Ми според мен точно така би трябвало да изглежда. Много объркан и разстроен обикновен човек. Не помня да са давали особено емоционални моменти. Ще видим де, скоро идва, началото на юни.Roland wrote:Ми не знам, Уолбърг си беше на мястото в От другата страна и играеше добре. Обаче в трейлъра е толкова умилително жалък в опитите си да изрази емоция (при което изглежда като леко объркан човек с разстройство), че ти се придрайфва.
Upcoming Movies, Part II
Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ми тогава гледай "Буги нощи" и готово. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Извинявам се за офтопика, но ако Марк Уолбърг става за актьор според някои, то за тях би трябвало да стават и Киану Рийвс и Дженифър Гарнър. Особено Дженифър Гарнър. 
"Карибският КОВАЧ" (точно физика на ковач имаше в трилогията, дааа
) Орландо Блум пък най-паче.

"Карибският КОВАЧ" (точно физика на ковач имаше в трилогията, дааа

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
За бога, човекът беше номиниран за Оскар, аре стига вече.
А и не забравяйте, че и той, и Кеану, и Орландо изглеждат добре във филм.
За разлика от Гарнър и ко.
А и не забравяйте, че и той, и Кеану, и Орландо изглеждат добре във филм.
За разлика от Гарнър и ко.

Last edited by shayhiri on Fri May 02, 2008 4:50 pm, edited 1 time in total.
Имаш рожден ден днес, така че няма да коментирамpasser-by wrote:Извинявам се за офтопика, но ако Марк Уолбърг става за актьор според някои, то за тях би трябвало да стават и Киану Рийвс и Дженифър Гарнър. Особено Дженифър Гарнър.
"Карибският КОВАЧ" (точно физика на ковач имаше в трилогията, дааа) Орландо Блум пък най-паче.

Симеоне, гледал ли си въпросният "Бал на чудовищата", за да си сигурен , че си прав за Бери?

Значи не е само тен и цици, нали? Не съм гледал Monster's Ball, но тва е първото, което е нормално да си помисли човек.Roland wrote:Ъъ, тя и Холи Бери беше номинирана за Оскар. Че го и зе, ти мани другото
Мен пък Мат Деймън винаги ме е дразнил и не ми е демонстрирал некви забележителни заложби, ма не съм тръгнал да го ям, нали? Научил съм се да го търпя и дори да го харесвам напоследък.

Ами аз честно да си кажа (макар че наистина МНОГО ми се кара и спори - бъзикам се) съм останал със същото впечатление, да не кажа, че милата съвсем ми се изгуби на фона на Били Боб Торнтън. Но пък роличката беше убер политическа коректна и без това тогава беше цермонията на цветнокожите.
Което не променя факта, че Уолбърг за мен остава повече от идеален за де що има нов гангстерски филм, още навремето от "Корупция" си го може поне това. Силно се надявам наистина той да играе Макс Пейн.
ЕДИТ: Шайх, не ти е лесно, душко.
Което не променя факта, че Уолбърг за мен остава повече от идеален за де що има нов гангстерски филм, още навремето от "Корупция" си го може поне това. Силно се надявам наистина той да играе Макс Пейн.
ЕДИТ: Шайх, не ти е лесно, душко.
Да, хич
За Уолбърг - да, физиономията му е перфектна за гангстерски роли, но, без да обиждам жанра, там не се иска някаква бог знае каква актьорска игра. По същия начин, по който пълното дърво Брус Уилис е идеален за леко комедийни екшъни примерно. Но новата мъзгя на Шаямалан няма да е гангстерски филм...

За Уолбърг - да, физиономията му е перфектна за гангстерски роли, но, без да обиждам жанра, там не се иска някаква бог знае каква актьорска игра. По същия начин, по който пълното дърво Брус Уилис е идеален за леко комедийни екшъни примерно. Но новата мъзгя на Шаямалан няма да е гангстерски филм...
And you can't dance with a devil on your back...
Не си спомням Шимо да е бъркал в кастинга досега, така че не му се месете (отсега!Roland wrote:За Уолбърг - да, физиономията му е перфектна за гангстерски роли, но, без да обиждам жанра, там не се иска някаква бог знае каква актьорска игра. По същия начин, по който пълното дърво Брус Уилис е идеален за леко комедийни екшъни примерно. Но новата мъзгя на Шаямалан няма да е гангстерски филм...