Upcoming Movies, Part II
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Ти пък!! Не се ръгай съвсем напред, и в началото! Че току виж те стъпкал Шайхири, в луд галоп за pole position на входа!!
Не разбирам чак толкова препускане, колкото и да чакаш нещо. Но си е вярно, че не всеки може да има търпение.

Не разбирам чак толкова препускане, колкото и да чакаш нещо. Но си е вярно, че не всеки може да има търпение.

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Всички чакат мрачно понеделника.
Което е леко смешно, шото още от вчера (сряда) сутрин въртят филма на най-ниската цена (4лв. и нагоре).
И са почивни дни на тва отгоре.
А тва е отговорът на Шая Лебов на некои въпроси като "добър актьор ли е вече той?" и "трябва ли Бей да прави Трансформърс 2?". http://www.youtube.com/watch?v=8IXCK1EyP4s

А тва е отговорът на Шая Лебов на некои въпроси като "добър актьор ли е вече той?" и "трябва ли Бей да прави Трансформърс 2?". http://www.youtube.com/watch?v=8IXCK1EyP4s
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Чакам го с нетърпение, като всеки негов филм. Трейлърът изглеждаше определено обещаващ, а и покрай Департед и Шутър съм вече официално фен на Уолбърг и се надявам да се е получило. Дамата от Езерото ме разочарова, но при останалите филми на Шамалаян няма празно, така че ще видим.Moridin wrote:Нещо не се сещам да е обсъждано - кво мислите за новия на Шамалаян?
Шайх, евала за страхотния линк. Шая мен си ме кефи. Не много, но относително много. И в Трансформърс и в Дистърбия беше доволно приятен за гледане, бях го гледал и в трети филм, но в момента не ми се рови из имдб за име.
Ми за мен Шая беше най-доброто в целия Трансформърз. Така че не беше заяждане с него, а шега. Но ако можех да разкарам Бей от двойката, бих. Сори, пичът не може да изкара свестен кохерентен екшън дори от ТОЗИ материал, а се очаква тва да е единственото, от което разбира. 
На въпроса на Мор: мисля, че Дъ Хепънинг ще е добър филм, който ше върне Шимо обратно до високото ниво на "Селото". (Не слушайте Рол нито за Шимо, нито за Марки, и двамата са пичовье от класа.
) Даже бих се обзаложил. Възможно е да има и полагаемия му се комерсиален успех, но точно тук идва едно голямо НО...
Гледайки внимателно двата трейлъра, стигнах до отговора на Въпроса какъв ще е Големият Туист ТМ в края на филма. По мои изчисления просто няма как да е нещо друго. Та въпросният финал, според мен, би могъл злобно да стъжни работата за повечето зрители и да ги накара да мразят филма десетократно повече от Селото. И докато при Селото вината си беше на тъпата публика, в случая рискът и вината за евентуалния провал до голяма степен ще са на Шимо, както с "Мацката у гьола".
Ако искате да разберете за кво по дяволите говоря, цъкнете спойлер-тага. Спомняте си обаче, че досега никога не съм бъркал в подобно положение, така че четете само на ваша отговорност.
(Макар че от друга страна тва си е разгадаване на финален туист само по трейлър, а Шимо все пак е Дъ Бест по таа част, така че може и да ме е заблудил и да бъркам.)
И така. Защо всъщност се самоубива почти цялото население на Земята в Дъ Хепънинг?
Има всичко на всичко три възможности:
1. Човешка причина. Специален отровен газ пуснат от терористи/правителството. Отхвърлено е категорично още в трейлъра - най-малкото защото е единственото обяснение предложено там.
2. Извънземна причина. Лейм, нула потенциал, а и вече използвано от Шимо в Знаците. Хващам бас, че няма да е и тва. И кво остава?

На въпроса на Мор: мисля, че Дъ Хепънинг ще е добър филм, който ше върне Шимо обратно до високото ниво на "Селото". (Не слушайте Рол нито за Шимо, нито за Марки, и двамата са пичовье от класа.

Гледайки внимателно двата трейлъра, стигнах до отговора на Въпроса какъв ще е Големият Туист ТМ в края на филма. По мои изчисления просто няма как да е нещо друго. Та въпросният финал, според мен, би могъл злобно да стъжни работата за повечето зрители и да ги накара да мразят филма десетократно повече от Селото. И докато при Селото вината си беше на тъпата публика, в случая рискът и вината за евентуалния провал до голяма степен ще са на Шимо, както с "Мацката у гьола".
Ако искате да разберете за кво по дяволите говоря, цъкнете спойлер-тага. Спомняте си обаче, че досега никога не съм бъркал в подобно положение, така че четете само на ваша отговорност.

И така. Защо всъщност се самоубива почти цялото население на Земята в Дъ Хепънинг?
Има всичко на всичко три възможности:
1. Човешка причина. Специален отровен газ пуснат от терористи/правителството. Отхвърлено е категорично още в трейлъра - най-малкото защото е единственото обяснение предложено там.
2. Извънземна причина. Лейм, нула потенциал, а и вече използвано от Шимо в Знаците. Хващам бас, че няма да е и тва. И кво остава?
- Spoiler: show
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Понеже той ще играе в последния на Шамалаян????!?!?Roland wrote: Извинявай, Марк Уолбърг е толкова потресаващо смешен и бездарен дори на ниво трейлър...

Отговорът ми е че чаках филма с нетърпение!

Ебаси, Уолбърг?!?!

Luxury is a matter of having options!!!