За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Jan 08, 2009 5:09 pm

Именно- а аз не искам експанжъна , пък и както казах искам да си развивам от първо ниво и да обикалям по зоните (защото не съм играл алианс и искам да им видя и техните зони от нисък левел.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jan 08, 2009 5:46 pm

Аман от главорези ей ;р Соло куестчетата в новия експанжън просто пълнят душата с дни :) Де иначе ще ти дадат да изкьоравиш ''Барадур'' :mrgreen:

Кефец си е са на 77, лета с епика (пак със заем от Таис :oops: ) из новите земи и билкаря с друида като комбайн пък и куестите са по забавни с припърхване :) Тук там дразни дропрейта пак, ма като цяло е голям фън.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Jan 09, 2009 12:31 am

Ей такава гад искам да си направя :)
Spoiler: show
Image

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jan 09, 2009 1:07 am

щом искаш алайънс да играеш - играеш на Зенедар, решено! :P
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Fri Jan 09, 2009 9:44 am

RSS - нееее, моля те :D или поне смени цвета на косата - в момента като логна и се едно съм в Гномерган - тълпи от женски гноми с розови плитки - Уориър или ДК :D :D :D Мисля да пусна подписка гномите официално да минат към хордата и това като стане да се преместя на ПвП сървър 8-)

иначе снощи се заиграхме в обсидиън санктум. решихме да пробваме с 1 дракон повече как е - е забавно е :) След 14 уайпа, 2 и малко часа и около 250 г поправки взехме ачийвмънта :D обаче е мъка. рандъм вълните лава не са толкова голям проблем, но все пак са си неприятни, а леко да ти лагне и си изпечен. Далеч по неприятни са гадните петна дето малкия дракон ги плеска - доста често те избиваха хилърите ни. Просто в мелето, а то става много брутално, не се виждат лесно, даже направо се сливат с лавата. Друг проблем е аое - то на ДК. То е с толкова наситена анимация че просто скрива всички останали ефекти.
Нямам идея как се минава с 3 допълнителни дракони, да не говорим че единия ще споунва и малки аддове. Имам съмнения че ПЦ-то ми няма да понесе подобно натоварване.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jan 09, 2009 11:04 am

ооо, и ние направихме няколко опита да бием боса с един от адд-овете му жив и бяхме трагедия :lol: добре, че ДБМ ми крещи в ушите като лошия вълк от Каразан "Run away, Little girl, run away", та да обърна внимание кога се надигат вълните от лава и да търся процепа :D ама на единия от опитите така си и умрях - докато се оглеждах настрани, съм останала във войд-зона :? после имаше дискънекти и го оставихме за другата седмица...

а снощи бе една от най-кошмарните рейд-вечери!!! 4 часа рейд за нищо!! бяха ни останали само 3 боса в Накс - Тади, Сафо и Кел Тузад... и всеки мислено пренареждаше ДКП-то си и луут-а, дето може да падне... е, да, ама си бяхме направили сметките без Близард!!!

отпочнахме Тади и айдееее - 10 сек. лаг, зафорсира Фростфайъра без да тръгва каст, а в това време боса се мъчеше над поляризацията ни... като свършиха мъките, свършихме и ние - у гробището... :x
и така - няколко пъти... лага просто направи битката там невъзможна...

тогава решиха - Малигос... бяхме го подхванали още миналата седмица, като дори упорито влезахме в трета фаза... обаче не и снощи... то не бе дърпане на агро, то не бе глупаво умиране... е, влизахме понякога и в 3-та фаза с няма и 1/4 рейд... и така часове... то самата битка там си е доста дълга... народа се изнерви и офицерите дадоха дестинация обратно към Накс да проверим лага...

е, лага сякаш бе по-поносим, но ние бяхме далече от всякаква кондиция... скачащите падаха, умираше народа преждевременно, или просто не правеше нужния дмж... и се заредиха няколко уайпа от по на 1%, което направо те смазва... а когато уайпнахме на 20к НР на Тади, щото той изведнъж взе да Ивейдва, просто прекратиха рейда... дано в неделя сме по-добре, а Близард - по-благосклонни към нас, че да разчистим Накс-а и да ходим да се упражняваме на Малигос...

