Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
Не знам дали си разбрала ПРАВИЛНО, но си разбрала това което и аз съм разбралMarfa wrote:Да видим дали съм разбрала... Ако безработен британец дойде тука, от нашите джобове той ще си пълни своите джобове с над хилядо лева на месец? Това верно ли е? Може ли тази информация да бъде потвърдена? Щото ако е верно, възнамерявам да вдигна патардия.

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Това ако е вярно, има много лесен начин да си решим икономическите проблеми. Правителството определя помощта за безработни да е примерно 4000 евро месечно, всички емигрираме в Швеция, Германия и т.н. и си живеем като царе. 

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Че аз само заради момичетата съм още тука.Interpreter wrote:Шайхири, как ще я караме братко

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ами всъщност, според това, което прочетох във вестника за онзи германец, по-късно Германия щяла да преведе необходимата сума от съответните си фондове, така че парите всъщност не излизат от нашия джоб. Кярът му е единствено по-ниските цени.Marfa wrote:Да видим дали съм разбрала... Ако безработен британец дойде тука, от нашите джобове той ще си пълни своите джобове с над хилядо лева на месец? Това верно ли е? Може ли тази информация да бъде потвърдена? Щото ако е верно, възнамерявам да вдигна патардия.
Освен това, тези помощи са само за три месеца. След това, човекът трябва да почне работа, и ако след това остане безработен, ще получава същите помощи, както и българите (стига да се осигурявал поне 9 от последните 15 месеца). Така че единственото абсурдно в случая е журналистическото слабоумие. Пак стигаме до стария виц, как филмът не бил шведски, а съветски, не бил сексуален а социален, и не се казвал "Баба дава на войника", а "Балада за войника".
Не разбирам, защо още четете новините в dir.bg? Не е като да няма и други източници, мисля че вече имаше няколко примера подред, сочещи че "журналистите" в дир-а не са кой знае каква стока.
Не разбирам, защо още четете новините в dir.bg? Не е като да няма и други източници, мисля че вече имаше няколко примера подред, сочещи че "журналистите" в дир-а не са кой знае каква стока.
This signature is not yet rated
Защото смешките са не само в абсурдните новини, а и в абсурдната интерпретация. Така реалността става още по-смешна и абсурдна.
Ти кой сайт препоръчваш, сериозно? Само не казвай телевизия.
Ти кой сайт препоръчваш, сериозно? Само не казвай телевизия.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Сайтът на "Дневник" е доста приличен източник на информация. Не че не правят грешки, но поне не си измислят. Сайтът се обновява в реално време, въпреки че повече неща излизат следобеда. Ако искаш повече клюки за шоубизнеса, може да пробваш и Dnes.bg, въпреки че на момента и те стигат нивото на дир.бг, да си кажа правичката, но са с една идея по-високо ниво. Може да пробваш и сайта на Фокус, ако искаш да четеш новините по-бързо. Mediapool също не е лош избор, но те се съсредоточават върху политически новини.shayhiri wrote:Ти кой сайт препоръчваш, сериозно? Само не казвай телевизия.
This signature is not yet rated
Мерси, трябваше ми нещо сериозно само за новините, международните в частност. Да знаеш някой англоезичен? Аз ползвам Яху и БиБиСи, но не ми вдъхват много доверие.
А в дир-а всъщност влизам главно заради многото коментари към новините. Бърза и безплатна извадка от народопсихологията.
А в дир-а всъщност влизам главно заради многото коментари към новините. Бърза и безплатна извадка от народопсихологията.

- The Dragon
- Elder God
bloomberg, reuters, xinhua, gazeta.ru, guardian.co.ukshayhiri wrote:Мерси, трябваше ми нещо сериозно само за новините, международните в частност. Да знаеш някой англоезичен? Аз ползвам Яху и БиБиСи, но не ми вдъхват много доверие.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
ДА! Красотата ще спаси света!
Само красиви водещи на новините - нареди Би Би Си
22 септември 2007 / News.dir.bg
Само красиви водещи на новините - нареди Би Би Си
22 септември 2007 / News.dir.bg
- Spoiler: show
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Честито на всички ученици, които от днес пак са в лятна ваканция! 

Има и ученици в тоя форум. Какво трябва да е тяхното "отношение към ставащото"?