Това възможно ли е?Vivian wrote:Mииии, по-ужасен е от първия.
Уговорки за кино
Mxm. The hype is real, както се казва. Поне май беше по-кратък. А и Мълдър беше по-сбръчкан.thunder wrote:Това възможно ли е?Vivian wrote:Mииии, по-ужасен е от първия.

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
железен коментар
Ше мръдна са в обедната от 1;30 до мола на мамата аз.
Ше мръдна са в обедната от 1;30 до мола на мамата аз.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Spoiler: show
За Аймакс нарочно ви казах отдавна. Ако някой има какъвто и да е интерес към 3Д киното, сега беше моментът. Аз си награбих таа вечер билети и за ТРИТЕ филма с животиняци (Акули, Буболеци, Галапагос), подминавайки презрително разните Наскари и Титаници на Камерън.

БТВ, съвсем скоро ше пуснат първия нов, големобюджетен 3Д филм и в нашия Аймакс, пределно неочаквано. Засега няма да казвам кой е.

Аз съм нощна смяна в петък.
Ако има ходене в събота или неделя се включвам.

Ако има ходене в събота или неделя се включвам.

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
С Гибли ще пропуснем.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.