Тази:The Dragon wrote:Не какво/коя е тази?Xellos wrote:щот нема да има изрезани тия кадри из нета ли ;ррр Гия гледал ли си?
http://en.wikipedia.org/wiki/Gia
Moderator: Moridin
Тази:The Dragon wrote:Не какво/коя е тази?Xellos wrote:щот нема да има изрезани тия кадри из нета ли ;ррр Гия гледал ли си?
Силно се присъединявам към това мнениеXellos wrote:Ми ако не се казва Джоли или Белучи, за мене си е снимка на неква там жена...
Съгласна с Шанара. Както и с който там каза нещо за Моника Белучи и Никол Кидман.shannara wrote: Мога ли аз да пусна един линк с добра подборка от снимки на жени, дето са далеч по-готини от тази по-горе?
За Gokusen ли става въпрос? Ако да, там участва и Ито Мисаки, която поне на мен ми се вижда още по-красива:Amelia wrote:
А наскоро гледах един японски сериал, в който мадамата на моменти беше изключително красива. Сега ще издиря някоя снимка да ви покажа:Ех, имаше я на една снимка как удря един, с каменно лице - точно като някоя богиня, която прегазва смъртната паплач. И косата и се развяваше. Жалко че я няма из нета
- Spoiler: show
.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest