За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Имах предвид, че дори да играеш overpowered клас, то нещата не опират до какъвто и да е skill. В арена игрите приключват за секунди. Дуелите приключват за секунди. Всичко се убива с няколко удара. TBC може и да беше pew pew, но бойщата се развиваха доста по-бавно и наистина човек имаше време да използва скиловете и потенциала на героя си. А сега какво? Rogue ме е убивало в рамките на Cheap shot. Не Kidney, а Cheap. Вярно че нямам Resilience, но и да имах разликата нямаше да е голяма. Радвам се, че райдвам тоя експанжън 

- RRSunknown
- Elder God
Warlocka в момента е най-слабия PvP клас. И те реално не са имали много бърст. Иначе сори за неразбирането. Сега пак има resilience. Може да имаш над 1000, но не помага. Пак умираш за секунди. Лошото е, че не е като при Vanilla WoW. 10 пъти по-зле е.
Пример: 6k ambush+2x6k mutilate crit+6k eviscerate crit = 24k damage в рамките на 5 секунди = смърт. Прост пример.
Пример: 6k ambush+2x6k mutilate crit+6k eviscerate crit = 24k damage в рамките на 5 секунди = смърт. Прост пример.

RRSunknown, не знам какво да ти кажа... този експажън ОПРЕДЕЛЕНО е различен... аз не играя пвп, щото никога не ми е било присърце и не мога да преценя от личен опит, но имам наблюдения над пвп-играчи...
например моя мъж така и не се разигра както трябва в Бърнинг крусейда... видя го като излезе януари миналата година, поигра, стана 70 лвл с кански усилия, поигра из БГ-тата и Арена, изнерви се и на следващия месец заряза играта...
като излезе този експанжън, реши да го пробва... започна го дори с нежелание, защото нямаше какво друго да играе... няколко дена по-късно, аз си лягах в 1 през нощта, уморена от рейд, а той оставаше до 3 да куести!! кеустите и левълването са истинско забавление!! и за пръв път си четеш куестите и следиш сторито, а не хвърляш като преди поглед от кой моб по колко да убиеш... не казвам, че изцяло няма и от тези куести, но на общия фон, няма нещо, което да те натоварва...
за мен странното бе друго, за да се върна на темата... той веднага си откри старите пвп/арена-дружки и видя, че са си направили своя гилдия... говоря за хора с арена-рейтинги още от първия сезон над 2000 точки... дето откакто ги помня играят само пвп... и мъжа ми вика, като стана 80 лвл ще се джойнна при тях... е, стана 80 лвл и се обади на ГМ на тази гилдия, който му е стар приятел, за инвайт... онзи младеж силно му се зарадва и му казва "нямаш грижи, инвайтвам те веднага, но да знаеш, че трябва да покриеш 80% рейд-присъствие"
та така, дори пвп-плейърите са се отдали на пве... но ги разбирам де... със значки от Накс 25 се взима цял сет с резилиънс... а и в момента пве-то е много приятно и ненатоварващо...
моя мъж така и не се джойн-на към тях, защото не може да си позволи време за рейдване, но продължава да играе всяка вечер с удоволстивие - прави дейлита за репутация, задължително и дейли-хероика, а и преоткри Уинтърсграп, та ходи там да се кютечи с ордата и много се кефи на това бетъл-поле...
например моя мъж така и не се разигра както трябва в Бърнинг крусейда... видя го като излезе януари миналата година, поигра, стана 70 лвл с кански усилия, поигра из БГ-тата и Арена, изнерви се и на следващия месец заряза играта...
като излезе този експанжън, реши да го пробва... започна го дори с нежелание, защото нямаше какво друго да играе... няколко дена по-късно, аз си лягах в 1 през нощта, уморена от рейд, а той оставаше до 3 да куести!! кеустите и левълването са истинско забавление!! и за пръв път си четеш куестите и следиш сторито, а не хвърляш като преди поглед от кой моб по колко да убиеш... не казвам, че изцяло няма и от тези куести, но на общия фон, няма нещо, което да те натоварва...
за мен странното бе друго, за да се върна на темата... той веднага си откри старите пвп/арена-дружки и видя, че са си направили своя гилдия... говоря за хора с арена-рейтинги още от първия сезон над 2000 точки... дето откакто ги помня играят само пвп... и мъжа ми вика, като стана 80 лвл ще се джойнна при тях... е, стана 80 лвл и се обади на ГМ на тази гилдия, който му е стар приятел, за инвайт... онзи младеж силно му се зарадва и му казва "нямаш грижи, инвайтвам те веднага, но да знаеш, че трябва да покриеш 80% рейд-присъствие"

та така, дори пвп-плейърите са се отдали на пве... но ги разбирам де... със значки от Накс 25 се взима цял сет с резилиънс... а и в момента пве-то е много приятно и ненатоварващо...
моя мъж така и не се джойн-на към тях, защото не може да си позволи време за рейдване, но продължава да играе всяка вечер с удоволстивие - прави дейлита за репутация, задължително и дейли-хероика, а и преоткри Уинтърсграп, та ходи там да се кютечи с ордата и много се кефи на това бетъл-поле...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
- RRSunknown
- Elder God
Аз никога не съм и няма да играя за точки/предмети и доминиране.
Затова и никога няма да играя overpowered клас
Най вероятно ще направя гномка воин с два боздугана и естествено- лилави плитки
като най абсурден герой за който се сещам.
Още не съм решил къде да почвам- ще го измисля допълнително в зависимост дали някой от моите хора на shattered hand още играят или отдавна са спряли (доколкото ги познавам би трябвало да са спрели преди месеци).
Затова и никога няма да играя overpowered клас

Най вероятно ще направя гномка воин с два боздугана и естествено- лилави плитки

Още не съм решил къде да почвам- ще го измисля допълнително в зависимост дали някой от моите хора на shattered hand още играят или отдавна са спряли (доколкото ги познавам би трябвало да са спрели преди месеци).
- RRSunknown
- Elder God
- PrivateRaio
- Misting
Искат 55 лвл герой да имаш за да си направиш ДК.
http://www.worldofwarcraft.com/wrath/faq.xml#1_3
Аз вчера на какво парти попаднах за Нексус дейлито хероик
Или ДПС-метъра е бил фалшив или ДПС-арите ми бяха облечени в бели (не дори зелени!
) дрехи, щото накрая имах 43% от общия дмг...
Убивахме всички мобове бааааааавно, кака Керацуда я дялкахме сигурно 20 минути
Добре че хийлърът беше стабиляга, от моя списък
, че иначе щях сигурно да платя 100 г поправки
(пък нали си ги пазя тез пари за обучение на имба-дръвчето Лийд
)
http://www.worldofwarcraft.com/wrath/faq.xml#1_3
Аз вчера на какво парти попаднах за Нексус дейлито хероик

- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God