The Comics Topic

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jun 20, 2008 6:03 pm

То освен тва Валери няма Мастъруъркс (те са хардкавъри с малко броеве в тях), а Есеншълс, но и те почват от 94 брой. И по-добре, щото тия първите на Стан Лий са О ГОСПОДИ БОЛКАТА!
Добре, щом казваш :wink: Аз лично точно този горе съм го гледал и държал в ръцете си с Валери и Ицо един от последните пъти;).

Баси добре че ми каза разликата, аз не я знаех!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jun 20, 2008 6:05 pm

Колко тъпо ще се чувстваш съвсем скоро, не е истина :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jun 20, 2008 6:07 pm

Да, наистина сигурно ще ми е ужасяващо гадно и невероятно тежко за психиката да видя, че съм объркал името на рандъм Masterworks комикс, който Валери си е купил преди 3 месеца и/или вече ти е продал.

Ух мамицата му, какво ще правя :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jun 20, 2008 6:34 pm

Ah, the smell of stale beer and defeat :mrgreen:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jun 20, 2008 7:47 pm

Dobre ostro shte go imam predvid kato se okazhe kolko si v greshka. Tochno tezi ti dori ne si gi i vizhdal, zashtoto ne sa na obichainoto miasto :wink:

По темата: Започнали са да издават Уичблейда на "нормални" ТПБта "редовно" от 80ти брой (в първото са 80-85) с нова номерация, това се води волюм първи....Мен ми липсват май само един от тия 6 лол:(

И междувременно е излязло ТПБ-то на First Born, което задължително ще се купува, поне от мен.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 21, 2008 3:10 am

Дочетох Wanted, жегата и пълнолунието както обикновено ми разказват играта на съня, а 3 часа е безумен час да се опитвам да разбера кога има умисъл за убийство на повече от едно лице...

Страхотен комикс. Без да се изхвърлям - едно от особено ценните неща в колекцията ми. Историята е оригинална, макар и постничка като изпълнение. Артът е на 6 както обикновено при всичко с марката "Top Cow". Има една купчина омега-култови тестостерон-лафчета точно като за мен. Както и едни jaw-dropping последни 2 странички (и не, не става дума за сюжетен обрат).

Та така - силно препоръчвам, най-доброто на Милар, което аз съм чел. За филма ще видим - няма как да е по комикса, защото очевидно в трейлъра няма кьорав супергерой. Взели са основното идея за братството на убийци - достатъчно е за да има баси нехуманното зрелище, което всъщност си се вижда и на ниво трейлър. Дано не е само това дето е в трейлъра де. И определено предпочитам Анджелина пред Хали Бери.

ЕДИТ: ОХ НА БАТКО!
http://www.amazon.com/gp/product/078513 ... d_i=507846

Баси това с колко страшна сила ще го боцна точно не е риба. Преди да започнете да флеймите - правете си сметката, ако Енис е заслужил омбинус за какво става въпрос. Това е целият Пънишър преди МАКС серията.

ЕДИТ 2: Излязъл е Фейбълс 10 бтв.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Jun 21, 2008 10:02 am

Ънкенитата май ги имам на мастъруорксове. Ама трябва да отида при нашите да проверя. Ще взема да си събера комиксите на едно място че почнах и аз да се обърквам вече. Иначе ако знаех че ще излиза омнибус можеше да спестя няколко долара. Всъщност по-добре да преиздадат другия на Клермонт. :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 21, 2008 8:02 pm

Омг сега се поразтърсих из амазон и всъщност в размките на 4 месеца са излезнали бързите 4 ТПБ-та по Уичблейд, от брой 80 до 109 ги има всичките в 4 книжки и 5тата се чака (в нея ще са 110-115 + First born). Ще се боцка, само да видя кои от 80 до 90 липсват в колекцията на Симо :D

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Jun 23, 2008 2:54 pm

Тя не е ли вече твоята колекция? :wink:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 23, 2008 3:04 pm

Реално погледнато е, въпросът е, че на стари му липсваха 5 броя от 1 до 90. Което не е болка за умиране, защото новите ТПБ-та съм ги набелязал ениуей :lol:

Той даже беше мн мил да ми даде и Darkness Black Sails както и няколко други отделни комиксчета.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Jul 04, 2008 12:41 pm

На 27 юни 2008 на 37 годишна възраст след дълга борба с рака е починал Майкъл Търнър.
Заедно с Марк Силвестри е създател на Witchblade имаше и собствена поредица Fathom. Работил е за DC, а в последно време и за Marvel.

Повече информация за него:
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Turner_(comics)

Това е неговият вариант на корицана на Uncanny X-Men #500
Spoiler: show
Image
R.I.P
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jul 04, 2008 12:42 pm

Лека му пръст :cry:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jul 06, 2008 12:34 am

Прочетох Chronicles of Wormwood. Много е здраво и както всичко на Енис не е за хора със слаби сърца и не достатъчно покварена психика. Не е велико, но е доста приятно за четене и поставя не една и две интригуващи идеи.

Започнах да чета Уичблейд. Засега е потрисащо тъпо...Хубаво, че го направих преди да си поръчам де що има ТПБ което ми липсва де, но и не съм чел достатъчно за окончателно мнение...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jul 08, 2008 10:58 am

Here we go again in the comic world

Не знаех че по WOT имало комикс :shock: wtf
http://encyclopaedia-wot.org/books/nscomic/index.html

И още болка.
http://www.dabelbrothers.com/index.php? ... rticleid=8
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Lord
E'lir

Post by Lord » Thu Jul 10, 2008 11:21 pm

Xellos wrote:Here we go again in the comic world

Не знаех че по WOT имало комикс :shock: wtf
http://encyclopaedia-wot.org/books/nscomic/index.html

И още болка.
http://www.dabelbrothers.com/index.php? ... rticleid=8
Комиксът по Колелото е страхотен, мен RRSUnknown ме запали и мога да кажа, че си заслужава! Много, много красив арт, действието е добро, абе кефче за фенове на поредицата.