Форумно футболче
Moderator: Moridin
- Maledictus
- Warmage
- Maledictus
- Warmage
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Хм, тук съвсем си спря, имаше мълнии, имаше градушка, ама сега съвсем спря.
Оff-topic:
Макар че знам ли, като съм чувал разни истории за разни кадилници... 
Оff-topic:
Малееее, това да го чуя от човек, който пее по църкви...Maledictus wrote:...То кръста ми е по-проблемен в момента.

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Maledictus
- Warmage
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Да организираме спасителна акция, ако трябва?... Ти дай точни координати, аз ще говоря с хората, пък ти после ще се ослушваш за свистене из въздуха - ама да се надигнеш после обратно, ей!
Хубу де, айде стига спам
Или поне - на живо, на терена, след час-два 
Хубу де, айде стига спам

Eric: I use my sword to detect good on it.
- Maledictus
- Warmage
Супер си изкарах. Оказа се, че ако не тичам много, болката се трае. Моят пост май беше най-благият.
Благодаря на Колето, че ме вербува, макар че се оказахме в различни отбори - ШАНС ЗА МЕН, МАЛШАНС ЗА НЕГО!
С удоволствие бих дошъл и друг път.
Емо (Мистър Фантастик, небрежните три гола) и Коцето (Нещото) са доста опасно дуо.
Добре че от нашия отбор бяха Жоро (най-дОбрия), Иван (брата на Коцето, също доста добър), Валката (Човекът-Факла, още по-небрежните 5 гола), Берик (добър и отпред, и отзад - в смисъл в защита и нападение
) и Базил (с библейските шутове и телефонния репортаж за Аби какво прави, докога ще го прави и какъв е резултатът
).
12:3 за нас. Блажно.

Благодаря на Колето, че ме вербува, макар че се оказахме в различни отбори - ШАНС ЗА МЕН, МАЛШАНС ЗА НЕГО!

С удоволствие бих дошъл и друг път.
Емо (Мистър Фантастик, небрежните три гола) и Коцето (Нещото) са доста опасно дуо.
Добре че от нашия отбор бяха Жоро (най-дОбрия), Иван (брата на Коцето, също доста добър), Валката (Човекът-Факла, още по-небрежните 5 гола), Берик (добър и отпред, и отзад - в смисъл в защита и нападение

12:3 за нас. Блажно.

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- Moridin
- Global Moderator
Иван е страхотен играч - удоволствие е да се играе с него. Жалко само че половината ми пасове в негова посока бяха потресаващо неточни.
Браво на Симеон за видимия прогрес, за мен беше като стена.
Това са двете неща, заради които се наканих да пиша поста, щото да си призная мачът ме скапа, остави ме в лошо настроение и не ми се пишеше никак.
Коцето беше звездата по мое мнение тоя път, но имам голяма молба към него - по-леко бе човек. Не си давам точна сметка аз колко грубо играя, но наистина не е готино нито това блъскане с ръце, нито това влизане с устрем на парен локомотив.
В тоя ред на мисли няма да коментирам влизанията на Пъгсли
Благодаря на хората от моя отбор за играта, супер сте.
Браво на Симеон за видимия прогрес, за мен беше като стена.
Това са двете неща, заради които се наканих да пиша поста, щото да си призная мачът ме скапа, остави ме в лошо настроение и не ми се пишеше никак.
Коцето беше звездата по мое мнение тоя път, но имам голяма молба към него - по-леко бе човек. Не си давам точна сметка аз колко грубо играя, но наистина не е готино нито това блъскане с ръце, нито това влизане с устрем на парен локомотив.
В тоя ред на мисли няма да коментирам влизанията на Пъгсли

Благодаря на хората от моя отбор за играта, супер сте.
This is it. Ground zero.