За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed May 20, 2009 6:40 pm

Никъф онър в ВГ ... Баси :(
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed May 20, 2009 7:53 pm

мизерия е.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed May 20, 2009 8:04 pm

Мда, новите седмични куести дават по 10 шарда и 3к хонор... което е все едно да правиш 3 дни поред от старите дейлита, прецакването е в ход :roll:

А между другото с тоз Инскрипшън ми се случи една забавна история :) Нали се правят Scroll of Recall дето те телепортва в хоум-ин-а. Обаче ако ползваш нисък левъл скрол те праща на рандъм места, едно от които е Гадзетан. Та аз винаги пробвам със скрол, ако не стане и ме портне някъде другаде, си ползвам СоТ-портала от Даларан.
Така че последния път кликам на скрола и се появявам в... мазето на ин-а в Елвин, дето са лок-тренерите. А срещу мен седи и се блещи един лок 12 левъл:
- Wtf? Къде ми е демона? Аз си съмонвах демон!
- Аз съм твоя демон - му викам.
Той ме гледа със съмнение, все пак доста приличам на паладин. Аз веднага си сложих огре-костюмчето (Дима го е виждала на какво прилича :mrgreen: ) и дори съммоннах един от петовете ми - змия.
- Хм, май наистина си демон - вика лок-а.
- Ми, да - казвам му. - Сори, че пратиха мен, ама нямаше свободни 90-ти левъл демони.
- Значи си мой демон! - въодушеви се лок-а. - И ще изпълняваш всяко мое желание!
- Точно - отговарям аз.
- Убий този плъх! - израдва се лок-а. Аз послушно издумках един Екзорсизъм и плъха изцвъртя на умряло.
- Ей, яко! - въодушеви се лок-а. - Хайде сега да ходим да правим куести!!!
- Ами... съжалявам - му рекох докато си пусках ХС-то. - Обаче изпълнявам по едно желание на призоваване, а сега ме викат другаде. Въобще демонологията е опасно занятие, по-добре респекни на Афликшън... :lol: :lol: :lol:

Четох и разказ на един таурен по тоз повод - тяхната версия на скрола ги пращала във въздуха над Swamp of Sorrow и той се разпльокал на брега точно до един орк, дето си ловял риба. :lol: :lol: Орка толкова се стреснал, че забравил за какво е отишъл на брега, само оглеждал небето за падащи таурени :lol: :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed May 20, 2009 8:08 pm

хахахахаххахаха :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed May 20, 2009 8:43 pm

Ето и огре-костюмчето всъщност 8-)

Като съм с него, моят паж се депресира и не ще да маха с флаговете :roll:
Spoiler: show
Image

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 21, 2009 2:21 am

Днес беше някакво странно. Напече ме слънцето и цяла вечер ме боля глава. Отпочнахме Накс25 отново и достигнахме Инструктора.

Поуайпвахме тук-там, лидърът псуваше на абсолютно всяка смърт на играч, други някакви хора крещяха също. Вторият ни най-добър (че вероятно е бил и най-добър) прийст просто напусна, явно не му издържаха нервите. Сега сме четири прийста в гилдията и ще търсят нови.

Поне днес roll-вах като за световно. 100, 100, 96, 100 >.<. Съответно взех T7,5 shoulders, leggings and коланче от някой от всичките босове. Купих си best in slot пръстен със значки, поради щото съм глупава и не намерих ръкавиците кой ги продава >.<.

В момента гиърът ми е тотална мешавица. Вдигнах spell power, но crit-ът ми е малко, както и haste, mp5... В Накс досега не съм оставала без мана, та може би е по-добре да жертвам малко хейст оттук-оттам за крит. Знам ли, вече не мога да преценя имам 4 колана на склад, necks, shoulders and stuff. Все ще измисля нещо ^^.

Аз пак да се извиня на Ланис, че я спамнах докато беше в Улдуар, не видях, че е там, съвсем бях изключила :( и не съобразих бързо. Съжалявам.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 21, 2009 9:20 am

Е то DBM-a не блокираше ли уиспъри ;)

Уф трее си тура в офиса са играта да влизам за 5 мин в уг, то се видело, да наваксам с точките са.

Май ше зема стафа от турнамента преди да се накана за VH :mrgreen:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu May 21, 2009 10:06 am

А, Дима, аз ако не мога да отговоря, просто не го правя... може и да пропусна да прочета какво е написано.

