Гледано напоследък
Moderator: Moridin
е не мога и тва си е.
Зема обче пак да си изгледам Baladoh-bardo Leeее
Зема обче пак да си изгледам Baladoh-bardo Leeее

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аз, бидейки тъп и упорит го изгледах Lain преди време, но така и не схванах какво му е чак толкова великото освен атмосферата.Xellos wrote:Аз пък се опитах да гледам Lain и пак се отказах на 2-ри епизозод, което е напредък с 1 все пак.
Все така си върви протяжно, ако първата половина ти е допаднала вероятността и втората да не те разочарова е твърде голяма, IMO.А аз изгледах половината Хак Сайн и съм много доволен, да видим как ше продължи
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Ммм протяжно е леко да, но пък КЕФИ атмосферата таква точно. 2/3 от ост-то си е заслужило вечното място в листата на winampa ми
. Но пък трее се изгледат задължително после и twilight и luminality
. А иначе extras-ите има култови гаври от екипа им.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
В първия си пост за Гънгрейва умишлено се въздържах да не споменавам зомбитата, защото вероятно са донякъде спойлър. Всъщност май не са точно това, имайки предвид, че се появяват в първи епизод.Макaр че ако махнеха тъпите монстъри щеше да е далеч по ценно за мене.
До едно време смятах, че са излишни, да, но от позицията на изгледала всички 26 епизода, т.е. запозната с 'пъзела' на историята до край, смятам, че си имат своята много важна роля в повествованието; в пълноценното изграждане на образа на Хари в частност.
- Spoiler: show
Благодаря ти, ГибСлед поредния такъв пост с анализ на някой сериал от Елейн просто не мога да се въздържа да го кажа: много ме кефят, давай все така

Лейн не беше лошо, както Мат спомена - А Т М О С Ф Е Р А Т А! Дръпнах си го от Чизе с бг-съб, смятам да изпрожектирам на ЛиликсАз пък се опитах да гледам Lain и пак се отказах на 2-ри епизозод, което е напредък с 1 все пак.

Рол, сподели като изгледаш Хак, че ми е любопитно. Не че ще ми повлияе на гледането - така и така съм го свалила, все ще го гледам някога...
Last edited by Elayne on Tue Jan 17, 2006 3:32 pm, edited 2 times in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Не говоря за зомбита, ма да не спойлим тука.
Спойлерче по Гънгрейва в отговор на Ксели
, да не се чудите:
На АнимеС са пуснали 1-вото ДВД на Самурай Чамплуу, нали му беше фен, що не дръпнеш и не гледаш пак?

На АнимеС са пуснали 1-вото ДВД на Самурай Чамплуу, нали му беше фен, що не дръпнеш и не гледаш пак?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Спри се Котеее, не спомевай напразно името Тригънско. ;р
Преди малко изгледах [img]http://info.datacom.bg/mishima_reika/My ... ess[1].jpg[/img], още съм в едно такова странно състояние, което не знам как да опиша, всъщност знам, но не мога да опиша
...анимето е страхотно, то това не е точната дума, нещо повече ....красиво, чувствено, прекрасно ...леле, колко щеше да е хубаво, ако си имах един Соуби под ръка, друго нищо нямаше да ми трябва, сериозно
Alexis, благодаря ти! Прекарах два приятни дни, преди да започнат неприятните (да се разбира сесията)

Alexis, благодаря ти! Прекарах два приятни дни, преди да започнат неприятните (да се разбира сесията)

Ще направим човек от теб
, не ти или казах.
Защо си мислиш, че Соуби ми беше аватар за толкова дълго, макар сегашният ми да е дори по-сексуален
. Ще ти дам да видиш и мангата. Както и някои други
Аз пък подхванах Gundam Wing и съм убедена, че Gundam SEED не може да е толкова яои, дори да се старае. Един цял нов свят от yaoi fanfics & doujinshi отвори вратите си мен.
Ако има желаещи, мога да споделя 

Защо си мислиш, че Соуби ми беше аватар за толкова дълго, макар сегашният ми да е дори по-сексуален

Аз пък подхванах Gundam Wing и съм убедена, че Gundam SEED не може да е толкова яои, дори да се старае. Един цял нов свят от yaoi fanfics & doujinshi отвори вратите си мен.

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Изгледах Trigun,но за съжаление с доста отвратително качество
Абе накефи ме доста, но на места пацифизма на Ваш просто дразни
За сметка на това финалната битка си беше брутална
Изгледах и Bleach до 62-ри епизод

Абе накефи ме доста, но на места пацифизма на Ваш просто дразни

Изгледах и Bleach до 62-ри епизод
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me