Търся...
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
isohunt.com, на практика еквивалент на мининова.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- tigermaster
- Elder God
Някой може ли да ми препоръча свястна програма за писане на музика? Търся нещо, което да може да имитира достатъчно добре поне различните видове китари, а и да може да експортва написаното в подходящ за слушане с "Winamp" формат. "Guitar Pro"-то, с което си пиша нотите за момента, не се справя задоволително.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Ей, я си кажете мнението за таз конфигурация: http://www.multirama.bg/product/2205/ko ... 8-g64.html и въобще препоръчайте ми нещо. ПЛЗ!
Трябва да се види какво е дъното. Моята конфигурация е от там и баш дъното е с доста орязани опции (само два слота за РАМ с максимален капацитет 4 ГБ). Иначе като цяло са коректни мултирамци, но ако купуваш оглеждай хубаво машината да няма нарушени гаранционни лепенки 
Едит: Нещата от които пестят са захранване (слагат си някакво тяхно 500 Вата) и дъно.

Едит: Нещата от които пестят са захранване (слагат си някакво тяхно 500 Вата) и дъно.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
Аз лично съм доста разочарован от техните готови конфигурации, просто все още имам един досаден проблем, който не мога да разбера откъде е, със сигурност е хардуер -0 рандъм забиване на пазлични игри.
ПО ТЕМАТА: Търся майстор, който може да РЕМОНТИРА ПЕРАЛНЯ. Ако някой има познат или просто визитка на изпитан човек моля да пише или да ми драсне едно лично. Пералнята спря да източва вода и това е....фантастично приятно е просто....
ПО ТЕМАТА: Търся майстор, който може да РЕМОНТИРА ПЕРАЛНЯ. Ако някой има познат или просто визитка на изпитан човек моля да пише или да ми драсне едно лично. Пералнята спря да източва вода и това е....фантастично приятно е просто....
http://www.peralni.net/Contacts
Термита ми ги изрови. Чакам майстора да дойде в събота. При мен е по-лошо, заключи се и угасна.
Термита ми ги изрови. Чакам майстора да дойде в събота. При мен е по-лошо, заключи се и угасна.
Вътре е
За това казах, че е по-лошо.

- RRSunknown
- Elder God
Такава конфигурация струва точно със 150 лева по- малко ако ти я асемблират в някоя фирма по цени на Мост.Marfa wrote:Ей, я си кажете мнението за таз конфигурация: http://www.multirama.bg/product/2205/ko ... 8-g64.html и въобще препоръчайте ми нещо. ПЛЗ!
Кажи марката пералня и ако са към тези които подържа БГ сервиз ще ти дам телефона им в София или да ти дам съвет (защото има сервизни техници във фирмата където работя)ПО ТЕМАТА: Търся майстор, който може да РЕМОНТИРА ПЕРАЛНЯ. Ако някой има познат или просто визитка на изпитан човек моля да пише или да ми драсне едно лично. Пералнята спря да източва вода и това е....фантастично приятно е просто....