DIABLO III
Moderator: AlDim
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
ОМГ. Мислех, че съм само аз. Заспал съм в 2 и малко и после станах незнайно защо още в 6....И после не можах да заспя и играх на Binary domain (тъпичка е) докато тръгна за работа. Нормално ставам 7:45.
Дали не сме изперкали, а.
Между другото диаблото е СВЪРШИЛО НОРМАЛНОТО ИЗДАНИЕ И В ОЗОН И В ПУЛСАР.
СМЕТАЙТЕ ЗА КВА ПСИХОЗА ГОВОРИМ.
Дали не сме изперкали, а.
Между другото диаблото е СВЪРШИЛО НОРМАЛНОТО ИЗДАНИЕ И В ОЗОН И В ПУЛСАР.
СМЕТАЙТЕ ЗА КВА ПСИХОЗА ГОВОРИМ.
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Еми и да стане по-голямо събитие ще е единично защото с темп десет години за разработка трудно ще катурнат CoD.
Показателното в България е че всъщност имало много геймъри които могат да си купят игра стига да искат.
Пък и нищо чудно няма най-популярната игра да е продължението на най-популярната от зората на клубовете игра. Съмнява ме да има геймър в българия който да не е играл Диабло 2 .
Аз пък днес прочетох много добрата новина че Диабло 3 ще е безплатна до 13 ниво - TRIAL. Така ще мога да пробвам дали ще върви на проблемната ми конфигурация (проблема се оказа специфично в серията 4000 на ATI) и ако всичко е ОК ще си я купя.
Ей така се прави кадърно демо!
Показателното в България е че всъщност имало много геймъри които могат да си купят игра стига да искат.
Пък и нищо чудно няма най-популярната игра да е продължението на най-популярната от зората на клубовете игра. Съмнява ме да има геймър в българия който да не е играл Диабло 2 .
Аз пък днес прочетох много добрата новина че Диабло 3 ще е безплатна до 13 ниво - TRIAL. Така ще мога да пробвам дали ще върви на проблемната ми конфигурация (проблема се оказа специфично в серията 4000 на ATI) и ако всичко е ОК ще си я купя.
Ей така се прави кадърно демо!