Дима, честно казано мисля, че с този дуал спек Арморито малко се обърква, та не смея да коментирам параметрите, дето ги виждам там. Но, по принцип е добре да имаш и крит, и хейст. Но след като позволиха на DA да стак-ва, май повече ти трябва крит. Както и като рейд хийлваш, а ти май това имаш за задача. По принцип гледай да качиш крита към 30% (което значи, че за момента с него си най-назад май). Елитистите говорят за 11% хардкап на хейст за дисциплинираните попове. Ако, както ми каза вчера, си над 9% в момента, аз на твое място бих инвестирала в камъни със спелпауър и крит. Даже по едно време си слагах и чист крит. И още нещо, като ще вземаш ръкавици с тоукън, помисли за тези от шадоу сета (ако не си го направила досега). Аз съм с тях (и от време на време получавам по някой изненадан уиспър, защо нося шадоу сет ръкавици) - те са с крит и хейст. Даже не ми се ще още да вземам тези от новите, защото те май са само с хейст.

Освно за момента гледай да събереш повече крит и интелект. Естествено, и спелпауър.

И Ники, още веднъж мерси - машината се справи прекрасно вчера:)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu May 21, 2009 10:34 am

не ги блокира уиспърите, Браги, а съобщава на питащия, ако бием някой бос... ако сме на траш - даже няма да се разбере, че сме в рейд...

Димаа, недей намалява хейста бе, от това, което каза вчера, той и без това не ти е достатъчен, също ти е важен... като достигнеш минимума за хейст и крит - Ланис ти даваше в проценти, едва над тях прави преценката откъде да взимаш... хейста ти намалява глобал КД и както не сме с "прекрасни" щайги (то се видя от лага), съвсем ще ти забавя кастовете после в Улдуар...

иначе аз това вашето не бих го издържала... на цялото напрежение, дето трябва да си концентриран, някой и да ти крещи във Вента... хайде, нема нужда... честито за айтъмите :D

аз снощи закъснях за рейда с има-няма половин час... :oops: съвсем бях забравила, че има пач и се отнесох да правя вечери в къщи и 10 мин преди рейда се добутах да компютъра... и тръгнах да тегля... Ланис ми се обади, че чака на опашка да влезне на Зенедар (това отдавна не се бе случвало, ама май орда-трансфера от Магтеридон ни е довлякъл маса паплач :evil: )... както и да е, към 21 часа наше време успях да се лог-на... с безумна червена връзка... получих си инвайта (миличките ми пазели мястото) и литнах към Улдуар, защото нашите бяха отпочнали траша към първия бос... даже се чудех дали инстанса ще ме пусне да вляза, но все пак пробвах... и добре, че го направих - Кзану (един от танковете ни) ме чакаше на входа, яхнал Демолишър... отпрашихме към площадката на боса, че само нас чакаха и започнахме битката... убихме го лесно, но лага бе покъртителен :?
даже Кзану като умря боса ми уиспърва "аз успях ли все пак да те катапултирам върху боса?"... той беше успял, ама бая време си го чаках заредена в катапулта :lol:

тръгнахме към Разорскейл, а Ланито ме пита дали съм успяла да си видя пощата... не само, че не бях, и съответно - не можах да й направя фласките овреме, ами моя токен за Т8 ръкавиците, дето взех предната вечер, си ми стоеше непокътнат в инвенторито :oops:
тръгна битката и такова чудо не бях виждала... :shock: както Илийката вика - "походово РПГ"... всеки нещо си кастваше по някое време и се надяваше нещо да прави с това... на два пъти боса ме обля с огън, за което разбирах 5 сек. по-късно... абеее, трагедия... как го убихме - и аз не знам... обаче голяма работа е това изнагляването :lol: забелязала съм, че бос, дето сме убивали 2 седмици поред, вече го броим на фарм-статус и го бием с нагласата, че без значение колко народ е жив от рейда или какъв е лага в инстанса, той просто ТРЯБВА да падне... и си има ефект тази самоувереност, щото те падат...

като видяхме какво е на Разорскейл, по пътя за Игнис взеха да се обсъждат варианти къде да ходим, ако лага е все така и на него... че той си прави доста масов дмж и няма как да се аутхийлне при тези обстоятелства... заобсъждаха се ВоА 25, ама се усетиха, че нямаме базата, а и трима вече се бяха сейвнали, магаретата... после се коментираха Малигос или ОС 3Д... да, обаче Игнис ни уайпна на 27% и офицерите решиха да му дадат още една възможност... и на втория опит той си умря... те викат, щом Игнис умря, значи продължаваме... нататък с все същия лаг от раз си паднаха и ХТ-002, Коло, дамата с котките и Ходир, ама за последния имахме и един уайп... имаше 20 мин. само до края на рейда и решиха да видим дали ще убием Торим от раз... изчистихме траша и останаха 10 мин. за боса... е, да, ама умря народа в коридара... викат - умирайте бързо, че да имаме време за още един опит... само дето и той бе уайп и свърши рейда...

