На кино с компания :)

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Oct 05, 2007 12:45 am

Не знам до колко си се интересувал, но филмът има точно НУЛА общо по сюжет със Сириана, а като сравнение за качество можеше да дадеш каквото и да е...

И на мен ми е интересно откъде накъде ФБР имат юрисдикция ТАМ, ама ще видим, може да го завържат по-интересно (примерно някаква лична вендета), ама едва ли....

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Oct 05, 2007 12:54 am

Muad_Dib wrote:Не знам до колко си се интересувал, но филмът има точно НУЛА общо по сюжет със Сириана, а като сравнение за качество можеше да дадеш каквото и да е...

И на мен ми е интересно откъде накъде ФБР имат юрисдикция ТАМ, ама ще видим, може да го завържат по-интересно (примерно някаква лична вендета), ама едва ли....
Прав си, че не е редно да се коментира филм преди да е бил гледан (не че тук не се е случвало, де :mrgreen: ), но Сириана беше спомената в самата анотация на programata.bg, затова и си позволих да направя сравнението :) .
Плюс това Сириана много ми хареса, а на Кралството отивам без никакви очаквания за нещо велико, така че има голяма вероятност да ми хареса и той, но като екшън без претенции за геополитическа сериозност като Сириана :) (отново - съдейки по анотацията в programata.bg). Като гледам, на Амос Траск му е харесал страшно много, тъй че има надежда :)
П.П. Сега карам нощна смяна и търся всякакъв повод да завържа лаф :wink: :)
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Oct 05, 2007 1:04 am

Сириана беше невероятно силен филм. Аз поне се изкефих дори повече от на Трафик.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Fri Oct 05, 2007 1:41 am

Имам чувството, че вече е модерно да се ходи на кино без очаквания и после човек да каже: "Отидох без очаквания и филма много ми хареса" или нещо подобно. Един вид толкова често очакванията се оказват неоправдани, че вече не смеем да се надяваме на нещо хубаво :roll:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Oct 05, 2007 1:47 am

Еми аз просто от 300 се научих, че като се интересува човек от ентъртейнмент най-голямата му грешка би била да се хайпне, за да си разваля кефа почти 100%.

Просто над 90% от нещата, които излизат (няма значение дали или или филми, с книгите не съм толкова на ти) са на средно ниво или малко над средното...Не че не си позволявам да чакам някой филм или игра с огромно нетърпение без да ми пука какво е казал рандъм интернет сноб по темата, просто не го правя толкова често като преди.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Oct 05, 2007 1:47 am

Bat Garo Still Rots wrote:Имам чувството, че вече е модерно да се ходи на кино без очаквания и после човек да каже: "Отидох без очаквания и филма много ми хареса" или нещо подобно. Един вид толкова често очакванията се оказват неоправдани, че вече не смеем да се надяваме на нещо хубаво :roll:
А, не, защо, аз често пъти си се надявам на нещо хубаво, иначе за какво да ходя на даден филм. Ако имаш предвид думите ми за Кралството - нямам очаквания за нещо велико, но имам очаквания за хубав екшън, още повече че Амос Траск се изказа положително за филма. :)
За излъганите очаквания си прав, понякога се случва (чак пък често...не знам). Но това, че в някои случаи нямам никакви очаквания не пречи някои филми пак да ме карат да съжалявам, че съм си дал парите за тях.
Един най-пресните ми спомени - Трансформърс :dash:
Даже го гледах предпремиерно :dash: :dash:
12 лв. :dash: :dash: :dash:

А за 300 - точно коментарите тук и един-два трейлъра ме убедиха да го гледам едва като го пуснат по НВО и то ако нямам нещо интересно за четене - демек, малко вероятно :lol:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Oct 05, 2007 10:26 am

Амос се изказа доста по-положително точно за Трансформърс. :wink:

И за 300 си в голяма грешка.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Oct 05, 2007 10:36 am

Добре, хаде да върнем за малко темата към първоначалната и цел. Последно, бих искал да разбера кога точно ще ходим на кино довечера, от 19:00 или от 20:00? Мисля, че имаше повече изказвания в полза на 19:00, но нека все пак да сме сигурни.
This signature is not yet rated

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Oct 05, 2007 11:43 am

Ахм. И за кръчма колко човека ще сме, за да запазя места някъде, и без това съм близко.
Аз, Живик, Минувач, Алекс и Валери сме сигурни.
Коцето, Морви, Адриана, Никола и Дима се колебаят/не са казали.
Та?
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Oct 05, 2007 11:45 am

Никола, Дима и Валери ще дойдат. 19 часа както се разбрахме. 18:30 на касите.

Аре.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Oct 05, 2007 11:45 am

Аз не мога тази вечер, съжалявам.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Fri Oct 05, 2007 1:15 pm

Muad_Dib wrote:Никола, Дима и Валери ще дойдат. 19 часа както се разбрахме. 18:30 на касите.

Аре.
Не зная дали ще успея да дойда в 18.30, но за прожекцията ще съм там. Мога ли да помоля някой да ми вземе билет, като дойда ще го платя?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Oct 05, 2007 1:17 pm

Разбира се. :)

Макар че продължавам да не разбирам защо маркетинг-шефът трябва да плаща за собствените си филми. :wink:
Last edited by shayhiri on Fri Oct 05, 2007 1:23 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Oct 05, 2007 1:20 pm

Аз пък се оказа че няма да мога да дойда. :cry:
Имам един ангажимент от 6 до към 10 вечерта и бях забравил за него.
Но може да успея да дойда за кръчма след това. :mrgreen:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Oct 05, 2007 1:24 pm

Алекс моля те и за мен и Дима да не взимаш предварително билет, ние ще сме точни в 18:30, просто да не стане някакъв фалзор.