За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
Аман от главорези ей ;р Соло куестчетата в новия експанжън просто пълнят душата с дни
Де иначе ще ти дадат да изкьоравиш ''Барадур''
Кефец си е са на 77, лета с епика (пак със заем от Таис
) из новите земи и билкаря с друида като комбайн пък и куестите са по забавни с припърхване
Тук там дразни дропрейта пак, ма като цяло е голям фън.

Кефец си е са на 77, лета с епика (пак със заем от Таис

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Ей такава гад искам да си направя

- Spoiler: show
- PrivateRaio
- Misting
RSS - нееее, моля те
или поне смени цвета на косата - в момента като логна и се едно съм в Гномерган - тълпи от женски гноми с розови плитки - Уориър или ДК
Мисля да пусна подписка гномите официално да минат към хордата и това като стане да се преместя на ПвП сървър
иначе снощи се заиграхме в обсидиън санктум. решихме да пробваме с 1 дракон повече как е - е забавно е
След 14 уайпа, 2 и малко часа и около 250 г поправки взехме ачийвмънта
обаче е мъка. рандъм вълните лава не са толкова голям проблем, но все пак са си неприятни, а леко да ти лагне и си изпечен. Далеч по неприятни са гадните петна дето малкия дракон ги плеска - доста често те избиваха хилърите ни. Просто в мелето, а то става много брутално, не се виждат лесно, даже направо се сливат с лавата. Друг проблем е аое - то на ДК. То е с толкова наситена анимация че просто скрива всички останали ефекти.
Нямам идея как се минава с 3 допълнителни дракони, да не говорим че единия ще споунва и малки аддове. Имам съмнения че ПЦ-то ми няма да понесе подобно натоварване.

иначе снощи се заиграхме в обсидиън санктум. решихме да пробваме с 1 дракон повече как е - е забавно е

Нямам идея как се минава с 3 допълнителни дракони, да не говорим че единия ще споунва и малки аддове. Имам съмнения че ПЦ-то ми няма да понесе подобно натоварване.
ооо, и ние направихме няколко опита да бием боса с един от адд-овете му жив и бяхме трагедия
добре, че ДБМ ми крещи в ушите като лошия вълк от Каразан "Run away, Little girl, run away", та да обърна внимание кога се надигат вълните от лава и да търся процепа
ама на единия от опитите така си и умрях - докато се оглеждах настрани, съм останала във войд-зона
после имаше дискънекти и го оставихме за другата седмица...
а снощи бе една от най-кошмарните рейд-вечери!!! 4 часа рейд за нищо!! бяха ни останали само 3 боса в Накс - Тади, Сафо и Кел Тузад... и всеки мислено пренареждаше ДКП-то си и луут-а, дето може да падне... е, да, ама си бяхме направили сметките без Близард!!!
отпочнахме Тади и айдееее - 10 сек. лаг, зафорсира Фростфайъра без да тръгва каст, а в това време боса се мъчеше над поляризацията ни... като свършиха мъките, свършихме и ние - у гробището...
и така - няколко пъти... лага просто направи битката там невъзможна...
тогава решиха - Малигос... бяхме го подхванали още миналата седмица, като дори упорито влезахме в трета фаза... обаче не и снощи... то не бе дърпане на агро, то не бе глупаво умиране... е, влизахме понякога и в 3-та фаза с няма и 1/4 рейд... и така часове... то самата битка там си е доста дълга... народа се изнерви и офицерите дадоха дестинация обратно към Накс да проверим лага...
е, лага сякаш бе по-поносим, но ние бяхме далече от всякаква кондиция... скачащите падаха, умираше народа преждевременно, или просто не правеше нужния дмж... и се заредиха няколко уайпа от по на 1%, което направо те смазва... а когато уайпнахме на 20к НР на Тади, щото той изведнъж взе да Ивейдва, просто прекратиха рейда... дано в неделя сме по-добре, а Близард - по-благосклонни към нас, че да разчистим Накс-а и да ходим да се упражняваме на Малигос...
* * * * *
та да се върнем на правенето на 1 лвл герой от Алайънса
вече се разбрахме, че ще е на Зенедар
RRSunknown, от мене имаш 4х16 слотови торби и 1 златна паричка - стигат ти за стартиране в живота
като поотрастнеш, ще те водя 2 пъти в Дедмайнс - на пазар и за куестите, веднъж в - Скарлет манастира пак за същото (но можеш да измуфтиш някой от останалите за повече рън-а), отсега да знаеш - в Гномерган и Улдаман не влизам - за там - помощ от останалите... в Зул Фарак - имаш от мен един рън, както и дори 2 принцес-ръна в Мараудон... за куестите в останалите му части можеш да тормозиш Илийката, щото аз в Мара и досега се губя, а е и досадно дълъг... за Сънкън темпъл - ще се джойнна, само ако сме компания... същото и за БРД - много ме подтиска!
а после си в Аутлендс - за там с уговорки

а снощи бе една от най-кошмарните рейд-вечери!!! 4 часа рейд за нищо!! бяха ни останали само 3 боса в Накс - Тади, Сафо и Кел Тузад... и всеки мислено пренареждаше ДКП-то си и луут-а, дето може да падне... е, да, ама си бяхме направили сметките без Близард!!!
отпочнахме Тади и айдееее - 10 сек. лаг, зафорсира Фростфайъра без да тръгва каст, а в това време боса се мъчеше над поляризацията ни... като свършиха мъките, свършихме и ние - у гробището...

и така - няколко пъти... лага просто направи битката там невъзможна...
тогава решиха - Малигос... бяхме го подхванали още миналата седмица, като дори упорито влезахме в трета фаза... обаче не и снощи... то не бе дърпане на агро, то не бе глупаво умиране... е, влизахме понякога и в 3-та фаза с няма и 1/4 рейд... и така часове... то самата битка там си е доста дълга... народа се изнерви и офицерите дадоха дестинация обратно към Накс да проверим лага...
е, лага сякаш бе по-поносим, но ние бяхме далече от всякаква кондиция... скачащите падаха, умираше народа преждевременно, или просто не правеше нужния дмж... и се заредиха няколко уайпа от по на 1%, което направо те смазва... а когато уайпнахме на 20к НР на Тади, щото той изведнъж взе да Ивейдва, просто прекратиха рейда... дано в неделя сме по-добре, а Близард - по-благосклонни към нас, че да разчистим Накс-а и да ходим да се упражняваме на Малигос...
* * * * *
та да се върнем на правенето на 1 лвл герой от Алайънса

RRSunknown, от мене имаш 4х16 слотови торби и 1 златна паричка - стигат ти за стартиране в живота

а после си в Аутлендс - за там с уговорки

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
- RRSunknown
- Elder God
Абе аз още не съм почнал 
Най рано 15-18 февруари мога да почна и то ако си реша проблема със 100-те ми К връзка които ми се струват недостатъчни- преди имах достъп до 10 пъти по- бърза връзка.
Просто ми предстоят някои рокади в работата и не искам да си вкарвам автогол и да се обвързвам ако се окаже че ще се местя.
Но ако почна на февруари със сигурност ще е на Зенедар- вече ме убедихте
.

Най рано 15-18 февруари мога да почна и то ако си реша проблема със 100-те ми К връзка които ми се струват недостатъчни- преди имах достъп до 10 пъти по- бърза връзка.
Просто ми предстоят някои рокади в работата и не искам да си вкарвам автогол и да се обвързвам ако се окаже че ще се местя.
Но ако почна на февруари със сигурност ще е на Зенедар- вече ме убедихте

RRSunknown, виде ли сега
Вече имаш и програма, дойдеш ли на Зенедар, ще изпълняваш график
Таис редовно следи кой в коя зона е и не допуска безцелно мотаене
Единственото спасение е да се криеш в бетълграунди, щото там я е страх да влиза
Между другото ако си бил Орда и после минеш на Алианс и си ПвП-ориентиран играч... а бе депресия е
Преживял съм го та знам
Най-много да откажеш ПвП-то съвсем
А вчера пробавах Гундрак хероик... 7 уайпа на първия бос и партито се разпадна
Добре че после едно маге сейвнато на последния бос си търсеше парти, та така по тънката лайсна направих дейлито хероик и се облажих с още два баджа
Тоз Гундрак изглежда като да иска стабилна група, най-вече по-нагрухтяно ДПС 

Между другото ако си бил Орда и после минеш на Алианс и си ПвП-ориентиран играч... а бе депресия е

