На кино с компания :)

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Mar 31, 2007 11:15 pm

Пъгсли го каза. Само дето в моя случай 6 лева са си... 6 лева, с които мога да отида още веднъж на някой хубав филм. :lol: Други приоритети май нямам.

Коруин, изпусна ме, брат, пък и ще те замоля да прочетеш внимателно кво написах за филма в темата март. Освен ако не си луд на тема Си Джи Ай (бил той и не особено добър) като мен и можеш да изтърпиш и най-големия ужас, не ходи.

Предлагам вместо това да отидем на Асата по някое време. Пак ужас, но за по-големи.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sun Apr 01, 2007 3:05 am

Не бях чел мартенската тема. За Асата утре ще реша. Взех служебния ПС2 и съм длъжен да го оползотворя колкото може повече.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Apr 01, 2007 11:20 am

Служебен ПС2? :shock: :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sun Apr 01, 2007 11:47 am

Ахахахха, и аз искам такъв :lol:

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sun Apr 01, 2007 12:05 pm

Не може да се работи постоянно. Час цъкане увеличава оверал свършената работа за през деня. ;)
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 03, 2007 4:35 pm

Има време до петък следобед/вечер, но пускам офертата отсега:

http://www.helloziyi.us/Movies/night-banquet.htm

Гледайте трейлъра! :shock: (Този, който гледах на голям екран, беше доста по-силен, де.)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 26, 2007 5:12 pm

Утре излизат и трите:

http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=37711
http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=38217
http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=37854

Предлагам на Съншайн примерно от 20:00 в Мола. Може и другояче.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Apr 26, 2007 6:19 pm

Бийн не моеш ме накараш и посмъртно да го гледам, за другите два ше помисля, като цяло 20 в Мола МОЖЕ и да ме устройва...
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 26, 2007 6:22 pm

Най-добре на Съншайн - за него гарантирам, че е хубав. :) За Некст хич не е сигурно, по-добре сам да го пробвам. За часа ми е все тая, както обикновено.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Apr 26, 2007 8:29 pm

И Бийн, и Съншайн не ме привличат.
Само Некст ме заинтересува, при това защото адски ми напомня една повест на Лем - 137 секунди (да, там имаше компютър, който виждаше толкова напред в бъдещето). Обаче се боя, че този ще е твърде комерсиализран холивудски вариант (Никълъс Кейдж бил направен фокусник, щото го влечало, втф...). Бтв, някой чел ли е книгата на Дик да каже впечатления?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Apr 26, 2007 9:18 pm

И аз съм остро за Некст, въобе не знаех, че излиза утре. Ако имах 6 лева бих дошъл:), обаче така и така утре имам важна работа:)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 26, 2007 10:41 pm

Всъщност е по разказ на Дик, както обикновено. "Голдън Мен" мисля се казваше, но се сещате, че едва ли ще има нещо общо с филма освен основния консепт. По тази точно рецепта, знаем, са правени много добри филми, така че най-вероятно си заслужава да се пробва и този. Мен и трейлъра ме устройваше. Но без "доматометър" няма как да го препоръчам безусловно.

Морви, ако и Рол е навит, да ходим на Некст тогава. :) Само казвате.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Apr 26, 2007 11:13 pm

Вие се уговаряйте, аз все едно не знам как ще съм близките дни, така че не ме бройте.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Apr 27, 2007 1:05 am

shayhiri wrote:Всъщност е по разказ на Дик, както обикновено. "Голдън Мен" мисля се казваше, но се сещате, че едва ли ще има нещо общо с филма освен основния консепт. По тази точно рецепта, знаем, са правени много добри филми, така че най-вероятно си заслужава да се пробва и този. Мен и трейлъра ме устройваше. Но без "доматометър" няма как да го препоръчам безусловно.

Морви, ако и Рол е навит, да ходим на Некст тогава. :) Само казвате.
По точно тази рецепта са правени обаче и стабилни бозици като Пейчек...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Apr 27, 2007 1:11 am

Ако е същият Пейчек, за който аз се сещам, ще се караме, филмът беше интересен доста. :evil:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around