дано наистина да не е, ебаси.
Moderator: Moridin
Оф и аз се надявма всичко да е наред. Терминът ми е след месец (ако бях републиканец щях да рейджна) та ше видим дотогава и само се надявам да съм минала през адекватните пътеки, щото и тва не ми е много ясно де. То аз принципно за две неща имам притеснения, едното на носа както казах е от година и си мислех че е пъпка, а другото e на бузата от юни месец и за него си мислех, че е пъпка, ама вече три месеца си седи като ново такова,а пъпките ми от юни месец, отдавна за завяхнали, че дори PIH нямам. Но тия двете ме притесняват. Ще видим де.
Супер тъпа година, всичко е надолу с главата и при мен. 20 20 високосна...Litz wrote: ↑Thu Sep 10, 2020 3:16 pmОф и аз се надявма всичко да е наред. Терминът ми е след месец (ако бях републиканец щях да рейджна) та ше видим дотогава и само се надявам да съм минала през адекватните пътеки, щото и тва не ми е много ясно де. То аз принципно за две неща имам притеснения, едното на носа както казах е от година и си мислех че е пъпка, а другото e на бузата от юни месец и за него си мислех, че е пъпка, ама вече три месеца си седи като ново такова,а пъпките ми от юни месец, отдавна за завяхнали, че дори PIH нямам. Но тия двете ме притесняват. Ще видим де.
Още не съм казала на семейството, че майка ми квато е луда, ще вземе да литне до Берлин и да се разреве и да ме стресира още повече.
wait what, термин? честито?Litz wrote: ↑Thu Sep 10, 2020 3:16 pmОф и аз се надявма всичко да е наред. Терминът ми е след месец (ако бях републиканец щях да рейджна) та ше видим дотогава и само се надявам да съм минала през адекватните пътеки, щото и тва не ми е много ясно де. То аз принципно за две неща имам притеснения, едното на носа както казах е от година и си мислех че е пъпка, а другото e на бузата от юни месец и за него си мислех, че е пъпка, ама вече три месеца си седи като ново такова,а пъпките ми от юни месец, отдавна за завяхнали, че дори PIH нямам. Но тия двете ме притесняват. Ще видим де.
Още не съм казала на семейството, че майка ми квато е луда, ще вземе да литне до Берлин и да се разреве и да ме стресира още повече.
Жоро, мисля, че, ако съм разбрала правилно, тук Лиц не е избрала правилната дума на БГ, която е "имам (записан) час", а директно е забила немската дума Termin, която значи именно това, но на БГ в медицински (а и като цяло разговорен аспект) има значение на термин за раждане/датата на очаквано раждане. Може Лиц и да е бременна, не съм ѝ била под чаршафите, но по-скоро подозирам грашка в използваната дума.
За една година.трубадур wrote: ↑Sat Sep 26, 2020 10:32 amЦелио пакет завинаги ли? Щото тая игра адобето не я играят от бая време, от CS6 демек. И са 50 ефра на месец. всичко останало ще са шмекерии и ако имат връзка с техния сървър след време ще бъдат баннати. Освен това адобето спряха поддръжката на закупуване на старите пакети, зарад което си отнесоха бая критики. Тъй че![]()
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests