МорMorwen wrote:Ма някак не са ми сред 37-те най-важни неща

майтап, бе
Moderator: Moridin
МорMorwen wrote:Ма някак не са ми сред 37-те най-важни неща
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Забравяш, че той е мъж и като такъв би трябвало да изглежда привлекателен на противоположния пол, съответно женското мнение за неговата физика би била важна, ако държи да бъде харесван (физически). Така, НИЕ казваме (т.е. голям праз ти кво мислиш), че това е прекалено.Moridin wrote:Мн си е добре момчето, само трапецът му е малко прекален. Ъпдейтни си представите по анатомия плз
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Moridin wrote:Суета бтв означава да се харесваш сам
Човече, ти на моменти ме оставаш в същия СТУПОР, в който бих останал ако видя примерно Азис и Бойко Борисов да се натискат на стълбите на блока ми....shayhiri wrote:Даже докато си говорим тука и ги правя, Байче.Макар че Ян пак ме яде.
![]()
Мор, опасявам се, че са прави, брат.През по-голямата част от живота си съм бил в перфектна форма - и кво? Ше се избият да те свалят мацките - и после нищо не остава. Използват те един вид, като секс кукла.
+ 10000Muad_Dib wrote:Човече, ти на моменти ме оставаш в същия СТУПОР, в който бих останал ако видя примерно Азис и Бойко Борисов да се натискат на стълбите на блока ми....
Искрено съм изненадан как от толкова мацки, очевидно ИЗБИВАЩИ СЕ БЕЗКОМПРОМИСНО С ХЛАДНИ, ОГНЕСТРЕЛНИ И БИОЛОГИЧЕСКИ оръжия да те свалят, ти остава време да навърташ по 1200 поста за 2-3 месеца;).
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest