Е стига де, каква финална битка, единият ще се гътне, не искам пък!
One Piece - сапунките могат да са добри
Е, Шичибукаите и те са някви кретеноиди с варираща сила. Люфи вече бие доста от тях по награда за главата. Фламингото искам да го видя, да, изглежда обещаващ и предчувствам отсега Люфи как ще го намаже по тавана, а и да не забравяме, че Михок и Кума са от най-могъщите. Крокодила и Мория бяха някви оръфляци в сравнение с тях. А Боа Ханкок е там, щото запълват малцинствени квоти, примерно.
- RRSunknown
- Elder God
Хихи, абе наслагват малко по малко информацията. Те си казаха при кита, че е единствения стигнал до Рафтер - последния остров в линията. Пък и екипажа му е почти само ''чудовища', ще видиш по натам 1 поне'. Другото е мистерия и често споменаваното ""The will of D". Всички с тоя инициал са специални.
Мдааам скайпеята си е голем зор да се изгледа цялата втори път...
Мдааам скайпеята си е голем зор да се изгледа цялата втори път...
For those who come after...
Аз след като постнах тук, отворих страницата за Роджър и се зачетох
Значи дори не се казва какво Хаки е владеел и т.н, но при положение, че само Бялата Брада и още 1-2 са му се опъвали и предвид чудовищния му екипаж, просто няма какво да се чуди човек
Но ми е супер странно защо Луфи толкова много прилича на него
Аз в един момент бях убедена, че му е бил баща/дядо и каквито роднини са възможни още. Но при положение, че много-много за Драгон не се знае, всичко е възможно 
- ProxyFantasy
- Paragon
- Spoiler: show
Холди РЛЗ!
Хъх, тоз момент как съм го пропуснала ?!? С плода искам да кажа ???
Всички, които пишем тук четем мангата, без RRSunknown, който сега гледа анимето
Холди искам да му счупят канчето, адски ми е противен! Макар в последните чаптъри поне да има по-приличен вид (на злодей т.е). Да идват и да ги сцепват, че бахтън вече!
Всички, които пишем тук четем мангата, без RRSunknown, който сега гледа анимето
- ProxyFantasy
- Paragon