Уговорки за кино

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Sep 05, 2008 2:17 pm

Morwen wrote:Добре, в колко тогава да ходим? На мен ми е все едно, доколкото едното ми е късно, а за другото точно днес ще трябва да тичам.
Бтв, аз продължавам да съм в неведение за ужасяващите ужасности на синеплекса, но явно той трябва да бъде отписан за общи кина.
Доколкото зависи от мен, е такъв, да. Кофти и тесни седалки, по-малки екрани, по-гаден звук, всичко е тясно и неуютно. Ако наистина не виждаш разликата между Синеплекса и Синема Сити, едва ли ше си съгласна де...

Ми значи 19:30 на касите. Кои сме?

аз
сестра ми
Морви
Пенчев
Коцето
Ян
Гибли

Изпускам ли някого?
And you can't dance with a devil on your back...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Sep 05, 2008 2:24 pm

Ми специално за тясното съм толкова несъгласна, че няма накъде повече. Иначе в някои зали звукът е по-зле, да, а екранът не ми е чак толкова чувствително по-малък, а и могат да се взимат места по-напред. Има си недостатъци, ама варират и според мен не са значителни.

Забрави да успея за 19,30, ако закъснея съвсем ми оставете билета на леличката или каквато там.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Sep 05, 2008 2:41 pm

Много е яко как всеки си лобира за киното, което му е най-близо до тях, пък после иди убеждавай кое е най-добро и как другите са гадни :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Sep 05, 2008 2:48 pm

Аз лобирам за Мола, защото ми е най-приятен като място. Както преди него лобирах за Арената, която ми беше тройно и четворно по-далечна от Мултиплекса, докато го имаше.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Sep 05, 2008 2:55 pm

Хм, за това с тясното и неуютното и аз съм силно несъгласен. През последните два месеца съм ходил поне четири пъти на кино в Синеплекса в поне три зали и със сигурност щеше да ми е направило голямо впечатление, ако някой от тези пъти не бях успял да се изтегна на седалката - ако някой ме е виждал да ходя на кино или да шофирам, знае как обичам да се излягам на седалката :)

Но явно от този конкретен разговор / спор вече няма много смисъл - едните лични неудобства бяха преглътнати за сметка на другите лични неудобства... Хубу де, аз ще се опитам да отида като за 19:30, а ако не успея, би трябвало да успея поне за 19:55... а ако и за тогава не успея, ще звънна, за да знаете да ми оставите билета на някого там.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Sep 05, 2008 4:16 pm

Ще пробвам и аз да джойна за 20.00 часа. Ако няма да мога ще звънна към 19 на Симо да го предупредя.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Moiraine
Paragon

Post by Moiraine » Mon Sep 08, 2008 12:23 am

Ники, Елейн и аз ще гледаме утре в 12.00 в Арена Wall.e. Ако някой иска да се присъедини към нас, нека заповяда.
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*

alex_sultanov

Post by alex_sultanov » Mon Sep 08, 2008 12:33 am

Ей, кеф. :) Арена Запад, нали? Мога ли само да предложа да е прожекцията от 12:40 или още по-добре от 13:20, шото те двете са дигитални, а тази от 12:00 - не. Повярвайте, личи си много, особено при толкова перфектно визуални филми като Пиксар анимациите. Отделно звука и тва, че дигиталните прожекции са на най-големите екрани.

И също да поканя всички, които не са на работа.

alex_sultanov

Post by alex_sultanov » Tue Sep 09, 2008 10:29 pm

Другия четвъртък пак е ден на Аймакс и всички 3Д-та са на като никога реалната цена от 3 кинта. Дайте да вземем отсега, че не се знае ше останат ли.

А тва е тая събота и е направо без пари. Каня всеки, който като Рол смята, че е ако нещо е в нета, не може да му се вярва. :mrgreen: Е, ето тва НЕ Е в нета, а в ДЪРЖАВНО КИНО: http://programata.bg/?p=30&l=1&c=1&id=49352
Нула - разследване на 11 септември
Оригинално заглавие: Zero, inchiesta sull’11 Settembre
Език: италиански
Жанр: документален
Италия, 2007, 104'
Филмът е посветен на трагичните събития от 11 септември 2001 в Ню Йорк и представлява задълбочено журналистическо разследване с интервюта на оцелели и свидетели по целия свят, коментари на учени, изследователи и експерти. В тъканта на разказа са включени неизлъчвани досега видеокадри и ексклузивни звукови записи, официални документи, компютърни графики и възстановки.
Одеон Филмотечно кино
вход свободен
13 септември (събота), 18:00
Last edited by alex_sultanov on Tue Sep 09, 2008 10:32 pm, edited 1 time in total.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Tue Sep 09, 2008 10:31 pm

На това може да се навия да дойда. :)
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

alex_sultanov

Post by alex_sultanov » Tue Sep 09, 2008 10:35 pm

Супер. :) Да видим има ли и други, на които изобщо им пука. 17:30 тази събота на Одеон е ОК, надявам се.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Sep 11, 2008 1:57 pm

Някой за Досиетата Х днес или утре?
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Sep 11, 2008 2:42 pm

Ше видим след мача.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 11, 2008 3:53 pm

Уикенда с много зор ;( Ма мое да каете дали струва преди тва и ше реша ;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Thu Sep 11, 2008 7:50 pm

Mииии, по-ужасен е от първия. Но пък е смешен. :P
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib