Гледано напоследък, Part II
- armageddon
- Forsaken
Гледали сте Норбит вместо Триста?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Кикаха wrote:Някаква комедия в арената.Римуваше се с орбит,но ми излезе от ума просто как беше.Еми не ми хареса исках да гледам 300...

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Оо-о, земляк!
От толкова време съм в София, че като чуя Арена, си представям софийската. Пък и в Търново от толкова време не съм се връщал, че понятие нямам кво представлява това кино, за което говориш. Би ли ми го описал? Тенкс.

I've seen that coming. Болярите сме #1.А билетите за днес бяха изкупени от вчера.Никакъв шанс.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Полтава нали отдавна не работи? Имах предвид дали е ново, мултиплекс като софийските, или просто има съвпадение в имената.
Ново е,но за съжаление не съм влизал в някое софийско за да знам дали е на същото ниво.
Гледах новия Ханнибал.Много ме израдва.Много добре се справя нашия човек с погледите пълни с лудост,но така и не ми стана ясно как Това е еволюирало в бъдещия Ханнибал.Например във филма младия Ханибал не ми блесна с особен интелект или съм го пропуснал.
Гледах новия Ханнибал.Много ме израдва.Много добре се справя нашия човек с погледите пълни с лудост,но така и не ми стана ясно как Това е еволюирало в бъдещия Ханнибал.Например във филма младия Ханибал не ми блесна с особен интелект или съм го пропуснал.

ХИРОУС РУТИ! БАСИ ТВА Е ПРАВЕНО КАТО ЗА МЕН, вчера с Дима здраво зациклихме на този сериал, много е добър. Буквално си Е комикс и определено е планиран в огромен мащаб. Единственото, което засега ме дразни след 12 изгледани серии е, че напук на многото случки и около 5те основни сюжетни линии главната такава започна да се влачи...
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Ghost Rider - да ме пита човек защо...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- tigermaster
- Elder God
Значи при равни условия Атила те кефи, а Триста - обратното?
Hater revealed. 

- tigermaster
- Elder God
И в другата тема поне десет пъти казах, че изобщо не ми дреме за реалността или историческата действителност. Сега, няма и тук да почна да плюя по "300", но все пак "Атила" ми беше доста по-приятен. Заради глупавия край му смъквам оценката и му давам 7/10.shayhiri wrote:Значи при равни условия Атила те кефи, а Триста - обратното?Hater revealed.