Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jun 30, 2007 12:25 pm

Ми въртят го по AXN Sci-Fi. Аз бтв се чудих става ли Чарли Джейд за гледане? Че има яка идея...
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 30, 2007 12:26 pm

Аз нямам кабелна та не знам. Какво е това, за пръв път го чувам

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jun 30, 2007 12:27 pm

Еми един сезон, с некъв войник от неква реалност, попаднал в друга, има неква ивъл корпорация, която контролира трите алтернативни вселени, съм шит лайк дет. Изглежда яко като концепция и е стилно като визия, ам а сюжетът е навързан и съответно от рандъм видяни епизоди не мога да преценя става ли... Само един сезон е.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 30, 2007 12:30 pm

Като са само един сезон хич не е хубаво, пък и после се разочароваш като дръпнат шалтера заради рейтинг.

В Регенезис ме кефи, че хората си мрат като мухи от вируците и нашите никой не спасяват, а само си изследват. За съжаление са прекалили с епруветките под музикален съпровод в стил CSI....

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Sat Jun 30, 2007 12:31 pm

Ами интересно е, определено нетрадиционно, но можеше и по-добре да бъде изпълнено. Просто сценарият на моменти придвижва доста бавно сюжетната линия. Но определено е нещо свежо, освен това повечето актьори за южноафриканци (какъвто е сериала по народност). Все пак е трудно гледаем на моменти, ако има какво друго да гледаш, може би не си струва толкова.
This signature is not yet rated

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 30, 2007 12:35 pm

То това е проблемът, че няма нищо друго за гледане вече. Изборът ми е между филми, които просто не съм гледал (а и не изгарям от желание - Патфайндър баси...) и Стар трек ТНГ/Вавилон 5, които ме плашат с дължината си....4400 някои да е казал досега, че новите серии не смучат или не?

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jun 30, 2007 12:56 pm

Абе не знам, Чарли Джейд има читав рейтинг в tv.com - 8.0 - обаче от практически никакъв брой гласували:

http://www.tv.com/charlie-jade/show/249 ... ts;title;0

Хмм, според пак тоя сайт Регенезисът си е бая сай-фай:

http://www.tv.com/regenesis/show/29414/ ... ts;title;0

Бтв, кво има да те плаши в ТНГ специално, като всеки епизод е стенд-алоун там? :) Макар че аз ти препоръчвам Вояджър или Ентърпрайз (който е и по-кратък), ако искаш Стар Трек. И мен ТНГ ми е любим, ма то е от сантиментални чувства и щото е с най-якия екипаж. Иначе си е яко олд-скуул и на моменти е бая евтин.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Jun 30, 2007 1:22 pm

Спешно се нуждая от 11-ти РАБОТЕЩ епизод на Lost Season 3. От няколко дни не мога да гледам, защото епизодът е бъгнат, този на Никола също се оказа бъгнат (даунлоудвали сме от Арена-та). Торентът в Замундата не ми подкарва, а отвън не захапва изобщо, явно имам проблем с портовете на торент клиента или просто външният ми е мноу зле. Та... плз плз, някой да ми го донесе или да ми го качи някъде, ако го има работещ. Миси.

Edit: Успях някак да се закача за един торент на сериала и със зор дръпнах въпросния епизод, най-после :) ще си продължа гледането.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Jul 01, 2007 2:56 pm

Олелеее, току що гледах 14-ти епизод и колкото и да беше излишен и скучен финалът ме разби :shock: :shock: :shock:. Гадосттт!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Sun Jul 01, 2007 4:13 pm

Излишен е думата :mrgreen: Иначе нищо не се знае, нали островът е особен, може сценаристите да ги откопаят :spite: :spite: :spite:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Sun Jul 01, 2007 7:26 pm

Днес, докато търсех инфо за Иля Велчев, попаднах на негово интервю в което м/у другото става дума за сериал Завръщане от Рим (1977). Това, което ми направи огромно впечатление е, че този сериал и до днес е забранен за излъчване.
Държавна сигурност унищожи четирите копия. Запазено е само едно, но то е под ключ в сейфовете на БНТ. Този филм и досега е забранен и едва ли скоро ще бъде показан. Няма такъв смел шеф на телевизията, който да го направи. От една страна, всеки в БНТ напомня за това, какво е било. От друга, и псевдодемократите не смеят да го направят. Въпреки всичко съм оптимист.
Някой знае ли нещо за такъв сериал, има ли информация какво точно се случва в него, че е подложен на такава рестрикция. Сигурно е напълно неуместно да питам дали някой го е виждал из нета, ама за всеки случай - питам.
pulled out

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Jul 01, 2007 11:40 pm

Догледах го най-после сезона на Lost и съм доволна, само дето мисля, че нататък ще го омажат много. Финалът на последния епизод беше меко казано смущаващ :roll:.

Иначе обратите ми харесаха, само дето не ми хареса, че ще ни влачат още сто години с разкритие на загадките :(.

Едит: Живик, и как по-точно си има логично обяснение присъствието на белите мечки? :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jul 02, 2007 12:01 am

Няма.

Иначе си мачка 3ти сезон, и накрая е мн здраво:)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jul 02, 2007 12:36 am

Абе май се оказва, че има или поне някакви спекулации за мечките:
Spoiler: show
The polar bears were once imprisoned in the cages at the Hydra station (confirmed in the podcast as being the same bears that learned to use the feeding apparatus to obtain fish biscuits). Text on the blast door map suggests that the DHARMA Initiative was attempting to genetically modify the polar bears to allow them to survive in a different environment to their usual Arctic home.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Jul 02, 2007 9:03 am

Ами не е ли логично - имаш клетки, свидетелства, че са правени научни експерименти, така че voila! - ето откъде са мечките. А това че се преплували от един остров до друг не е нещо велико за бели мечки, все пак двата острова са близко, нали? А пък и тази версия беше потвърдена от продуцентите, които също казаха, че било логично.
This signature is not yet rated