А вчера пробавах Гундрак хероик... 7 уайпа на първия бос и партито се разпадна

Гундрак иска народът да знае как да кара битките. Първият ми хероик там беше разкошен, защото си имахме лидер, дето явно познаваше вече битките наизуст и ги обясняваше подробно. Общо взето редовно се завираме в басейнчето, откъдето се влиза в залата на първия бос, та змиите не ни ядат, а правиш и ъчийвмънта.
За мен болезнен си остана споменът за UP и така и не съм ходила там - този инстанс ми е неминат нито на нормал, нито на хероик. Ама аз и нацелих ужасна група първия път, а след това така и не е имало към кого да се джойнна от гилдията за по-нормално минаване.
За мен болезнен си остана споменът за UP и така и не съм ходила там - този инстанс ми е неминат нито на нормал, нито на хероик. Ама аз и нацелих ужасна група първия път, а след това така и не е имало към кого да се джойнна от гилдията за по-нормално минаване.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

- The Dragon
- Elder God
Че първия е елементарен. След 10 уайпа онзи ден гилд мастъра взе че ме послуша и го минахме по моя начин от първия път. И естествено колоса взе че му уайпнахме 2 пъти във втора фаза и отебахме нещата.
Въпреки че имам тактика и за него де. Ще видим дали ще проработи днес.
Въпреки че имам тактика и за него де. Ще видим дали ще проработи днес.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Че сподели го твоя начин, днес Гундрак пак е дейли хероик, да се поупражнявам
Това за басейна четох че го били уж фикснали, затова и въобще не го пробвахме, ама не пречи днес и това да се опита
Напомня ми за Мечанар хероик навремето, как втория бос го фиксваха 4 пъти
Щото все някой намираше начин да експлойтва
Там последния бос е... а бе единствения дето не съм бил на нормал 

Напомня ми за Мечанар хероик навремето, как втория бос го фиксваха 4 пъти

Това е щото не си видяла ОкулусЗа мен болезнен си остана споменът за UP и така и не съм ходила там

- PrivateRaio
- Misting
много е лесна змията. бтв трика със седенето в басейна вече не действа, има много по-елегантен на4ин. Той е следният:
Танка (за предпочитане друид че е по-бързоног) вика боса и го качва по стилбите до най-горе. застава до арката за навън, до лявата колона и ориентира боса с гръб към стената. Всички други седят по диагобал на боса, леко в дясно. Като почне да каства poison nova се криете кротко през арката в тунела
Убивате го с гарантиран ачийвмънт, от 1ви опит и без нито една змия да ви тормози. Поне при мен е така.
Това ако Близард не са го бъзнали де, иначе по тегавия начин, ма и той си работи - до 2-3 уайпа обикновенно.
За Малигос - ние още не сме влизали там. По програма трябваше този вторник, ма се понаакахме в Накс и пропадна. Сега трябва да е в понеделник, пък ще видим. бая ще се мре, щото повечето ги мързи да правят дейлито над Окулуса и ще се пулят на 3та фаза. бе ще рапортувам.
А за програмите - така трябва. 4 мои проятели дойдоха на моя сървър преди време. И те бяха с програма, сега са 80 вече и в свободните дни ходя с тях на хероици
Ма кат бяха малки си знаеха - 1 път в Мините, 4 пъти скарлет (направихме бая повече че проплакаха за табарда), Зул Фарак 1 път, Сънкън темпъл 1 път, БРД няколко - аз там съм си удома, Стратхолм и Шоломанс - който, когато може, аз ходя там при всяка възможност, щото чакам едни брейсъри за един куест в Шоло и гринда коня в Стратхолм. Абе - и четиримата са екзалтид с Аргент Даун
Но програмата е задължителна няма кво да ми се влачат 
Танка (за предпочитане друид че е по-бързоног) вика боса и го качва по стилбите до най-горе. застава до арката за навън, до лявата колона и ориентира боса с гръб към стената. Всички други седят по диагобал на боса, леко в дясно. Като почне да каства poison nova се криете кротко през арката в тунела

Това ако Близард не са го бъзнали де, иначе по тегавия начин, ма и той си работи - до 2-3 уайпа обикновенно.
За Малигос - ние още не сме влизали там. По програма трябваше този вторник, ма се понаакахме в Накс и пропадна. Сега трябва да е в понеделник, пък ще видим. бая ще се мре, щото повечето ги мързи да правят дейлито над Окулуса и ще се пулят на 3та фаза. бе ще рапортувам.
А за програмите - така трябва. 4 мои проятели дойдоха на моя сървър преди време. И те бяха с програма, сега са 80 вече и в свободните дни ходя с тях на хероици

