Бе плановете ми са малко объркани тия дни, така че ше импровизирам в движение кога ще го гледам.

Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
А ти си момиче до 25 години, така ли?shayhiri wrote:Ко не си момиче до 25г., не се хаби изобщо.![]()
Майтап. Както стана въпрос дори и на този филм може да ходим пак малко по-нататък - а и иначе правим средно 2-3 групови ходения на месец.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Точно щото не съм, ги предпочитам такива.passer-by wrote: А ти си момиче до 25 години, така ли?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Голямата блъсканица за филм по Геймън.Morwen wrote:А трябва ли?
Първи прожекции, блъсканица...
Users browsing this forum: No registered users and 34 guests