Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
Moderator: Moridin
http://www.youtube.com/watch?v=nY0M7IdN ... e=youtu.be
Muslim and atheist, sureeeeeeeee.
като фарс е това.
като фарс е това.
Litz wrote:http://www.youtube.com/watch?v=nY0M7IdN ... e=youtu.be
като фарс е това.

Идиокрацията, батеее...
- Moridin
- Global Moderator
бая омгLitz wrote:http://www.youtube.com/watch?v=nY0M7IdN ... e=youtu.be
като фарс е това.
имаше няколко сравнително адекватни де
This is it. Ground zero.
- Zeiss_optik
- Arcanist
- RRSunknown
- Elder God
Вчера слушах подкаст на една съвсем различна тематика, но човека се отплесна и разказа как работел парт тайм в някъкъв център за допитвания. И на въпроса защо ще гласувате за Ромни масово отговаряли - защото цялото ми семейство е гласувало за републиканците - баща ми, дядо ми, прадядо ми и аз трябва да спазвам традицията, да не посрамя родата. Иначе дори не знаят за какво гласуват.
Ебати овцете честно.
Ебати овцете честно.
Last edited by RRSunknown on Mon Nov 05, 2012 10:42 am, edited 1 time in total.
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
- The Dragon
- Elder God
http://www.youtube.com/watch?v=_6-ePaZ8 ... ure=relmfu
Rape shouldn't be allowed.
А репортерът не знам как ги издържа. Но е сладък много
Rape shouldn't be allowed.

А репортерът не знам как ги издържа. Но е сладък много

- Zeiss_optik
- Arcanist
Умен човек би бил наясно с познанията и общата култура на вицето си - и не би се спрял на някой, дето за минимално време ще нацвъка максимално глупости. Умен човек не би стартирал кампанията си с призиви за агресивна война, пред която онази във Виетнам като нищо може да се окаже като пикник в гората. И не само това, де...
Въпреки всичко, щом стигна толкова високо - предполагам, че той ще спечели. И тогава...
Въпреки всичко, щом стигна толкова високо - предполагам, че той ще спечели. И тогава...
Hemos pasado!
Ромни лъже безобразно от самото начало на кампанията си. Вицето му е по същия начин. И двамата изглеждат много тъпи отстрани. И двамата натвориха бая зловещи гафове.
Истината е, че не са тъпи, а са просто безскрупулни и алчни. Знаят прекрасно колко са фул оф шит, но драпат със зъби и нокти към президентския пост по редица причини. И просто казват на тоя отсреща това, което той иска да чуе, за да го забаламосат. Ако електоратът им имаше капка мозък в главата си, това нямаше да им се размине, както им се разминава сега. За съжаление електоратът им е хората от клипчето и за още по-голямо съжаление, такива създания все още ги има в огромно количество в САЩ. Даже май са се намножили допълнително през годините на Бушовото управление, щото то стимулираше появата на такива. Напомнят ми на пуйките на един роднина - тъпи птици, които заставаха с отворени човки срещу дъжда докато се УДАВЯТ. Истинска история е това, не си измислям. Не знам къде точно всичките принципи на еволюцията са дали на късо, за да произведат ТОВА, ама някъде е имало голяма генетична авария.
Истината е, че не са тъпи, а са просто безскрупулни и алчни. Знаят прекрасно колко са фул оф шит, но драпат със зъби и нокти към президентския пост по редица причини. И просто казват на тоя отсреща това, което той иска да чуе, за да го забаламосат. Ако електоратът им имаше капка мозък в главата си, това нямаше да им се размине, както им се разминава сега. За съжаление електоратът им е хората от клипчето и за още по-голямо съжаление, такива създания все още ги има в огромно количество в САЩ. Даже май са се намножили допълнително през годините на Бушовото управление, щото то стимулираше появата на такива. Напомнят ми на пуйките на един роднина - тъпи птици, които заставаха с отворени човки срещу дъжда докато се УДАВЯТ. Истинска история е това, не си измислям. Не знам къде точно всичките принципи на еволюцията са дали на късо, за да произведат ТОВА, ама някъде е имало голяма генетична авария.
- Zeiss_optik
- Arcanist