Обаче ме шокира с онова за по-лошите автори от Станек

Бре, бре, бре...Freddy Krueger wrote:Ваше право е да смятате Станек за най-лошия автор в света. Дето се вика, не ни е за пръв път да имаме различно мнение за нещо.Доколко насериозно обаче възприемате сайт, който обвинява и Гудкайнд в същите престъпления и, който каза за Станек "не бихме дарили пари на инститиут за борба с рака, докато Станек не е на 3 метра под земята" или нещо от тоя сорт?
За изкуствените ревюта в "Амазон"- не знам доколко са верни и доколко изкуствени, но все пак преди фентъзито Станек е водещ автор на Microsoft, тоест съвсем не е от Марс. Сред ревюиращите пък ще забележите профила на госпожа Бети Дравис, която сама е писател на книги и съвсем реален човек - и е харесала Keeper Martin's Tale.
До лошия стил, може би не съм достатъчно компетентен. но аз глътнах книжката за ден. За мен това е равно на добър стил. Автор с лош стил за мен е Мейкъл Кюб-Макдуъл да кажем.
Но всичко е въпрос на мнение. На всички тук (и най-вече на Амос) - дълбоко се извинявам, че писах.
Ами тук си прав, даже понякога съм правил забележка на някои от форумаджиите на Станек... мисълта ми е, че съм възмутен от някои призиви в цитирания от Роланд сайт, които в общи линии бяха - да мре автора по-бързоAmos Trask wrote: Но сега ми хрумва нещо друго: нали се сещате за физичния закон за действието и равното на него противодействие? Струва ми се, че нещо такова се получава и тук. Когато започне едно безмерно хвалене на някой автор, винаги се получава и голямо отрицателно противодействие - мненията силно се поляризират и се почват едни безкрайни караници кой крив, кой прав.Така че всички участници в темата помислете върху това. Всяка крайност е излишна и води след себе си само спорове. Ако се постараем да сме умерени и обективни в своите писания, според мен това ще ни бъде само от полза.
[/color]
Разбира се, че няма дим без огън. Но фактите, както ги представя crapauthors са до известна степен изопачени. Те ме обвиняват че някой поства множество ревюта с 5 звезди на Станек навсякъде. в "Амазон" това е възможно, но в SF Book Case, където се сблъсках с тези хора - не. Там ай пи -то с много акаунти се банва. Ако можех да поствам толкова много ревюта и пет-звездни рейтинги, щеше ли Дейвид Едингс да е вън от Топ 10?Roland of Gilead wrote:Но не може да промени фактите, подкрепени с доказателства, независимо дали ни харесва (и на мен не ми импонира особено) начинът, по който са представени.
Поляк е. И е писал много компютърни справочнициDemandred wrote:Този Станек американец по рождение ли е, БТВ? Защото стилът му е точно като на някой чужденец, който не е внимавал особено много в часовете по английски след началните нива.
Но пък от друга страна, това може да се дължи на писането на компютърни справочници дълго време.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest