Guild Wars Teh Game Teh Pleasure
Moderator: Moridin
Като нищо друго не ми остане тогава PvP мое да фана.
И без тва и факшънса ше го бодна по-натам. Мдаам, ами тепърва развивам еле/месмерката ма трее вида метеорите как да прилапам и с ехото некой ден блажен. Макар че с тоя сигнет за моментално презареждане на скил пак два пъти каствам един за нема 4-5 секунди от 25 енерджи. Е верно че после 30сек+ reload ама е DEVASTATING!!! и ако не проработи трее се крием в храстите за малко. Иначе свиркайте га ше се набутаме пак в тая последната мися вчера дет изпозаспахме.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
ПвП-то изобщо не ме привлича. Предпочитам инстансите тип 'събираме се яко, добре сработено парти и трепем мобове/босове, изпълняваме мисийки и прочие'. Ся вчера не се бяхме сработили добре, затова мряхме, довечера живот и здраве - по-добре.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ако става въпрос за други игри, да, но точно в GW основното е ПвПто и най-вече Guild vs Guild режима. И ПвЕто си има своите привлекателни черти, не споря, но то е най вече за да свикнеш с професията си и да си намериш нужните скилове. Просто ако съдите по ПвПто по едни арени, значи трябва да разширите кръгозора сиMoridin wrote:Тънди - за тая работа си има футбол
ПвП-то убива дори принципно малкото очарование в ммо-тата, но хайде стига съм се заяждал безцелно, млъквам. Болна тема просто

Мор не е играл ПвП в GW, така че явно не знае за какво става въпрос 
Други хора пък точно тази система за ПвП не ги кефи
Делегат - и ти си цъкал основно ПвЕ в началото, повечето от нас не играят от много време. Освен това има повече хора, коите се кефят на ПвЕ елемента от играта по принцип

Други хора пък точно тази система за ПвП не ги кефи
Делегат - и ти си цъкал основно ПвЕ в началото, повечето от нас не играят от много време. Освен това има повече хора, коите се кефят на ПвЕ елемента от играта по принцип

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
- Moridin
- Global Moderator
ПвЕ най-много се доближава до сингъл-плейър играта, и следователно е най-близо до изкуството в игрите. Секъв мултиплейър, дали човек срещу човек или гилдия срещу гилдия, е по-назад в това отношение и мяза повече на спорт, следователно си е просто по-безинтересен за ценителите на същностното 

This is it. Ground zero.
Не, просто по-безинтересен за цялостен ламер като теб. Чарът на ГВ за един хардкор геймър е главно и единствено в ПВП-то. В УоУ същата част от играта има огромно значение, макр ПВЕ-то там да е чувствително по-развито.Moridin wrote:ПвЕ най-много се доближава до сингъл-плейър играта, и следователно е най-близо до изкуството в игрите. Секъв мултиплейър, дали човек срещу човек или гилдия срещу гилдия, е по-назад в това отношение и мяза повече на спорт, следователно си е просто по-безинтересен за ценителите на същностното
следващия път си напрви отделна тема за това колко е интересно да се млатят другарчетата взаимно, щото тука малко не си на място 
едит: Никола като един виден снайперист и ме изпревари

Last edited by thunder on Fri Apr 06, 2007 3:46 pm, edited 2 times in total.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Естествено, всички сме играли ПвЕ в началото, нормално е все пак. Просто при мен някак от само себе си стана преминаването от ПвЕ към ПвП. Повечето в гилдията, в която започнах играта - The Bulgarians и където Scourge беше офицер, а по-късно и лидер повечето играехме ПвП - аренки и Томбс. ГвГ видях доста по-късно
@Elayne - за всяко нещо си има първи път
Вярно е, изисква се тийм билд и доста сработване, ма това се постига с времето.

@Elayne - за всяко нещо си има първи път

То понеже в тая тема са само едни постове, пълни със смисъл и само за ГВ - това първо. И второ не виждам как дискутирането на един невероятно важен аспект от ГВ като ПВП-то не е по темата. Това, че ти, "ТЪНДИ", не играеш пвп, не значи, че него го няма и играта на аренанет не е прочута точно с това.thunder wrote:следващия път си напрви отделна тема за това колко е интересно да се млатят другарчетата взаимно, щото тука малко не си на място
Е темата е за Guild Warsthunder wrote:следващия път си напрви отделна тема за това колко е интересно да се млатят другарчетата взаимно, щото тука малко не си на място

Аз си признавам - ПвП за мен значи висш пилотаж, защото просто Е трудно (по-трудно отколкото стрещу AI-та). Освен това ми е твърде гадно да ме убиват, та предпочитам да си играя ПвЕ-то и да мачкам
, отколкото да ме мачкат.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around