Гледано напоследък...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Nov 07, 2006 10:13 pm

Elayne wrote:
Lubimetz13 wrote:Днес гледах "От другата страна" и не съжалявам. Скорсезе без излишни напъни за Оскари, Леонардо Дикаприо без гел за коса, сценарий без захар по ръбчетата... Ако се чудите какво да правите, гледайте го.
И аз го гледах на кино преди време, доста ме накефи. Ех, на Джак Никълсън усмивката :)))))))).
Или убийствените му лафове - просто човека открадва филма, и покрай него всеки изглежда леко недодялан :) Но пък филмът си е много добър, още повече че Леонардо ди Каприо най-накрая се завръща в правия път, след като не успя да ме издразни изобщо 8-) Освен това Mr French е много як :)
This signature is not yet rated

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Nov 07, 2006 10:22 pm

В интерес на истината мен Мат Деймън страшно ме подразни в този филм. Най-вероятно не той, а ролята му :roll:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Nov 08, 2006 9:53 am

Абе има нещо такова, някак си ми изглеждаше дървен, знам ли - а предварително се бях настроил да му симпатизирам на неговия герой, защото очаквах, че Ди Каприо ще е лигав. Голяма заблуда, както се оказа - но Джак просто обира точките :)

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Wed Nov 08, 2006 4:24 pm

Всъщност Джак Никълсън беше единственият актьор, който малко ме подразни. Толкова много тегава маниерност имаше, че самият персонаж малко се загуби под нея. Не че не беше страхотен, просто ми се стори най-малко страхотен от всички(стига да изключим Вера Фармига, която през цялото време гледаше като скандализирана тропическа риба, но то това се и изискваше от нея...).

Изненадващо за мен, Дикаприо и Уолбърг най ме впечатлиха.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Nov 15, 2006 9:37 pm

Шашкънино, не гледай умно, а бягай до близкия РЕП и си купи "Табор уходит в небо" 8-)

sage01
Adept

Post by sage01 » Sat Nov 18, 2006 6:35 pm

Наскоро ми попадна едно много приятно скандинавско филмче - Elling ,оказа се ,че е по няколко книги за въпросния елинг,които най-вер са по-добри от филма,но и той не е за изпускане ;)
I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Nov 19, 2006 9:21 pm

Страхотен филм, даже сме го ревюирали в някой брой по филм фестите :)
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 22, 2006 10:58 pm

Rob.B.Hood новичък /сейм ас ит евър уъс/ филмче на Джеки Чан :) пълна сценарийна безнадежност и маймунджолъци дет мое се гледат за 5 мин. бахти дядката как рипа още обаче :monkey:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 23, 2006 10:24 pm

"Скок във времето" неизвестно как получено от "A Sound of Thunder"

По разказ на Бредбъри :twisted:

http://imdb.com/title/tt0318081/

patetic отсекъде :shock: май открихме следващия филм дето трябва да се гледа групово и с коментари след Дорк-а ;)

What exactly is the sound of thunder? If this movie is any indication then it's the sound of moviegoers thundering towards the exit, demanding their money back. Yes, the movie is that bad.
:mrgreen:
Last edited by Xellos on Thu Nov 23, 2006 10:31 pm, edited 2 times in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Nov 23, 2006 10:28 pm

Еми изглежда като евтино екшънче...
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 23, 2006 10:32 pm

80 милиона бюджет, батка. Тва и Уве не го може ;)

...но пък доста грабващи заглавия се намират тук
http://imdb.com/chart/bottom

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu Nov 23, 2006 11:30 pm

I have lived in the Los Angeles area for about a year now. When I can, I enjoy seeing free screenings of movies. As I understand it, these test screenings are done by marketing-research companies at the behest of the movie studios. You watch a movie for free and then you fill out a form explaining what you liked and didn't like about the movie. The company then selects a smaller group of viewers for a Q & A focus group.

So I saw a free screening of A SOUND OF THUNDER about six months ago. We were told that the special effects were just "mock-ups" and therefore to not judge those effects too harshly. And we were promised that for the actual release the special effects would look spectacular.

I just watched A SOUND OF THUNDER on its opening Friday and the special effects were EXACTLY the same. They used the mock-ups, the "pretend special effects," for the release.

Забавно. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

CruelGoblin
E'lir

Post by CruelGoblin » Fri Nov 24, 2006 9:06 am

Не, не ми напмоняйте за най-пропиления час и половина от живота ми! Ефектите бяха, сякаш отпреди 20 години, а такъв филм се гледа само заради тях. Никога не съм бил по-разочарован от филм... :x

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Nov 24, 2006 11:30 am

Да не говорим, че сигурно цялата ирония на разказа (ако не се лъжа, беше преведен като "И гръмна гръм", или нещо такова) е безвъзвратно изгубена.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 24, 2006 2:17 pm

усещам аз как ше се гледа края на месеца тва в група :)