превод на века за Grindhouse
) вече и в САЩ не е един филм, а според информацията в момента дори на DVD ще бъде разделен. Разбира се, по-нататък ще се появи и обединеното издание, за да се изстискат още $ от колекционерите. Иначе по начало във всички страни извън Северна Америка филмите се разпространяват поотделно.

"Бибрутално" (

Feel the summer!
Добре де, два филма са, ама идеята е като да си в истински grindhouse (затова и фалшивите трейлъри), така че няма абсолютно никакъв смисъл да ги разделяш, а пък още по-малко да пускаш втория филм преди първия ...Roland wrote:Не, Грайндхаусът Е два филма, просто трябваше да се пуснат едновременно.
This signature is not yet rated
- Amos Trask
- Aes Sedai
За Grindhouse имам изненада.
Бате ви Здравко от Дома на киното мисли да направи един грайндхаус-експириънс някъде в началото или средата на юли. Демек ще има обща прожекция за двата филма.
Каза, че ще пита Съни Филмс дали са внесени фейк-трейлърите и ако ги има, ще се въртят между филмите, точно както си трябва. Всъщност прожекциите ще са няколко, щото аз му се размрънках да е уикенда непременно, че през седмицата ще ми е трудно да отида. Вика "няма проблеми, няколко пъти ще ги пуснем така филмите".
Така че имайте го предвид и поглеждайте програмата. I know I'll be there!

Feel the summer!