Dragon Age : Origins
Moderator: AlDim
Превъртях я. Отне ми около 14 часа без скипване на диалози. Не беше най-добрата от към сюжет игра. Освен това на моменти нещата силно биеха на нещо евтино, като имаше стабилна липса на пълнеж от диалози и като цяло имах чувството, че почти нищо не съм направил за цяла игра. 90% от куестовете бяха напълно незапомнящи се, както и повечето от персонажите.
Харесва ми, че най-сетне класовете са балансиране помежду си. Маговете са си все така силни, но вече и останалите класове са на тяхното ниво. За сметка на това хич не са балансирани спрямо гадините в играта. Изиграх я с изпити 4-5 колби на кръст, като съм разчитал на по някой heal от моя герой и хийлър(ако изобщо ползвам). Най-често изобщо не ползвах хийлър. Ако се наложеше нещо хийлвах с моя, който е животно с към 110 Magic. Просто прегазвах всичко по пътя си и не мисля, че съществува трудност, на която играта ще е трудна.
Абе като за експанжън толкова скоро след първата игра съм доволен. Но очаквах доста повече. Най-интересно от цялата игра ми стана на края, където пишеше развръзката на историята. И туй то. Надявам се да няма повече такива експанжъни, а да правят нова игра.
Харесва ми, че най-сетне класовете са балансиране помежду си. Маговете са си все така силни, но вече и останалите класове са на тяхното ниво. За сметка на това хич не са балансирани спрямо гадините в играта. Изиграх я с изпити 4-5 колби на кръст, като съм разчитал на по някой heal от моя герой и хийлър(ако изобщо ползвам). Най-често изобщо не ползвах хийлър. Ако се наложеше нещо хийлвах с моя, който е животно с към 110 Magic. Просто прегазвах всичко по пътя си и не мисля, че съществува трудност, на която играта ще е трудна.
Абе като за експанжън толкова скоро след първата игра съм доволен. Но очаквах доста повече. Най-интересно от цялата игра ми стана на края, където пишеше развръзката на историята. И туй то. Надявам се да няма повече такива експанжъни, а да правят нова игра.
Може да се дължи на факта, че играя с Arcane Warrior. Не съм скипвал диалози и минах всички куестове. Просто битките не са продължавали повече от няколко секунди. Героя ми хем е healer, хем ми правят най-често 0 дмг, хем е най-силния танк в играта, а и прави 100 dmg non crit с 1 hander + притежава всички най-силни магии в играта, като Crushing Prison, Mass Paralysis, Locust Swarm и т.н. Мога да избия всичко в играта по най-разнообразни начини. То тъй като се замисля и соло мога да я изрина за не много повече време, пак без да скипвам нищо и с всички куестове минати.
http://social.bioware.com/playerprofile ... =215209401
Едит: За нещастие страницата е бъгава и не показва целия билд. Дори статса ми е малко по-слаб сякаш.
http://social.bioware.com/playerprofile ... =215209401
Едит: За нещастие страницата е бъгава и не показва целия билд. Дори статса ми е малко по-слаб сякаш.
- RRSunknown
- Elder God
Точно май Sigrun залепи 1500 dmg с 1 hand swing по едно време. Та няма да се очудя. Всепак и до майсторлък е опирало. Има някой места, на които е трудно да се потне. Поздрави. Аз лично си предпочитам неубиваемия герой, пред rogue-то, но и те кефят здраво.RRSunknown wrote:Може и по - кратко да се мине - един мой човек я мина със соло роуга си за едно сядане.

Еми очевидно ще си ги мерим:) Аз само ще кажа, че играя от началото на експанда на Nightmare (няма трудност след тази) и битките ми с нормални мобчета продължават 10тина секунди, с "босове" (може би само без двата дракона засега, с тях беше 4 минути) около минута-минута и половина. На Nightmare досега няма битка, която да съм изгубил, в 3-4 битки ми е умрял един от партито (Сигрун). Групата ми е Огрен, Андерс и Сигрун или Велана. Моят герой е екстремно корав роуг, развит на възможно най-сосни и чести бекстабове:)
Така че не можете да ме убедите, че сте направили абсолютно всички и не сте скипвали диалози
РРС, плс мини играта сам и после споделяй преживявания на "твои хора"
Така че не можете да ме убедите, че сте направили абсолютно всички и не сте скипвали диалози

РРС, плс мини играта сам и после споделяй преживявания на "твои хора"

- RRSunknown
- Elder God
Добре бе, голем праз колко време отнема да се мине некъв пуст експанжън. Не ми е ясно защо трябва да броите часовете на всяка игра, все едно са някакъв мерник за качество (тоя феномен е най-екстремен при RPG-тата, което на свой ред кара девелъпърите да падват игрите си с огромно количество буламач; наскоро бях чел критики към някакви JRPG-та, че били "само" 20-30 часа, фор фъкс сейк). Мен ако питате оригиналната Dragon Age трябваше да е двойно по-кратка, така можеше и да не ми писне с безкрайния си дънжън кроул.
- RRSunknown
- Elder God
Аз не съм изтъкнал краткостта, като проблем. Изтъкнах, че просто през цялото време нещата ми се струваха евтини и недоизпипани. Лично за мен имаше стабилна липса на диалози и тия трудни избори, за които разправяха в превютата напълно отсъстват. Като цяло почти нищо не се случи за цял експанжън. Отидох на няколко нови места, избих малко Darkspawn и всичко свърши. Най-интересните неща бяха най-малко, като количество. The Architect ми беше интересен персонаж, но от него получих твърде малко. Останалото беше просто ринене на Darkspawn.
А итемизацията е превъзходна, но похабена в тази игра. Повече би подхождала за първата игра. 1 тон качествени предмети продадох в магазина, а в първата качествените итеми бяха дефицит.
Да не говорим, че надеждите ми leather/cloth най-сетне да ги направят да изглеждат сносно, отново не се сбъднаха. Тежките брони си изглеждат все така добре, докато кожите и клота имат няколко грозни скина. Как дори и BioWare няма да се хванат да направят heavy/light/cloth да са еднакво красиви, а все правят тежките брони да са ай канди, а останалите да изглеждат на нищо. Айде дано за следващата игра се поправят, че това ме дразни много.
А итемизацията е превъзходна, но похабена в тази игра. Повече би подхождала за първата игра. 1 тон качествени предмети продадох в магазина, а в първата качествените итеми бяха дефицит.
Да не говорим, че надеждите ми leather/cloth най-сетне да ги направят да изглеждат сносно, отново не се сбъднаха. Тежките брони си изглеждат все така добре, докато кожите и клота имат няколко грозни скина. Как дори и BioWare няма да се хванат да направят heavy/light/cloth да са еднакво красиви, а все правят тежките брони да са ай канди, а останалите да изглеждат на нищо. Айде дано за следващата игра се поправят, че това ме дразни много.
- RRSunknown
- Elder God