Upcoming Movies, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 02, 2008 3:41 pm

Roland wrote:Ми не знам, Уолбърг си беше на мястото в От другата страна и играеше добре. Обаче в трейлъра е толкова умилително жалък в опитите си да изрази емоция (при което изглежда като леко объркан човек с разстройство), че ти се придрайфва.
Ми според мен точно така би трябвало да изглежда. Много объркан и разстроен обикновен човек. Не помня да са давали особено емоционални моменти. Ще видим де, скоро идва, началото на юни.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri May 02, 2008 3:46 pm

Аз на Уолбърг съм му анти-фен още от Перфектната Буря, ли се казваше! :oops: Признавам почти физиологично отвръщение към него. :wink:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 02, 2008 3:49 pm

Ми тогава гледай "Буги нощи" и готово. :wink:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri May 02, 2008 4:25 pm

Bате, той има ЕДНА физиономия и тя е СМЕШНА. Ако за теб един объркан и изплашен обикновен човек трябва да изглежда така на филм, значи нещо по различен начин го гледаме киното.
And you can't dance with a devil on your back...

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri May 02, 2008 4:33 pm

Извинявам се за офтопика, но ако Марк Уолбърг става за актьор според някои, то за тях би трябвало да стават и Киану Рийвс и Дженифър Гарнър. Особено Дженифър Гарнър. :mrgreen:
"Карибският КОВАЧ" (точно физика на ковач имаше в трилогията, дааа :roll: ) Орландо Блум пък най-паче.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 02, 2008 4:49 pm

За бога, човекът беше номиниран за Оскар, аре стига вече.

А и не забравяйте, че и той, и Кеану, и Орландо изглеждат добре във филм.

За разлика от Гарнър и ко. :roll:
Last edited by shayhiri on Fri May 02, 2008 4:50 pm, edited 1 time in total.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri May 02, 2008 4:50 pm

Ъъ, тя и Холи Бери беше номинирана за Оскар. Че го и зе, ти мани другото :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 02, 2008 4:53 pm

passer-by wrote:Извинявам се за офтопика, но ако Марк Уолбърг става за актьор според някои, то за тях би трябвало да стават и Киану Рийвс и Дженифър Гарнър. Особено Дженифър Гарнър. :mrgreen:
"Карибският КОВАЧ" (точно физика на ковач имаше в трилогията, дааа :roll: ) Орландо Блум пък най-паче.
Имаш рожден ден днес, така че няма да коментирам ;). И да Гарнър и Киану са наистина в джаза, Уолбърг си е съвсем друга бира.

Симеоне, гледал ли си въпросният "Бал на чудовищата", за да си сигурен , че си прав за Бери? :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri May 02, 2008 4:55 pm

Да. И съм все така сигурен. Ролята й беше точно никак изиграна.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 02, 2008 4:57 pm

Roland wrote:Ъъ, тя и Холи Бери беше номинирана за Оскар. Че го и зе, ти мани другото :)
Значи не е само тен и цици, нали? Не съм гледал Monster's Ball, но тва е първото, което е нормално да си помисли човек.

Мен пък Мат Деймън винаги ме е дразнил и не ми е демонстрирал некви забележителни заложби, ма не съм тръгнал да го ям, нали? Научил съм се да го търпя и дори да го харесвам напоследък. 8-)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 02, 2008 4:58 pm

Ами аз честно да си кажа (макар че наистина МНОГО ми се кара и спори - бъзикам се) съм останал със същото впечатление, да не кажа, че милата съвсем ми се изгуби на фона на Били Боб Торнтън. Но пък роличката беше убер политическа коректна и без това тогава беше цермонията на цветнокожите.

Което не променя факта, че Уолбърг за мен остава повече от идеален за де що има нов гангстерски филм, още навремето от "Корупция" си го може поне това. Силно се надявам наистина той да играе Макс Пейн.

ЕДИТ: Шайх, не ти е лесно, душко.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri May 02, 2008 5:03 pm

Да, хич :lol:

За Уолбърг - да, физиономията му е перфектна за гангстерски роли, но, без да обиждам жанра, там не се иска някаква бог знае каква актьорска игра. По същия начин, по който пълното дърво Брус Уилис е идеален за леко комедийни екшъни примерно. Но новата мъзгя на Шаямалан няма да е гангстерски филм...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 02, 2008 5:05 pm

Зависи много от гангстерския филм конкретно, Симо. Едно е рандъм екшън за корумпирани ченгета и безлични бандюги (като Улични Крале например), съвсем друго е нещо огромно тип Американски Гангстер/Департед, който са в основата си актьорски филм и аз именно заради това ги харесвам.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri May 02, 2008 5:08 pm

В Дипартед Марк Уолбърг играеше ТОЧНО същото, което и във всеки друг филм, в който съм го гледал. Само псуваше повече от обикновено. В смисъл, да, филмът беше актьорски, но не заради него.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 02, 2008 5:09 pm

Roland wrote:За Уолбърг - да, физиономията му е перфектна за гангстерски роли, но, без да обиждам жанра, там не се иска някаква бог знае каква актьорска игра. По същия начин, по който пълното дърво Брус Уилис е идеален за леко комедийни екшъни примерно. Но новата мъзгя на Шаямалан няма да е гангстерски филм...
Не си спомням Шимо да е бъркал в кастинга досега, така че не му се месете (отсега! :roll: ), тва имам предвид.