- The Dragon
- Elder God
Разчистваме и стаята с кокалите и го бием накрая - не идва нито една змия а от новата - бяга бързо хората на първата - аз вдигам last stand. На втората нова за да не губим време - iceblock, балони shield wall - кой квото има и го сваляме. Идват само големите змии а не тия които стънват.
амиии... аз не мога без програма, ама... такова... не само моята... всите на Зенедар им дишам във врата... имахме си едно уориърче, душичката ни златка, само ме дебнеше да се офф-на и скачаше у някое БГ... а парите за кон си ги даде за епична секира от АН (още помня, Делвиге!!!
)... та едва ли ще подмине и RRSunknown моята мания да контролирам събитията и организирам шляещи се електрони в нещо по-полезно, да си знае отсега...
а за Гундрак цели 3 тактики пробвахме вчера (аз бях с друида си, хилър), а Илия - с лока.. бях събрала Пъг - друид танк, и дпс-уориър, като се извъртяха през партито още ДК (напусна след първите 2 уайпа), роге и мелее-шаман... тактиката, която проработи бе тази на PrivateRaio, но в по-варварски вариант, щото мелее-тата си стояха в Новата, та се съсипах да ги хийлвам, Илия пое змиите по стълбите... и така умря боса... и аз - веднага след него, щото ме доизязоха змиите
иначе с гилд-парти и с магето ми в него просто си бием боса, където си стои на тераската, като нюкваме аддовете... ама това става с оядени играчи... убедих се, че с Пъг е по-добре да се мъдри тактиката...
а ако не сте пробвали Малигос ви чакат весели часове

а за Гундрак цели 3 тактики пробвахме вчера (аз бях с друида си, хилър), а Илия - с лока.. бях събрала Пъг - друид танк, и дпс-уориър, като се извъртяха през партито още ДК (напусна след първите 2 уайпа), роге и мелее-шаман... тактиката, която проработи бе тази на PrivateRaio, но в по-варварски вариант, щото мелее-тата си стояха в Новата, та се съсипах да ги хийлвам, Илия пое змиите по стълбите... и така умря боса... и аз - веднага след него, щото ме доизязоха змиите

иначе с гилд-парти и с магето ми в него просто си бием боса, където си стои на тераската, като нюкваме аддовете... ама това става с оядени играчи... убедих се, че с Пъг е по-добре да се мъдри тактиката...
а ако не сте пробвали Малигос ви чакат весели часове

Tais - 80 lvl, human mage
- The Dragon
- Elder God
Вчера беше хмммм интересен ден. Понеже аз съм малко странно и виждах че ни липсва DPS в партито, метнах на гилд лидера 8 титанстийл бара дето ми събираха прах в банката и му обясник да си вземе един титанстийл дистройър. Резултата беше сериозно налице - гъндрак без уайпове и нексус ведна след това като просто бърнахме контента. 10 баджа и 40 шарда повече. Гот.
Ся - гъдарк - змийския бос както казах е бие на далечния край на костената зала. Става елементарен. Колосе е малко по неприятен заради лилавата гняс - там го направихме с танк 1 DPS и де факто два хийлъра, щото магето ни се гътна при първия сърдж на боса, ама то тя си е такава. Третия бос не можахме да го задържим на човек. Та стана последователно мамут и труп. Скокливеца - ДК то мина на фрост и беше на второ място на агрото и само към него скачаше. На последния бос малко ни озори де, ама аз бях стакнал към 555 дифенс та не вкарваше много демидж и си пазих shield block-a за блейсторма.
Нексуса го изринахме за около час. Като само разделящата се кучка беше малко по тегава. Интересното е че падаха само хийлърски итеми и нащто трол дисциплиниран поп вече има от 1600 над 2000 спел пауър само за една вечер.
Ся - гъдарк - змийския бос както казах е бие на далечния край на костената зала. Става елементарен. Колосе е малко по неприятен заради лилавата гняс - там го направихме с танк 1 DPS и де факто два хийлъра, щото магето ни се гътна при първия сърдж на боса, ама то тя си е такава. Третия бос не можахме да го задържим на човек. Та стана последователно мамут и труп. Скокливеца - ДК то мина на фрост и беше на второ място на агрото и само към него скачаше. На последния бос малко ни озори де, ама аз бях стакнал към 555 дифенс та не вкарваше много демидж и си пазих shield block-a за блейсторма.
Нексуса го изринахме за около час. Като само разделящата се кучка беше малко по тегава. Интересното е че падаха само хийлърски итеми и нащто трол дисциплиниран поп вече има от 1600 над 2000 спел пауър само за една вечер.