На кино с компания :)
Не знам до колко си се интересувал, но филмът има точно НУЛА общо по сюжет със Сириана, а като сравнение за качество можеше да дадеш каквото и да е...
И на мен ми е интересно откъде накъде ФБР имат юрисдикция ТАМ, ама ще видим, може да го завържат по-интересно (примерно някаква лична вендета), ама едва ли....
И на мен ми е интересно откъде накъде ФБР имат юрисдикция ТАМ, ама ще видим, може да го завържат по-интересно (примерно някаква лична вендета), ама едва ли....
Прав си, че не е редно да се коментира филм преди да е бил гледан (не че тук не се е случвало, деMuad_Dib wrote:Не знам до колко си се интересувал, но филмът има точно НУЛА общо по сюжет със Сириана, а като сравнение за качество можеше да дадеш каквото и да е...

Плюс това Сириана много ми хареса, а на Кралството отивам без никакви очаквания за нещо велико, така че има голяма вероятност да ми хареса и той, но като екшън без претенции за геополитическа сериозност като Сириана

П.П. Сега карам нощна смяна и търся всякакъв повод да завържа лаф

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Имам чувството, че вече е модерно да се ходи на кино без очаквания и после човек да каже: "Отидох без очаквания и филма много ми хареса" или нещо подобно. Един вид толкова често очакванията се оказват неоправдани, че вече не смеем да се надяваме на нещо хубаво 

DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
Еми аз просто от 300 се научих, че като се интересува човек от ентъртейнмент най-голямата му грешка би била да се хайпне, за да си разваля кефа почти 100%.
Просто над 90% от нещата, които излизат (няма значение дали или или филми, с книгите не съм толкова на ти) са на средно ниво или малко над средното...Не че не си позволявам да чакам някой филм или игра с огромно нетърпение без да ми пука какво е казал рандъм интернет сноб по темата, просто не го правя толкова често като преди.
Просто над 90% от нещата, които излизат (няма значение дали или или филми, с книгите не съм толкова на ти) са на средно ниво или малко над средното...Не че не си позволявам да чакам някой филм или игра с огромно нетърпение без да ми пука какво е казал рандъм интернет сноб по темата, просто не го правя толкова често като преди.
А, не, защо, аз често пъти си се надявам на нещо хубаво, иначе за какво да ходя на даден филм. Ако имаш предвид думите ми за Кралството - нямам очаквания за нещо велико, но имам очаквания за хубав екшън, още повече че Амос Траск се изказа положително за филма.Bat Garo Still Rots wrote:Имам чувството, че вече е модерно да се ходи на кино без очаквания и после човек да каже: "Отидох без очаквания и филма много ми хареса" или нещо подобно. Един вид толкова често очакванията се оказват неоправдани, че вече не смеем да се надяваме на нещо хубаво

За излъганите очаквания си прав, понякога се случва (чак пък често...не знам). Но това, че в някои случаи нямам никакви очаквания не пречи някои филми пак да ме карат да съжалявам, че съм си дал парите за тях.
Един най-пресните ми спомени - Трансформърс

Даже го гледах предпремиерно

12 лв.

А за 300 - точно коментарите тук и един-два трейлъра ме убедиха да го гледам едва като го пуснат по НВО и то ако нямам нещо интересно за четене - демек, малко вероятно

The Best of Mozart
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Амос се изказа доста по-положително точно за Трансформърс. 
И за 300 си в голяма грешка.

И за 300 си в голяма грешка.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Разбира се.
Макар че продължавам да не разбирам защо маркетинг-шефът трябва да плаща за собствените си филми.

Макар че продължавам да не разбирам защо маркетинг-шефът трябва да плаща за собствените си филми.

Last edited by shayhiri on Fri Oct 05, 2007 1:23 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.