Upcoming Movies, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Apr 03, 2008 12:20 pm

War Inc да не го снимат в България? Щото не изглежда много зле.
А Farce of the penguins изглежда ебаси простотията. :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 03, 2008 12:32 pm

Още в ПЪРВИЯ кадър от "Туракистан" се нацепваме на не друг, а Любо Нейков в ролята на Вожда. :roll: :lol: И във всеки следващ става все по-ясно. Вече съм се научил да разпознавам БГ филмите дори само по лошите технически характеристики. И тъй като качественото осветление е минимумът, за да взема изобщо предвид някой филм, за мен кино снимано в БГ просто не съществува.

"Черната Далия" беше единственото бегло изключение, но щото е на Де Палма, има огромен за тук бюджет и е сниман ИЗЦЯЛО в студио. Останалото е... гротеска.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Apr 03, 2008 12:44 pm

Хахаха. Наистина е Любо Нейков. Сега си го пуснах пак за да го видя. Което ме подсеща, че още не съм си причинил Хитмен-а. 8-)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 05, 2008 11:50 am

http://www.worstpreviews.com/headline.p ... 44&count=0

Хаххаххааахаххахха! :mrgreen: Току що видех мокрия сън на наш Рол и единственият филм, който може да измести Хеърспрей от пиедестала.

Мюзикъл на Роб Маршал за живота и романтичните отношения на Фелини - в главната роля Хавиер Бардем, както и Кидман, Денч, Пенелопе Круз, Марион Котиар и Софиа Лорен.

Get ready, pholks! 8-) THAT's gonna give us a ride for our money.

На ДРУГИА полюс имаме тва: http://www.worstpreviews.com/headline.p ... 48&count=0
At this point, "Transformers 2" has not gone into production. Michael Bay has spent most of the WGA strike writing the script
:rofl: :rofl: :rofl: :evil:

А тва направо ме уби: http://www.worstpreviews.com/headline.p ... 43&count=0
A package based on a best-selling Robert Ludlum novel is creating buzz after it has been pitched to the studios this week. And there's a good reason: Denzel Washington is attached to play the hero.

The project, "The Matarese Circle," revolves around two secret agents -- an American and a Russian -- who must work together to fight a mysterious group of killers known as the Matarese. The twist: The agents, Bradley Scofield and Vasili Taleniekov, have been nemeses for years, with each responsible for killing someone close to the other. According to those familiar with the pitch, Washington would play Scofield.
А не ве, пичаги, НЕГРОТО ше играе РУСНАКА. :dash: Точно като във вица. :? Божеей...
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Apr 05, 2008 8:13 pm

Мюзикъла звучи доста добре. Да не кажа плашещо як. С този екип не вярвам да се изложат просто.
А за Трансформърите 2 да ги почват по-скоро че. . . . :twisted:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 05, 2008 11:46 pm

Да, по сценария на Бей. :roll: Явно ше е по-скапан и от първия, макар да го смятах за невъзможно.

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=1051&item=1

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Apr 06, 2008 7:48 pm

Абе на мен Трансформърите си ми харесаха и то доста. :wink: Ама явно съм един от малкото.

Тази Ледена епоха вече може и да я пропусна. Освен ако не е само с катерицата. :mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Apr 06, 2008 8:00 pm

Напълно възможно е да е доста репетитивен, да. Но двойката беше значително по-добър от единицата, та не виждам що се тръшкаш. А Скрат е неизчерпаем класически образ. 8-)

Роботите не бяха ЧАК толкоз зле (7/10), което си е постижение предвид изходния "матриал" - но същевременно демонстрираха много пропилян потенциал и няколко тъпи издънки.

Дори ти ше се съгласиш, обаче, че СЦЕНАРИЙ, набросан сефте от Бей, щот онез лигочи сценаристите си позволявали да не работят тогава, вече звучи Уве Бол апокалиптично. :neutral: Мамутите на Емерих ше ни се видят цвете. (Ще МИ се видят, т.е., щот вие го скипнахте.)

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Apr 06, 2008 8:17 pm

Абе на човека май му е за първи път. Да почакаме и да видим какви ще ги надроби. Въпреки че ако няма яка мацУрана шанса да ми хареса е доста мълак. :mrgreen:
То по принцип много малко от режисъорите стават за сценаристи, а някой не стават и за двете (примера с Бол е повече от подходящ).

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Mon Apr 07, 2008 12:15 am

човек да не напраи трейлър зарад вас,бах ва у капризите!напраете вие нещо!!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 08, 2008 1:35 pm

Тва е интересно, но едва ли ше го видим в кината.
Battle in Seattle http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=1042&item=0
A rumor has recently spread that Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean) has landed the lead role in the upcoming "Prince of Persia" trilogy, based on the popular video game. Apparently, the filmmakers have offered Bloom a $40 million paycheck, who competed with Zac Efron (Hairspray) for the part.

Now, ComingSoon has spoken with Walt Disney Pictures, who revealed that there is no truth to these rumors. At this point, the only thing that is true, is that Mike Newell (Harry Potter and the Goblet of Fire) is directing and that the studio is planning a June 19th, 2009 release.

The story follows an adventurous prince who teams up with a rival princess to stop an angry ruler from unleashing a sandstorm that could destroy the world.
"Валкирия" го отлагат за '09. :roll: Ше трябва да ъпдейтна '08 гранд-списъка. :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Apr 08, 2008 1:39 pm

Изключително жалко за Блуум като принца, за мен лично е абсолютно перфектен за леко педалското-арогантно и въпреки това култово излъчване на Принца...

За още един филм по игра и то много по-голяма (поне за мен) - филмът по Gears of War ще излезе до 2010 година, ще бъде изцяло сниман на син екран в стил 300. Нямам търпение наистина. Спартанците рутеха, но Маркъс Финикс и компания просто ОТВИНТВАТ...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Apr 08, 2008 2:33 pm

Battle in Seattle изглежда супер добре. С тези актьори се надявам, че ще го пуснат все пак но голям екран. :twisted:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Apr 08, 2008 6:57 pm

http://www.movietome.com/infocus/show_b ... _id=331614

Ето малко нови снимки от новия Батман. По-специално на Джокера. Е наистина изглежда брутално. :mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 10, 2008 3:21 am

Дам.

http://www.worstpreviews.com/headline.p ... 96&count=0

Програмата на Пиксар за следващата... петилетка. :roll: Уж се гордееха, че не правят сикуъли, пък сега... Макар че Той Стори 3 няма как да е лош след чудесната двойка, пък и сме ги позабравили, но Карс 2 определено е ГРЕШКА. Колите са всепризнати за най-тъпият - всъщност, единственият тъп - филм на Пиксар (дори аз хич не го харесвам) и те баш него намериха да дублират. :roll:

Иначе оригиналните филми звучат добре. Най съм навит на "Мечката и лъка". Време им беше да направят нещо по-фентъзи, баси. Също така и "Нагоре". "Тритон" звучи сладко, а "Уол-и" е ясен.

Да можеха и да излизат по 2 на година - както през 2011 - ежегодно. :neutral: