Гледано напоследък, Part II

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sun Mar 25, 2007 12:27 am

Днеска нещо позаваксвам с гледането на холивудски бози. Извъртях X-Men The Last Stand и бях приятно изненадан от филма, даже имаше няколко наистина трогателни момента. Също и Be Cool, малко продължителна тъпня, но все пак приятна.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Mar 25, 2007 1:07 am

Сега гледаме Хироус с Никола - сериалът кърти! Много е интересен :), голям кеф.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Mar 25, 2007 1:57 am

Кикаха wrote:Някаква комедия в арената.Римуваше се с орбит,но ми излезе от ума просто как беше.Еми не ми хареса исках да гледам 300...
Гледали сте Норбит вместо Триста?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Що за ужас? Горките деца... :( Нямаше билети, нали? Но можехте да изчакате следващата прожекция, те са много начесто. Или да мръднете до Мола... :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Sun Mar 25, 2007 11:34 am

То в Търново освен Арена други кина няма.А билетите за днес бяха изкупени от вчера.Никакъв шанс.Ще взема да отида някоя сутрин да го гледам.Поне ще съм сигурен,че няма да е навалица.
По темата:Гледах Призрачния ездач.Много комиксов някак си...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Mar 25, 2007 2:56 pm

Оо-о, земляк! :) От толкова време съм в София, че като чуя Арена, си представям софийската. Пък и в Търново от толкова време не съм се връщал, че понятие нямам кво представлява това кино, за което говориш. Би ли ми го описал? Тенкс.
А билетите за днес бяха изкупени от вчера.Никакъв шанс.
I've seen that coming. Болярите сме #1. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Sun Mar 25, 2007 5:28 pm

Има червени седалки.Какво да ти описвам?Кино като кино.Много по-добре е от Полтава. :D Май те е налегнала носталгия по родните места. :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Mar 25, 2007 5:33 pm

Полтава нали отдавна не работи? Имах предвид дали е ново, мултиплекс като софийските, или просто има съвпадение в имената.

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Sun Mar 25, 2007 9:42 pm

Ново е,но за съжаление не съм влизал в някое софийско за да знам дали е на същото ниво.
Гледах новия Ханнибал.Много ме израдва.Много добре се справя нашия човек с погледите пълни с лудост,но така и не ми стана ясно как Това е еволюирало в бъдещия Ханнибал.Например във филма младия Ханибал не ми блесна с особен интелект или съм го пропуснал. :?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Mar 25, 2007 10:55 pm

ХИРОУС РУТИ! БАСИ ТВА Е ПРАВЕНО КАТО ЗА МЕН, вчера с Дима здраво зациклихме на този сериал, много е добър. Буквално си Е комикс и определено е планиран в огромен мащаб. Единственото, което засега ме дразни след 12 изгледани серии е, че напук на многото случки и около 5те основни сюжетни линии главната такава започна да се влачи...

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Mon Mar 26, 2007 4:12 pm

Little Red Rides The Hood - ФИЛМЪТ
Spoiler: show
Аз съм над 18
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 26, 2007 4:32 pm

ГаричЪТ........

Yan
Site Admin

Post by Yan » Thu Mar 29, 2007 5:58 pm

Ghost Rider - да ме пита човек защо...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Mar 31, 2007 6:40 pm

"Атила" с цар Леонид в главната роля. Като за телевизионен филм е доста добър, макар че свърши лееко тъпо за вкусовете ми. Сега, не знам доколко е близо до историческата действителност, а и на места го избиваше на фентъзи, но пък беше приятен.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Mar 31, 2007 7:07 pm

Значи при равни условия Атила те кефи, а Триста - обратното? :wink: Hater revealed. :lol:

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Mar 31, 2007 7:14 pm

shayhiri wrote:Значи при равни условия Атила те кефи, а Триста - обратното? :wink: Hater revealed. :lol:
И в другата тема поне десет пъти казах, че изобщо не ми дреме за реалността или историческата действителност. Сега, няма и тук да почна да плюя по "300", но все пак "Атила" ми беше доста по-приятен. Заради глупавия край му смъквам оценката и му давам 7/10.