Maiden, Gammaray, Blind Guardian, Blackmore's Night '07 и др
Шайсе!!
И кога ше е тва?!!
Майко, верно имало някакава полза от ЕС! Аз не вервах!
Предполагам не е късно още да си взема билети за БГ и Мейдън. Ше се ходи ли заедно на 17ти?

Майко, верно имало някакава полза от ЕС! Аз не вервах!

Предполагам не е късно още да си взема билети за БГ и Мейдън. Ше се ходи ли заедно на 17ти?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Юръп имали концерт в... Ловеч.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Не че бих бил път дотам заради Юръп, ма все пак що никой не каза? Или съм пропуснал?
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
По принцип концертът на Юръп беше част от тазгодишния Ловеч Мюзик Фест, който е продължение на миналогодишния Ловеч Рок Фест... и да ме пита човек, като знам за цялата работа от поне месец насам, що никъде нищо не драснах за хора, които можеше и да не са разбрали... хем си го мислех, ама то само с мислене май не става...
Иначе специално за пограничния набег дотам вчера - то така или иначе до последния момент (буквално до последния момент) не беше ясно кой, кога и откъде ще тръгва и кой, кога и докъде ще стигне - цялата работа беше твърде импровизирана и нагласяна в движение, и дори на моменти си пролича...
Е, все пак - да си знаят хората отсега - ако не се случи нещо лошо с едно-две известни български имена на не-точно-музиканти, догодина по това време в Ловеч пак ще има нещо такова
Иначе специално за пограничния набег дотам вчера - то така или иначе до последния момент (буквално до последния момент) не беше ясно кой, кога и откъде ще тръгва и кой, кога и докъде ще стигне - цялата работа беше твърде импровизирана и нагласяна в движение, и дори на моменти си пролича...
Е, все пак - да си знаят хората отсега - ако не се случи нещо лошо с едно-две известни български имена на не-точно-музиканти, догодина по това време в Ловеч пак ще има нещо такова

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Аха. Е, общите мероприятия РУЛЗ.Morwen wrote:То не е било някакво общо мероприятие, затова не ни е и хрумнало да казваме.
Значи концертите на Блайнд Гардиън и на Мейдън са общи мероприятия, щом ни беше сведена информация. И в кой момент точно едно събитие става общо мероприятие? Когато се съберат двама човека или повече, както в Ловеч? Просто да уточним терминологията.
А, Роумър е отговорил, мерси. Колко беше билетът?
Нямаше билет, фестът е по случай празника на града.
Общо мероприятие е, когато някъде се забоде обява (или аналогично действие) "Пичове, айде да ходим на театър, ше дават "Отело", навити ли сте?". Когато аз кажа на Ян и Гибли "Пичове, айде да ходим на театър, ше дават "Отело", навити ли сте?", това не е общо мероприятие. Мисля, че е доста ясно.
Общо мероприятие е, когато някъде се забоде обява (или аналогично действие) "Пичове, айде да ходим на театър, ше дават "Отело", навити ли сте?". Когато аз кажа на Ян и Гибли "Пичове, айде да ходим на театър, ше дават "Отело", навити ли сте?", това не е общо мероприятие. Мисля, че е доста ясно.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мне, то за там билети няма - концертите са на площада в центъра и хората просто идват... няма вход, няма трибуни, няма нищо, просто се буташ в тълпата и гледаш никой да не те удари с чадър по главата (както се случи на една приятелка миналата година) или да не си изтървеш телефона в краката на тълпата (както ми се случи на мен вчера)...
Но, да, за разгласяването на цялото това нещо май търпя критика - явно фестивалът още не е толкова популярен, колкото си мислех.
Но, да, за разгласяването на цялото това нещо май търпя критика - явно фестивалът още не е толкова популярен, колкото си мислех.
Eric: I use my sword to detect good on it.