Upcoming Movies, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Apr 30, 2008 2:05 pm

Въхххх! Тази сутрин, на път за офиса, ме събуди окончателно много готин, грамаден плакат на Айрънмен-а!! Излиза тук тази вечер!! :bigtongue:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Apr 30, 2008 5:52 pm

BaYa wrote:Въхххх! Тази сутрин, на път за офиса, ме събуди окончателно много готин, грамаден плакат на Айрънмен-а!! Излиза тук тази вечер!! :bigtongue:
Той и при нас излезе днес ама не успях да стигна до него. :cry:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Apr 30, 2008 8:10 pm

Ти пък!! Не се ръгай съвсем напред, и в началото! Че току виж те стъпкал Шайхири, в луд галоп за pole position на входа!! :twisted: :rofl:
Не разбирам чак толкова препускане, колкото и да чакаш нещо. Но си е вярно, че не всеки може да има търпение. :ninja: :wink:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Apr 30, 2008 9:55 pm

Бая, съгласен с теб. И затова ще го гледам чак другата седмица. :wink:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 30, 2008 9:58 pm

Проблемът е, че аз не издържам. Слава Богу съм болен! :lol:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Apr 30, 2008 10:03 pm

Muad_Dib wrote:Проблемът е, че аз не издържам. Слава Богу съм болен! :lol:
Това пък кога те е спирало? :shock:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 01, 2008 10:38 pm

Всички чакат мрачно понеделника. 8-) Което е леко смешно, шото още от вчера (сряда) сутрин въртят филма на най-ниската цена (4лв. и нагоре). :roll: И са почивни дни на тва отгоре.

А тва е отговорът на Шая Лебов на некои въпроси като "добър актьор ли е вече той?" и "трябва ли Бей да прави Трансформърс 2?". http://www.youtube.com/watch?v=8IXCK1EyP4s
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu May 01, 2008 10:47 pm

Не особено забавно. Бтв, ти къде пък си го гледал извън Трансформърс? Мен дори там ме изкефи как играеше.

Бтв, поклон към човек, който може да каже толкова бързо "no" последователно :shock:
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu May 01, 2008 10:47 pm

Нещо не се сещам да е обсъждано - кво мислите за новия на Шамалаян?
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu May 01, 2008 10:49 pm

Че ще е баси боклука като последните му четири?

Извинявай, Марк Уолбърг е толкова потресаващо смешен и бездарен дори на ниво трейлър...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 01, 2008 11:13 pm

Moridin wrote:Нещо не се сещам да е обсъждано - кво мислите за новия на Шамалаян?
Чакам го с нетърпение, като всеки негов филм. Трейлърът изглеждаше определено обещаващ, а и покрай Департед и Шутър съм вече официално фен на Уолбърг и се надявам да се е получило. Дамата от Езерото ме разочарова, но при останалите филми на Шамалаян няма празно, така че ще видим.

Шайх, евала за страхотния линк. Шая мен си ме кефи. Не много, но относително много. И в Трансформърс и в Дистърбия беше доволно приятен за гледане, бях го гледал и в трети филм, но в момента не ми се рови из имдб за име.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 01, 2008 11:22 pm

Ми за мен Шая беше най-доброто в целия Трансформърз. Така че не беше заяждане с него, а шега. Но ако можех да разкарам Бей от двойката, бих. Сори, пичът не може да изкара свестен кохерентен екшън дори от ТОЗИ материал, а се очаква тва да е единственото, от което разбира. :roll:

На въпроса на Мор: мисля, че Дъ Хепънинг ще е добър филм, който ше върне Шимо обратно до високото ниво на "Селото". (Не слушайте Рол нито за Шимо, нито за Марки, и двамата са пичовье от класа. 8-) ) Даже бих се обзаложил. Възможно е да има и полагаемия му се комерсиален успех, но точно тук идва едно голямо НО...

Гледайки внимателно двата трейлъра, стигнах до отговора на Въпроса какъв ще е Големият Туист ТМ в края на филма. По мои изчисления просто няма как да е нещо друго. Та въпросният финал, според мен, би могъл злобно да стъжни работата за повечето зрители и да ги накара да мразят филма десетократно повече от Селото. И докато при Селото вината си беше на тъпата публика, в случая рискът и вината за евентуалния провал до голяма степен ще са на Шимо, както с "Мацката у гьола".

Ако искате да разберете за кво по дяволите говоря, цъкнете спойлер-тага. Спомняте си обаче, че досега никога не съм бъркал в подобно положение, така че четете само на ваша отговорност. :? (Макар че от друга страна тва си е разгадаване на финален туист само по трейлър, а Шимо все пак е Дъ Бест по таа част, така че може и да ме е заблудил и да бъркам.)

И така. Защо всъщност се самоубива почти цялото население на Земята в Дъ Хепънинг?

Има всичко на всичко три възможности:
1. Човешка причина. Специален отровен газ пуснат от терористи/правителството. Отхвърлено е категорично още в трейлъра - най-малкото защото е единственото обяснение предложено там.
2. Извънземна причина. Лейм, нула потенциал, а и вече използвано от Шимо в Знаците. Хващам бас, че няма да е и тва. И кво остава?
Spoiler: show
3. Земна причина. Самата Земя е "врагът". Или, както много добре знаем, НИЕ сме нейния враг. А тя просто отвръща на удара. Неизбежна превантивна самозащита.
Спомнете си споменаването на пчелите отначало. И всички мистериозни кадри със зловещ вятър в дърветата в иначе слънчевия следобед - и НИЩО друго заплашително в кадъра. Първо е намекнато много сериозно на подсъзнателно ниво и второ - просто няма друго възможно обяснение. Само не съм сигурен как точно ще се осъществи на практика, но предполагам, че чрез някакви ензими отделяни от флората и разпространяващи се по въздушен път.
Та просто мога да видя как един такъв сюжет, особено предвид ситуацията в момента, ще кипне каймака на средния полютизиращ американец. Така че след първоначалния успех на филма (много ще искат да научат отговора) може да настъпи сериозен срив вследствие на лошата "народна дума" и последвалия бойкот.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri May 02, 2008 10:48 am

Според мен точно предвидимостта на сюжета още от трейлъра, особено зимайки предвид НЕИЗМЕННАТА постройка на филмите на Шамалаян, е най-големият проблем, иначе остро изглежда по-интересен от Езерото и в известна степен от Селото, което мен всъщност не ме изкефи съществено.
This is it. Ground zero.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri May 02, 2008 2:08 pm

Roland wrote: Извинявай, Марк Уолбърг е толкова потресаващо смешен и бездарен дори на ниво трейлър...
Понеже той ще играе в последния на Шамалаян????!?!? :shock:

Отговорът ми е че чаках филма с нетърпение! :roll: Докато Рол не можа да удържи, изплю камъчето и ме светна за горното. :? И май меракът ми се изпари! :twisted:
Ебаси, Уолбърг?!?! :vomit: Дори Орланда е мааааалко над него!! :twisted:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri May 02, 2008 2:28 pm

Ми не знам, Уолбърг си беше на мястото в От другата страна и играеше добре. Обаче в трейлъра е толкова умилително жалък в опитите си да изрази емоция (при което изглежда като леко объркан човек с разстройство), че ти се придрайфва.