One Piece - сапунките могат да са добри
Браво РРС, чудесен избор си направил! Гениално, гениално аниме, което става още по-гениално когато реша да си причиня паралелно с него малко Блийч или Наруто.
Виж колко е готино още в самото начало, когато екипажът практически го няма, а наличните лигльовци още доникъде не са стигнали. Знаеш ли ква друга вселена от якост става нататък? Съветът ми е да провериш някъде кои епизоди са филъри и да ги пропуснеш. Не са непоносимо тъпи като тея в Блийч, ама разводняват досадно сюжета.
Виж колко е готино още в самото начало, когато екипажът практически го няма, а наличните лигльовци още доникъде не са стигнали. Знаеш ли ква друга вселена от якост става нататък? Съветът ми е да провериш някъде кои епизоди са филъри и да ги пропуснеш. Не са непоносимо тъпи като тея в Блийч, ама разводняват досадно сюжета.
- RRSunknown
- Elder God
Най-култовата аниме тема която съм слушал от Forces на Berserk
http://www.youtube.com/watch?v=5XFdW3es ... re=related
Огромен плюс на това аниме е това че не е типочно анимек рисунак а обратно - стила бяга от стереотипа.
Озвучението също е блестящо. Имам чуството че Луфи го озвучава жена но няма значение - звучи като неебателен психопат , както си го представям .
Битките размазват - нито за момент не ми доскучава досега
Има и хумор който не е свързан с разни тичпино японски дебилизми - нещо което също не го срещам особено често.
Изобщо - това е анимето което ще гледам дълго време както се очертава.
http://www.youtube.com/watch?v=5XFdW3es ... re=related
Огромен плюс на това аниме е това че не е типочно анимек рисунак а обратно - стила бяга от стереотипа.
Озвучението също е блестящо. Имам чуството че Луфи го озвучава жена но няма значение - звучи като неебателен психопат , както си го представям .
Битките размазват - нито за момент не ми доскучава досега
Има и хумор който не е свързан с разни тичпино японски дебилизми - нещо което също не го срещам особено често.
Изобщо - това е анимето което ще гледам дълго време както се очертава.
- RRSunknown
- Elder God
Мдам няма друго в толкова серии да е толкова яко аниме. Ох тряя си намеря от някъде пакет след Импел даун сериите до тук. Тамън ги зарязах на момента в който се изсипаха наще в маринфорда. 
Edit
Мдам изгледах ги в вбокса нощеска пропуснатите серии до тук. Нема такава ЕПИКА, хем съм препрочел мангата!

Edit
Мдам изгледах ги в вбокса нощеска пропуснатите серии до тук. Нема такава ЕПИКА, хем съм препрочел мангата!
- Spoiler: show
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ееееее следваащта глава дай боже да се почне дееее. Аман от Кеп Обвиъс в суши драма.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
AАз загледах първите епизоди - баси в 8ми епизод го има Силвърс на младини с черна коса и цайси (само ивиците брада го издават) как полага шанкс и бъги като малки
култ, баси как ги навръзва тоя човек нещата смислено да има логика тая сцена и герой и след 500 епизода да се допълни.

- RRSunknown
- Elder God
Да, Силвърс е велик и гениален, но ще го видиш доста по-натам. След стотици епизоди. Нищо, те ще минат бързо - не се усещат в тва аниме.
Ники, сега ще прецъкам тоя епизод да го видя. Ода наистина си замисля нещата отдалече, макар че не съвсем всички.
edit: Коя минута е тва със Силвърс? Че се опитах да стриймвам епизода от някъв сайт и вървеше много зле на подскоци. Поне видях чистосърдечно смеещия се Зоро, който не знам защо спря да се смее чистосърдечно нататък.
Ники, сега ще прецъкам тоя епизод да го видя. Ода наистина си замисля нещата отдалече, макар че не съвсем всички.
edit: Коя минута е тва със Силвърс? Че се опитах да стриймвам епизода от някъв сайт и вървеше много зле на подскоци. Поне видях чистосърдечно смеещия се Зоро, който не знам защо спря да се смее чистосърдечно нататък.

Ми на втората минута в началото на епизода съвсем. 10 сек след опънинга. Точно Бъги почва да му разправя що мрази Шанкс 

- RRSunknown
- Elder God
Мдам ше има си чета нощеска...
Spoiler
http://onepiece.wikia.com/wiki/Silvers_Rayleigh
Бахти искам да видя Люфи срещу някой
Аре напредвай, че да хайпваме
Йей още няколко серии до скипа
Spoiler
http://onepiece.wikia.com/wiki/Silvers_Rayleigh
Бахти искам да видя Люфи срещу някой
- Spoiler: show
Аре напредвай, че да хайпваме

Йей още няколко серии до скипа