* * * * *

та да се върнем на правенето на 1 лвл герой от Алайънса :) вече се разбрахме, че ще е на Зенедар :P

RRSunknown, от мене имаш 4х16 слотови торби и 1 златна паричка - стигат ти за стартиране в живота :P като поотрастнеш, ще те водя 2 пъти в Дедмайнс - на пазар и за куестите, веднъж в - Скарлет манастира пак за същото (но можеш да измуфтиш някой от останалите за повече рън-а), отсега да знаеш - в Гномерган и Улдаман не влизам - за там - помощ от останалите... в Зул Фарак - имаш от мен един рън, както и дори 2 принцес-ръна в Мараудон... за куестите в останалите му части можеш да тормозиш Илийката, щото аз в Мара и досега се губя, а е и досадно дълъг... за Сънкън темпъл - ще се джойнна, само ако сме компания... същото и за БРД - много ме подтиска! :x
а после си в Аутлендс - за там с уговорки :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Jan 09, 2009 11:34 am

Абе аз още не съм почнал :)
Най рано 15-18 февруари мога да почна и то ако си реша проблема със 100-те ми К връзка които ми се струват недостатъчни- преди имах достъп до 10 пъти по- бърза връзка.
Просто ми предстоят някои рокади в работата и не искам да си вкарвам автогол и да се обвързвам ако се окаже че ще се местя.
Но ако почна на февруари със сигурност ще е на Зенедар- вече ме убедихте :).

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Jan 09, 2009 11:38 am

RRSunknown, виде ли сега :lol: Вече имаш и програма, дойдеш ли на Зенедар, ще изпълняваш график :lol: :lol: Таис редовно следи кой в коя зона е и не допуска безцелно мотаене 8-) Единственото спасение е да се криеш в бетълграунди, щото там я е страх да влиза :P

Между другото ако си бил Орда и после минеш на Алианс и си ПвП-ориентиран играч... а бе депресия е :neutral: Преживял съм го та знам :? Най-много да откажеш ПвП-то съвсем :roll:

А вчера пробавах Гундрак хероик... 7 уайпа на първия бос и партито се разпадна :( Добре че после едно маге сейвнато на последния бос си търсеше парти, та така по тънката лайсна направих дейлито хероик и се облажих с още два баджа :wink: Тоз Гундрак изглежда като да иска стабилна група, най-вече по-нагрухтяно ДПС :roll:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Jan 09, 2009 1:26 pm

Гундрак иска народът да знае как да кара битките. Първият ми хероик там беше разкошен, защото си имахме лидер, дето явно познаваше вече битките наизуст и ги обясняваше подробно. Общо взето редовно се завираме в басейнчето, откъдето се влиза в залата на първия бос, та змиите не ни ядат, а правиш и ъчийвмънта.

За мен болезнен си остана споменът за UP и така и не съм ходила там - този инстанс ми е неминат нито на нормал, нито на хероик. Ама аз и нацелих ужасна група първия път, а след това така и не е имало към кого да се джойнна от гилдията за по-нормално минаване.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Jan 09, 2009 1:29 pm

Че първия е елементарен. След 10 уайпа онзи ден гилд мастъра взе че ме послуша и го минахме по моя начин от първия път. И естествено колоса взе че му уайпнахме 2 пъти във втора фаза и отебахме нещата.

Въпреки че имам тактика и за него де. Ще видим дали ще проработи днес.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Jan 09, 2009 2:13 pm

Че сподели го твоя начин, днес Гундрак пак е дейли хероик, да се поупражнявам 8-) Това за басейна четох че го били уж фикснали, затова и въобще не го пробвахме, ама не пречи днес и това да се опита :roll:

Напомня ми за Мечанар хероик навремето, как втория бос го фиксваха 4 пъти :lol: :lol: Щото все някой намираше начин да експлойтва :lol:
За мен болезнен си остана споменът за UP и така и не съм ходила там
Това е щото не си видяла Окулус :P Там последния бос е... а бе единствения дето не съм бил на нормал :roll:

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Fri Jan 09, 2009 2:48 pm

много е лесна змията. бтв трика със седенето в басейна вече не действа, има много по-елегантен на4ин. Той е следният:

Танка (за предпочитане друид че е по-бързоног) вика боса и го качва по стилбите до най-горе. застава до арката за навън, до лявата колона и ориентира боса с гръб към стената. Всички други седят по диагобал на боса, леко в дясно. Като почне да каства poison nova се криете кротко през арката в тунела 8-) Убивате го с гарантиран ачийвмънт, от 1ви опит и без нито една змия да ви тормози. Поне при мен е така.

Това ако Близард не са го бъзнали де, иначе по тегавия начин, ма и той си работи - до 2-3 уайпа обикновенно.

За Малигос - ние още не сме влизали там. По програма трябваше този вторник, ма се понаакахме в Накс и пропадна. Сега трябва да е в понеделник, пък ще видим. бая ще се мре, щото повечето ги мързи да правят дейлито над Окулуса и ще се пулят на 3та фаза. бе ще рапортувам.

А за програмите - така трябва. 4 мои проятели дойдоха на моя сървър преди време. И те бяха с програма, сега са 80 вече и в свободните дни ходя с тях на хероици :D Ма кат бяха малки си знаеха - 1 път в Мините, 4 пъти скарлет (направихме бая повече че проплакаха за табарда), Зул Фарак 1 път, Сънкън темпъл 1 път, БРД няколко - аз там съм си удома, Стратхолм и Шоломанс - който, когато може, аз ходя там при всяка възможност, щото чакам едни брейсъри за един куест в Шоло и гринда коня в Стратхолм. Абе - и четиримата са екзалтид с Аргент Даун :lol: Но програмата е задължителна няма кво да ми се влачат :D

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Jan 09, 2009 3:10 pm

Разчистваме и стаята с кокалите и го бием накрая - не идва нито една змия а от новата - бяга бързо хората на първата - аз вдигам last stand. На втората нова за да не губим време - iceblock, балони shield wall - кой квото има и го сваляме. Идват само големите змии а не тия които стънват.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jan 09, 2009 3:53 pm

амиии... аз не мога без програма, ама... такова... не само моята... всите на Зенедар им дишам във врата... имахме си едно уориърче, душичката ни златка, само ме дебнеше да се офф-на и скачаше у някое БГ... а парите за кон си ги даде за епична секира от АН (още помня, Делвиге!!! :evil: )... та едва ли ще подмине и RRSunknown моята мания да контролирам събитията и организирам шляещи се електрони в нещо по-полезно, да си знае отсега... :P

а за Гундрак цели 3 тактики пробвахме вчера (аз бях с друида си, хилър), а Илия - с лока.. бях събрала Пъг - друид танк, и дпс-уориър, като се извъртяха през партито още ДК (напусна след първите 2 уайпа), роге и мелее-шаман... тактиката, която проработи бе тази на PrivateRaio, но в по-варварски вариант, щото мелее-тата си стояха в Новата, та се съсипах да ги хийлвам, Илия пое змиите по стълбите... и така умря боса... и аз - веднага след него, щото ме доизязоха змиите :)
иначе с гилд-парти и с магето ми в него просто си бием боса, където си стои на тераската, като нюкваме аддовете... ама това става с оядени играчи... убедих се, че с Пъг е по-добре да се мъдри тактиката...

а ако не сте пробвали Малигос ви чакат весели часове :P

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Jan 10, 2009 10:02 am

Вчера беше хмммм интересен ден. Понеже аз съм малко странно и виждах че ни липсва DPS в партито, метнах на гилд лидера 8 титанстийл бара дето ми събираха прах в банката и му обясник да си вземе един титанстийл дистройър. Резултата беше сериозно налице - гъндрак без уайпове и нексус ведна след това като просто бърнахме контента. 10 баджа и 40 шарда повече. Гот.

Ся - гъдарк - змийския бос както казах е бие на далечния край на костената зала. Става елементарен. Колосе е малко по неприятен заради лилавата гняс - там го направихме с танк 1 DPS и де факто два хийлъра, щото магето ни се гътна при първия сърдж на боса, ама то тя си е такава. Третия бос не можахме да го задържим на човек. Та стана последователно мамут и труп. Скокливеца - ДК то мина на фрост и беше на второ място на агрото и само към него скачаше. На последния бос малко ни озори де, ама аз бях стакнал към 555 дифенс та не вкарваше много демидж и си пазих shield block-a за блейсторма.

Нексуса го изринахме за около час. Като само разделящата се кучка беше малко по тегава. Интересното е че падаха само хийлърски итеми и нащто трол дисциплиниран поп вече има от 1600 над 2000 спел пауър само за една вечер.