Moderator: Moridin
shayhiri wrote: YESS!! Добре, че още не съм се спойлнал с аниметата. Тука що пише, че били три? Кога е излязъл третият (двойката беше '04) и става ли за нещо?
Дано стане по-бръжко, че засега само говорят. (Батъл Ейнджъла, Акира, бла-бла... Шо не фанат некое фентъзи - ей го цел Нинджа Скрол например, или Ловеца Ди.)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ми ура, макар да не ми се верва. Изкарва почти колкото Потър, а него даже го разчекнаха на финала, за да извадят и осми филм."Chronicles of Narnia" is Only a Trilogy 04-21-2008 (17:00:32)
It was recently announced that Disney will not continue "The Chronicles of Narnia" franchise after the third film, even though there are a total of seven books in the series. Apparently, the studio wants to concentrate on other franchises like "Prince of Persia." This announcement was confirmed by producer Mark Johnson during the New York Comic-Con. [via FirstShowing]
Johnson told fans that they have "no plans" at the moment to continue past "Voyage of the Dawn Treader," but as always, it all depends on the success of the second and third installments. The first film, "The Lion, The Witch and the Wardrobe," has earned $745 million in worldwide ticket sales on $180 million budget.
At this point, "Prince Caspian" is scheduled to hit theaters on May 16th and "Voyage of the Dawn Treader" is set to begin shooting in October of this year for a May 2010 release.
Някви си имена? Имената СА историята, особено във фентъзито! Ако името е крадено, значи и всичко друго вътре ше е. И да, уви, много добре знам кой е Луис.Trip wrote:Алекс, айде по-спокойно все пак с Луис, стига се пали за някакви си именаЗнаеш кой е той всъщност, далеч не е просто автор на "фентъзи-бозици". А тъпите имена не пречат на Е.Р. Едисън, не са пречили и на други автори, които нямат особено добро ухо за това. Каспиан поне е благозвучно име.
Демандреде, тва е перфектното име за заглавие на тази книга и мога да ти обясня защо, ако случайно те интересува. (Изискват се задълбочени познания по психология.) И няма нищо общо с "Каспийско море".Demandred wrote:Не може всеки да е толкова велик автор, че да си кръсти книгата примерно "Принцът на Алкирия".
Кво са виновни сценаристите за качеството на изходния материал пък? И кво общо имат с тва, че се режат последните 4 филма?DELgado wrote:По-скоро сценариста/ите са зле.
Както казах, не се пали толкова, моля те, за някакви си имена. Тия абсолютистки твърдения знаеш докъде водят обикновено. Хубаво е имената да са благозвучни и да имат някаква стойност, но това е към всичко останало. Крадена история е последното, което значат крадените имена. Специално Каспианът не мога да си представя какъв признак на "краденост" е и кой точно "откраднат" елемент от книгата е интимно свързан с това име.Някви си имена? Имената СА историята, особено във фентъзито!
"Look, they have a great story idea for a sequel to this movie (Speed Racer), we have a great idea for a sequel if it makes sense to make it," said Silver.
What's more, is that the brothers are already planning a sequel to "Ninja Assasin" (още незапочнат) as well. "They have a great idea for a sequel to Ninja if they want to make it," said Silver.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest