Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Еми един сезон, с некъв войник от неква реалност, попаднал в друга, има неква ивъл корпорация, която контролира трите алтернативни вселени, съм шит лайк дет. Изглежда яко като концепция и е стилно като визия, ам а сюжетът е навързан и съответно от рандъм видяни епизоди не мога да преценя става ли... Само един сезон е.
And you can't dance with a devil on your back...
Ами интересно е, определено нетрадиционно, но можеше и по-добре да бъде изпълнено. Просто сценарият на моменти придвижва доста бавно сюжетната линия. Но определено е нещо свежо, освен това повечето актьори за южноафриканци (какъвто е сериала по народност). Все пак е трудно гледаем на моменти, ако има какво друго да гледаш, може би не си струва толкова.
This signature is not yet rated
Абе не знам, Чарли Джейд има читав рейтинг в tv.com - 8.0 - обаче от практически никакъв брой гласували:
http://www.tv.com/charlie-jade/show/249 ... ts;title;0
Хмм, според пак тоя сайт Регенезисът си е бая сай-фай:
http://www.tv.com/regenesis/show/29414/ ... ts;title;0
Бтв, кво има да те плаши в ТНГ специално, като всеки епизод е стенд-алоун там?
Макар че аз ти препоръчвам Вояджър или Ентърпрайз (който е и по-кратък), ако искаш Стар Трек. И мен ТНГ ми е любим, ма то е от сантиментални чувства и щото е с най-якия екипаж. Иначе си е яко олд-скуул и на моменти е бая евтин.
http://www.tv.com/charlie-jade/show/249 ... ts;title;0
Хмм, според пак тоя сайт Регенезисът си е бая сай-фай:
http://www.tv.com/regenesis/show/29414/ ... ts;title;0
Бтв, кво има да те плаши в ТНГ специално, като всеки епизод е стенд-алоун там?

And you can't dance with a devil on your back...
Спешно се нуждая от 11-ти РАБОТЕЩ епизод на Lost Season 3. От няколко дни не мога да гледам, защото епизодът е бъгнат, този на Никола също се оказа бъгнат (даунлоудвали сме от Арена-та). Торентът в Замундата не ми подкарва, а отвън не захапва изобщо, явно имам проблем с портовете на торент клиента или просто външният ми е мноу зле. Та... плз плз, някой да ми го донесе или да ми го качи някъде, ако го има работещ. Миси.
Edit: Успях някак да се закача за един торент на сериала и със зор дръпнах въпросния епизод, най-после
ще си продължа гледането.
Edit: Успях някак да се закача за един торент на сериала и със зор дръпнах въпросния епизод, най-после

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Днес, докато търсех инфо за Иля Велчев, попаднах на негово интервю в което м/у другото става дума за сериал Завръщане от Рим (1977). Това, което ми направи огромно впечатление е, че този сериал и до днес е забранен за излъчване.
Някой знае ли нещо за такъв сериал, има ли информация какво точно се случва в него, че е подложен на такава рестрикция. Сигурно е напълно неуместно да питам дали някой го е виждал из нета, ама за всеки случай - питам.Държавна сигурност унищожи четирите копия. Запазено е само едно, но то е под ключ в сейфовете на БНТ. Този филм и досега е забранен и едва ли скоро ще бъде показан. Няма такъв смел шеф на телевизията, който да го направи. От една страна, всеки в БНТ напомня за това, какво е било. От друга, и псевдодемократите не смеят да го направят. Въпреки всичко съм оптимист.
pulled out
Догледах го най-после сезона на Lost и съм доволна, само дето мисля, че нататък ще го омажат много. Финалът на последния епизод беше меко казано смущаващ
.
Иначе обратите ми харесаха, само дето не ми хареса, че ще ни влачат още сто години с разкритие на загадките
.
Едит: Живик, и как по-точно си има логично обяснение присъствието на белите мечки?

Иначе обратите ми харесаха, само дето не ми хареса, че ще ни влачат още сто години с разкритие на загадките

Едит: Живик, и как по-точно си има логично обяснение присъствието на белите мечки?

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ами не е ли логично - имаш клетки, свидетелства, че са правени научни експерименти, така че voila! - ето откъде са мечките. А това че се преплували от един остров до друг не е нещо велико за бели мечки, все пак двата острова са близко, нали? А пък и тази версия беше потвърдена от продуцентите, които също казаха, че било логично.
This signature is not yet rated