порталнах се в Даларан, ама пак едва гледах и си викам, поне ще си купя ръкавиците... и се усетих, че вече имам 63 улдуарски значки, та направо си взех и робата, но енчантите и джемването им оставих за днес, щото заспивах... за съжаление, още не са се събрали орбове да си изкрафтя колана, но има време...

та довечера вече ще изглеждам УЖАСНО :( с полюлеите-шоудърки от Т 7.5, дето отиват само на същия сет + ужасните гащуря на Т8 :( по-грозно изглеждащ никога не са правили мейджа...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu May 21, 2009 10:39 am

Абе малко е странно това със сета - имам предвид, че за мейджа имаше и роба, та не зная как се наредихте и двамата с Блоби по гащи :lol:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu May 21, 2009 11:18 am

дам, бяха ги представили с роби в mmo-champion, НО на практика нещата не са това, което се очакваше... имам вече 3 парчета Т8 - роба, гащи и ръкавици (каската ще взема по-късно със значки) и ползвам шоудърки Т 7.5 и буквално изглеждам като червенеещо роге с лилавеещи огромни полюлеи на раменете :cry: а снощи моя офицер си бе турил и Т8 каската, че я бе оставил да се вижда... и на това, което вече описах като маге по-горе, просто му сложете и огромен скафандър :roll: гледката е толкова поразителна, че босовете като ни видят и ще си умират директно, ама от смях :( едно време бях безумно облечена с онази каска и живия стаф с пипалата - и двете от Илидан, но тогава просто изглеждах зловещо, а сега сме направо гротесни... :(

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 21, 2009 11:20 am

Довечера сте в рейд нали :(

Хехе, иначе вчера с Теле си лафиме, че го запознах със Сливовицата кат се разминахме на турнамента. Тоя човек си лафи като на кафенце и от Улдуар. И от него имам мерси за компа и резервация за 1 VH кат се осовободите :mrgreen:

Инсталирам са в офиса да влзиам за УГ поне полу афк, че си бало мамата с тоя онър :) А каската е Убер красива метална/златна качулка :mrgreen: пък и статсовее.

Иначе ташак, 4 човека вече ме питат за пета ми от Рампарт баси. Тия как са станали 80 лвл без да минат от там. Мислех да го кръстя FORTHEHORDE :mrgreen:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu May 21, 2009 11:44 am

в рейд сме довечера... изобщо нещо здраво ни се е дорейдвало с Ланис и сме се записали дори за свободните ни вечери (петък и събота) да сме в Улдуар 10... то вероятността да идем е съмнителна, но поне да сме записани... та Виолетовата кула ще я правим или в петък вечерта, ако не идем в Улдуар 10, или събота/неделя през деня по някое време...

Теле е като машина - тайпи здраво и нон-стоп, независимо дали е в рейд или не... няма такъв почитател на чата никъде!! :shock: но пък е такава душичка златна, че всеки път се дивя как така играе с мейн-роге :lol: и така се грижи за нас с Ланито, че чак ме е срам... напълнил ми е пощата с всякакво месо, че се оплаках, че нямам време да го фармя за дейли-куукинг куестите... :oops:

иначе аз в началото на юни може да се сдобия с малък ъпгрейд... Боби каза, че ще ми вземе още памет за компютъра... не зная дали само това ще е достатъчно, а и не зная с каква конфигурация играя (някой да сподели къде да погледна, че да ми кажете кое е за смяна? :oops: ), но да видим и как ще върви де...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 21, 2009 11:59 am

Бе и аз са се чуда една свободна пачка ама дали за колата или за ъпгрейдец да я вкарам. За колата нема стигне, за играта докат се накана ше ми е писнало от УГ дет само лаги. дилемидилеми

Иначе то куеста там и сефтето на ВХ и ако е дейли най-добре и за вас. Стафа я падне я не, (телето ше ме ебава пак за 7мия раз), а тоя дет ше зема от турнамента е по-як. Мангустатата седи в банката и чака да му се лепне вече :)) ма 3 дена кат гледам още поне за него. Гиъра ми е УГ та нема кво да тормоза :)

Абе освен на Тишо (нека светлината струи от плешивото му теме) имах ли да връщам на друг пари?

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu May 21, 2009 12:09 pm

Аз само да си взема готварската шапка (още 40 токена :( ) и ще видиш какво струи... :twisted:

Hail to the king baby :mrgreen: Най-накрая докопах трудния и безмилостен Алтерак ачийвмънт
Alterac Valley All-Star
Отне ми бая търчане по картата и отчасти саботиране на собствения ми отбор, обаче ачийвмънтите искат жертви! :lol:

Мм, имам една молба. Понеже прецених, че ще ми е по-лесно да изкупя Шен'Дралар отколкото Даркмуун, сега усилено търся ей това нещо
Pristine Black Diamond

Ако видите такова в АХ на цена до 30г, купувайте незабавно и пращайте COD :wink: