Е на. Ако беше излязла да стачкува никой нямаше да пострада.

Moderator: Moridin
Кво има за чудене? Ла*ното Станишев му припари и сега се чуди ква мръсотия да използва, за да се спаси.The Dragon wrote:Е тва го разбери!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Та Станишев викаш дегизиран като учителка в село бие децата със стол докато крие лунната конспирация?shayhiri wrote:Кво има за чудене? Ла*ното Станишев му припари и сега се чуди ква мръсотия да използва, за да се спаси.The Dragon wrote:Е тва го разбери!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Xellos wrote:Ненам, сигрно на мене нещо ми има та не го разбирам това![]()
http://dnes.dir.bg/2007/10/07/news2185034.html
Мммм... бе май не е баш прекаляване. При положение, че за тях това си е нормалният начин на живот, и че спазването на определени ритуали си е дълбоко вкоренено във възпитанието им и в мирогледа им, аз лично не виждам нищо лошо в издаването на един наръчник, който ще им помогне да са спокойни по време на полета и да не се тревожат излишно за неща, несвързани със самия полет - да могат да запазят спокойствие и да се концентрират върху полета - при положение, че с издаването на този наръчник и със спазването на тези ритуали те не пречат с нищо на никой друг, нито на станцията, нито на Земята.Pugsley wrote:Xellos wrote:Ненам, сигрно на мене нещо ми има та не го разбирам това![]()
http://dnes.dir.bg/2007/10/07/news2185034.html
Тия религиозните как прекаляват яко.
Международната космическа станция“, съветва астронавтите мюсюлмани как да определят часовете за молитва и местоположението на Мека
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest