Upcoming Movies, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 16, 2008 9:09 am

Ех, ма добре, че не си се спойлнал още с аниметата :lol: :lol: :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed Apr 16, 2008 1:32 pm

shayhiri wrote: YESS!! Добре, че още не съм се спойлнал с аниметата. Тука що пише, че били три? Кога е излязъл третият (двойката беше '04) и става ли за нещо?

Дано стане по-бръжко, че засега само говорят. (Батъл Ейнджъла, Акира, бла-бла... Шо не фанат некое фентъзи - ей го цел Нинджа Скрол например, или Ловеца Ди.)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ти не беше ли казал и нещо от рода на "добре че правят римейкове на старите филми, че да стават за гледане"? Верно по-добре, че не си се "оспойлил", че така или иначе нямаше да ги разбереш...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Apr 16, 2008 2:12 pm

Е тва е Спилбърг все пак. :idea:

А вие гледали ли сте въпросното трето аниме по Гоуста? 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed Apr 16, 2008 2:19 pm

Ghost in the Shell SAC: Solid State Society е т.нар. трето аниме. И е пряко свързано със сериала. Който си е догледал сериала е гледал и филма.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Apr 16, 2008 2:34 pm

Всъщност Dreamworks са едни от малкото големи западни студия, които могат да *не* развалят "Ghost In The Shell" - дори вярвам, че могат да направят нещо хубаво :) Но... и да не се получи, винаги си остават прекрасните досега направени неща.

А за прекрасните досега направени неща - май дори не съм единственият, който, в случаен разговор година-две-три след като ги е гледал, установява, че всъщност твърдението "не съм гледал аниме" изобщо не е вярно, и че два от любимите ми филми *са* аниме :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Apr 16, 2008 10:45 pm

Дано и самия Спилбърг да има повече от само продуцентско участие. 8-)
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Apr 20, 2008 3:57 am

За всички феньове на Франк Милър: http://www.mtv.com/overdrive/?id=1585694&vid=226474 The Spirit, първи тийзър

Не стига, че ше правят Син сити 2, ЧЕ И 3 (макар засега нещата да са до под кривата кр.), ми са и тва, което на тоя етап изглежда като китайска имитация, да не говорим пък и че нема нищо общо с оригиналната визия на Айснър:
Spoiler: show
Image
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 21, 2008 8:11 pm

"Chronicles of Narnia" is Only a Trilogy 04-21-2008 (17:00:32)
It was recently announced that Disney will not continue "The Chronicles of Narnia" franchise after the third film, even though there are a total of seven books in the series. Apparently, the studio wants to concentrate on other franchises like "Prince of Persia." This announcement was confirmed by producer Mark Johnson during the New York Comic-Con. [via FirstShowing]

Johnson told fans that they have "no plans" at the moment to continue past "Voyage of the Dawn Treader," but as always, it all depends on the success of the second and third installments. The first film, "The Lion, The Witch and the Wardrobe," has earned $745 million in worldwide ticket sales on $180 million budget.

At this point, "Prince Caspian" is scheduled to hit theaters on May 16th and "Voyage of the Dawn Treader" is set to begin shooting in October of this year for a May 2010 release.
Ми ура, макар да не ми се верва. Изкарва почти колкото Потър, а него даже го разчекнаха на финала, за да извадят и осми филм. :o А може би Нарния е ТОЛКОВА тъпа, че дори на продуцентите й им се повдига да си харчат стотиците милиони изкарани с нея? :lol:

В таа връзка, е мое ли Луис е толко кух, че да си титулова книжлето/героеца "Принц Каспийско (море)"? :o :x Явно таа безумно грозна тенденция във фентъзито датира още оттогава. Разгръща пичът нефелен картата на света, мерва некво готянко име и си казва, ах, ма аз тва за пръв път го чувам, ах чи кеф, как ши го използвам сига. :mrgreen:

Е как да четеш после нещо от такива класици? :shock:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Apr 22, 2008 9:41 am

shaihiri wrote:А може би Нарния е ТОЛКОВА тъпа, че дори на продуцентите й им се повдига да си харчат стотиците милиони изкарани с нея?
По-скоро сценариста/ите са зле. :wink:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Trip
Moderator

Post by Trip » Tue Apr 22, 2008 1:21 pm

Алекс, айде по-спокойно все пак с Луис, стига се пали за някакви си имена ;) Знаеш кой е той всъщност, далеч не е просто автор на "фентъзи-бозици". А тъпите имена не пречат на Е.Р. Едисън, не са пречили и на други автори, които нямат особено добро ухо за това. Каспиан поне е благозвучно име.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Tue Apr 22, 2008 1:27 pm

Не може всеки да е толкова велик автор, че да си кръсти книгата примерно "Принцът на Алкирия". ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 22, 2008 1:55 pm

Trip wrote:Алекс, айде по-спокойно все пак с Луис, стига се пали за някакви си имена ;) Знаеш кой е той всъщност, далеч не е просто автор на "фентъзи-бозици". А тъпите имена не пречат на Е.Р. Едисън, не са пречили и на други автори, които нямат особено добро ухо за това. Каспиан поне е благозвучно име.
Някви си имена? Имената СА историята, особено във фентъзито! Ако името е крадено, значи и всичко друго вътре ше е. И да, уви, много добре знам кой е Луис.
Demandred wrote:Не може всеки да е толкова велик автор, че да си кръсти книгата примерно "Принцът на Алкирия". ;)
Демандреде, тва е перфектното име за заглавие на тази книга и мога да ти обясня защо, ако случайно те интересува. (Изискват се задълбочени познания по психология.) И няма нищо общо с "Каспийско море".
DELgado wrote:По-скоро сценариста/ите са зле. :wink:
Кво са виновни сценаристите за качеството на изходния материал пък? И кво общо имат с тва, че се режат последните 4 филма?
Last edited by shayhiri on Tue Apr 22, 2008 2:52 pm, edited 2 times in total.

Trip
Moderator

Post by Trip » Tue Apr 22, 2008 2:39 pm

Някви си имена? Имената СА историята, особено във фентъзито!
Както казах, не се пали толкова, моля те, за някакви си имена. Тия абсолютистки твърдения знаеш докъде водят обикновено. Хубаво е имената да са благозвучни и да имат някаква стойност, но това е към всичко останало. Крадена история е последното, което значат крадените имена. Специално Каспианът не мога да си представя какъв признак на "краденост" е и кой точно "откраднат" елемент от книгата е интимно свързан с това име.

Забелязах, че си цитирал целия ми пост, но не си отговорил на частта с Едисън. Към него ще взема да добавя и Дънсани, който взима цели персонажи от разни митологии с все имената им и прави каквото си ще с тях. И при него се срещат доста глуповато звучащи имена. При Кларк Аштън Смит ситуацията на моменти е отчайваща.

А след като знаеш кой е Луис, що тия епитети? В смисъл, не ми пречат, ама ми казват, че го имаш едва ли не за някакъв ретард...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 22, 2008 5:45 pm

Ами доста правилно си ме разбрал всъщност, та да не дълбаем. :) А от неизбежното сравнение с Толкин ми изглежда още по-смешен, вместо обратното.

Използваните имена дават пряка представа за нивото на сетинга (и най-вероятно - автора). Да не би да твърдиш, че в сетинга на Нарния има нещо над ниво осемгодишни, което не е дигнато от рандъм митологийка и оджуркано в идиотски еклектизъм с плямпащи мишки? Дори да не знаех, че е така, самото заглавие щеше да ми го каже. Тва имах предвид. Важи и за останалите жанрови автори. Дънсани поне взема името ЗАЕДНО с персонажа.

По друга тема, сестри Уашовски вече бацат само в сикуъли: http://www.worstpreviews.com/headline.p ... 57&count=0 :lol: Скоро чакаме "П като Продължение".
"Look, they have a great story idea for a sequel to this movie (Speed Racer), we have a great idea for a sequel if it makes sense to make it," said Silver.
What's more, is that the brothers are already planning a sequel to "Ninja Assasin" (още незапочнат) as well. "They have a great idea for a sequel to Ninja if they want to make it," said Silver.
:rofl: :rofl: Ми супер, кво.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Apr 23, 2008 10:43 pm

А този точно документален - както и повечето други на природна тема (Пингвини, Миграции, Базуняци и т.н) - с удоволствие бих гледал на кино http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=1209&item=0 Дано извадим късмет да ни го пуснат.