Е, аз пък все гледам за думичкатаGhibli wrote:За историята - думичкатае отговорът на въпроса ти.
- Spoiler: show

Не се сещам за топ-фотомодел, който впоследствие да е станал уважаван актьор, но може пък наш Милинд да е първият.

Е, аз пък все гледам за думичкатаGhibli wrote:За историята - думичкатае отговорът на въпроса ти.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Стига бе!Roland wrote:Марк Уолбърг?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
E по-тъпичко звучи така.zhivik wrote:"Корсиканското разследване"Xellos wrote:L'Enquête Corse (Корсикво?)
Обаче не ме накефи чак толкова - по-малко от Тайдленд, ако трябва да съм точен. Дел Торо така безобразно е омешал военнoисторическа драма с евтино chosen one фентъзи, че на мен второто ми се струваше излишно. (То и без това е не повече от 15мин. сумарно.shayhiri wrote:П.П.: Заредил съм Лабиринтът на Пан, защото вече е ясно, че разпространителите-идиоти (амос и адриана excluded) няма да го внесат.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests