именцето ми хвана окото, явно бегло съм запомнил японското заглавие на The Tatami Galaxy. Има ли нещо общо или е просто някаква дума съвпадение за която се вкопчвам?alshu wrote: ↑Sun Oct 02, 2022 1:46 amYojouhan Time Machine Blues ep. 1-3 - от една страна се забавлявам добре с това шоу, защото светът е същият, персонажите са същите, звучат по същия начин и се държат характерно, има ги резките завои и сюжетни обрати, а още звуковият дизайн и музиката са на място.
От друга страна в ядрото си, това е различна история и въобще различен тип шоу, което не се цели в теми от оригиналния сериал, а просто поставя героите в странни ситуации и прави от това цирк.
Като безалкохолна бира е, някак позната на вкус и нелош дижестив, но определено не е бира, дори да не ти пука за алкохолния ефект.
Ми аз вече съм обяснил - същият свят, същите персонажи (със същите гласове)...май имаше една локация, дето я нямаше в Tatami Galaxy, но се появява във филма Yoru wa Mijikashi Arukeyo Otome (дето пак е в същия свят), различен режисьор, но анимето е правено в студиото създадено от оригиналния режисьор...един вид продължение, но някак различен тип история (поне до тук).
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests