One Piece - сапунките могат да са добри

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jul 06, 2011 9:10 pm

Браво РРС, чудесен избор си направил! Гениално, гениално аниме, което става още по-гениално когато реша да си причиня паралелно с него малко Блийч или Наруто.
Виж колко е готино още в самото начало, когато екипажът практически го няма, а наличните лигльовци още доникъде не са стигнали. Знаеш ли ква друга вселена от якост става нататък? Съветът ми е да провериш някъде кои епизоди са филъри и да ги пропуснеш. Не са непоносимо тъпи като тея в Блийч, ама разводняват досадно сюжета.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Wed Jul 06, 2011 10:42 pm

www.onepiece.wikia.com

Тук е означено кои са филъри във епизод листата.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Jul 07, 2011 10:50 pm

Най-култовата аниме тема която съм слушал от Forces на Berserk
http://www.youtube.com/watch?v=5XFdW3es ... re=related

Огромен плюс на това аниме е това че не е типочно анимек рисунак а обратно - стила бяга от стереотипа.

Озвучението също е блестящо. Имам чуството че Луфи го озвучава жена но няма значение - звучи като неебателен психопат , както си го представям .

Битките размазват - нито за момент не ми доскучава досега

Има и хумор който не е свързан с разни тичпино японски дебилизми - нещо което също не го срещам особено често.

Изобщо - това е анимето което ще гледам дълго време както се очертава.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Fri Jul 08, 2011 12:09 am

Мда, жена го озвучава Луфи и е супер :) Ние тази вечер прецъквахме разни моменти и се попикахме да се хилим :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Jul 10, 2011 8:35 pm

Стигнах 45 епизод (току що обявиха награда за Луфи) и трябва да си почина малко че е нечовешко толкова много наведнъж.
Усопп е болен отвсякъде - най-много ме радва от всички засега с поведение тип хаос и самохвалство . Това ще ми е фейвърит персонажа нищо че всички са радващи.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jul 10, 2011 9:54 pm

Мдам няма друго в толкова серии да е толкова яко аниме. Ох тряя си намеря от някъде пакет след Импел даун сериите до тук. Тамън ги зарязах на момента в който се изсипаха наще в маринфорда. :roll:

Edit

Мдам изгледах ги в вбокса нощеска пропуснатите серии до тук. Нема такава ЕПИКА, хем съм препрочел мангата!
Spoiler: show
само дето там демиджа по Нюгейт беше доста по нецензуриран
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jul 14, 2011 11:03 am

Ееееее следваащта глава дай боже да се почне дееее. Аман от Кеп Обвиъс в суши драма.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Jul 14, 2011 11:26 am

Алвида много са я барнали - чак накрая се усетих коя е :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jul 16, 2011 9:51 pm

AАз загледах първите епизоди - баси в 8ми епизод го има Силвърс на младини с черна коса и цайси (само ивиците брада го издават) как полага шанкс и бъги като малки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: култ, баси как ги навръзва тоя човек нещата смислено да има логика тая сцена и герой и след 500 епизода да се допълни.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Jul 16, 2011 10:48 pm

Кой е Силвърс и трябва ли да е важен?

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Sat Jul 16, 2011 10:51 pm

Важен е, ама ще разбереш като му дойде времето :) Убийствено е да се мъчиш да следиш всичко и всички!

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Jul 17, 2011 7:11 am

Да, Силвърс е велик и гениален, но ще го видиш доста по-натам. След стотици епизоди. Нищо, те ще минат бързо - не се усещат в тва аниме.

Ники, сега ще прецъкам тоя епизод да го видя. Ода наистина си замисля нещата отдалече, макар че не съвсем всички.

edit: Коя минута е тва със Силвърс? Че се опитах да стриймвам епизода от някъв сайт и вървеше много зле на подскоци. Поне видях чистосърдечно смеещия се Зоро, който не знам защо спря да се смее чистосърдечно нататък. :cry:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jul 17, 2011 10:19 am

Ми на втората минута в началото на епизода съвсем. 10 сек след опънинга. Точно Бъги почва да му разправя що мрази Шанкс :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Jul 17, 2011 12:00 pm

Ми има едно място където Бъги си припомня как изял плода и там се вижда как те двамата с Шанкс са бомбетата на екипажа и старшината ги строява. Та там ще е сигурно.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jul 17, 2011 8:38 pm

Мдам ше има си чета нощеска...

Spoiler

http://onepiece.wikia.com/wiki/Silvers_Rayleigh

Бахти искам да видя Люфи срещу някой
Spoiler: show
Логия вече, а не рибки на стероиди ;(

Аре напредвай, че да хайпваме ;)

Йей още няколко серии до скипа :panda: