Гледано напоследък...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
BaYa
Forsaken

Последно

Post by BaYa » Wed Sep 20, 2006 9:08 pm

Последният подвиг пред телевизор (уй, ма аз нямам :lol: ), т.е. пред компютъра беше за Training Days и Second Hand Lions.

Истината е че не се смятам за голяма специалистка та гледам да не критикувам, но по моето скромно мнение ми харесаха доста и двата.

- Първият е просто потресаващ: как бих реагирала ако се случи на мен? Сто на сто тва става и съществува в реалния живот! Потресаващо! :shock:
- Вторият, с една дума - ПРЕКРАСЕН! Оправи ми настроението. Насмях се на кеф. И ме подсети че понякога измислиците са за които най-здраво се хващаме и които осмислят живота ни! Да си призная че обожавам Майкъл Кейн и Робър Дувал, особенно вторият.

Горещо препоръчвам и двата филма.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Sep 26, 2006 3:53 pm

Аз пък най-после гледах "Шифърът на Леонардо". Определено НЕ СИ заслужаваше шума, който се вдигна около него. Цялата изкуствена мистериозност ми дойде в повече, върлеки че филмът като цяло ми допадна. Учудих се колко мистериозно, тайнствено и т.н. може да звучи думата "ябълка", произнесена от професор Лангдън(който професор си беше дърво и за това не беше виновен Том Ханкс). Ядосах се, че на Жан Рено бяха отделени само десетина минути и той нямаше достатъчно време да развие някакъв истински герой. Оценка - 6/10.

Не съм чел книгата и засега няма да си губя времето с нея.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Oct 01, 2006 5:43 pm

Поредното сладурско 3D на DreamWorks ;) над Плета.
Киют :D
http://imdb.com/title/tt0327084/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sun Oct 01, 2006 5:52 pm

МДА,много кефят всичките особено Брус Уилис като енота и Ник Нолти като мечока:)
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Oct 01, 2006 5:56 pm

http://imdb.com/gallery/ss/0327084/BWComp.jpg

рулира бруси ;)

RJ: Now, the traps are set here, here, here, here, here, here, here, here, here, here, and here. Here, here, here, here, big one here, here, and maybe a few over here.
Stella: Gee, it's that all?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Tue Oct 03, 2006 10:23 am

Aз гледах Silent hill вчера.
Изобщо не съм очаквал, че някой филм като този може толкова да ми хареса...
Но.. ме изкефи максимално. Грабна ме и не ме остави на мира до края. Не, че е върха на идеите, но просто всичко беше толкова яко психарско, че не можах да отделя поглед от екрана докато не свърши.
Друг е въпросът какво ми остана след като свърши...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

CruelGoblin
E'lir

Post by CruelGoblin » Tue Oct 03, 2006 10:50 am

Като разбрах, че ще излиза SAW 3 реших да гледам първите 2 филма, да видя за какво иде дума. Очаквах да е безсмислено колене и кормене (не че си падам по такива филми :roll: ), а то се оказа мноо готин филм с неочакван (!) край. Действието не върви последователно, започва горе-долу от края и ни връщат чрез ретроспекции назад. Отдавна не бях гледал такъв хорър... Не се препоръчва на хора, падащи си по happyendings :twisted: :twisted: :twisted:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Oct 03, 2006 10:43 pm

Докопах си представленията на Едди Иззард - 5gb 7 шоута и се кефа ;)

BaYa
Forsaken

Амиии ...

Post by BaYa » Wed Oct 04, 2006 7:40 pm

Пре-преглеждам Celebrity Death Match.

Прекрасни!! Върхът на 7-то изкуство!! Нямам думи!! :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Oct 07, 2006 10:10 am

Снощи изгледах The Covenant. Филмчето е доволно крапи (макар че според мен 4.5/10 е незаслужено ниска оценка, имайки предвид кви високобюджетни бози имат повече), но за сметка на това е много приятно. Факт е, че е като реклама на Abercrombie and Fitch с тия полуголи перфектно изваяни мъже, шматкащи се през половината време, но ако се абстрахирате от това (или сте жени), мисля, че ще ви допадне.

Актьорската игра е нейде там долу, но на тоя филм не му и трябва.

Единствено ме издразни финалът, където от сравнително стилен супернечъръл тийн-флик, се превърна в долнопробна имитация на DBZ и хванаха да се замерват с енергийни кълба... Бляааа :?

Няколко цитата:
There are a handful of cool spells revolving around spiders and cars. The TV ad showing the car explode and and reassemble is what got me into the theater, but these are spent before the third act, which is filled to the brim of Dragon Ball Z style flinging with power orbs from hands, only difference is DBZ did it better.

Girls and gay guys will like all the chiseled man-ass splashed across the screen every 2 minuets, everyone else will be pretty bored.
What really impressed me most of all was the tender love story between the teenage couple. When was the last time you saw a film where teenagers were in love and they just kissed, smiled and said goodnight? it was so sweet and innocent - far from the graphic bump and grind of most of today's film.
No, this isn't going to win any awards. It didn't 'reinvent the genre'. It is just a very well made horror/action film.

Renny Harlin has taken a bunch of unknowns, a small budget, and has made a great looking film with some nicely fleshed out characters, nice fight scenes, some decent scares, and some VERY impressive special effects.
am not even sure where to begin... so I will start with this... In 15 years of going to the movies that I have paid for with my own money there has been only one I walked out of; this is now the second. This film does not start anywhere, does not go anywhere, is not suspenseful, is not scary, elicits neither sympathy or empathy for the protagonists nor disdain for the antagonist and has some of the most poorly written dialogue in film to date. This film suffers from the script supervisor (responsible for continuity) being asleep in a lot of the scenes making the flow of the film abysmal. This film has randomly placed scenes which try to tie motivations between characters and events through out the film when very little foundation has been laid for anything that happens; everything seems forced and artificial.
И т.н. приятно фен-сървисче според позитивните, пълен крап според негативните ревюта ;)
And you can't dance with a devil on your back...

inkheart
Paragon

Post by inkheart » Sat Oct 07, 2006 2:41 pm

Само като чуя дебилната жанрова конфигурация Action / Horror / Thriller (more) ми става лошо. Не се научиха да определят жанрова спецификация :) Сички тия жанрове дето ги пишат по списанията и ИМДБ-то или несъществуват или са сгрешени :)
Дееба в тоя НАТФИЗ ми промиха мозъка :D
Иначе последно гледах пиесата "Душата на Рибаря" - приказка по Оскар Уайлд в 199 театъра.
А последният филм дето изгледах беше "Професия Репортер" с Джак :))

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Oct 07, 2006 3:17 pm

Ти си в НАТФИЗ от няма и седмица, трудно ше ти промият мозъка за толкова време...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Oct 07, 2006 3:34 pm

Иначе последно гледах пиесата "Душата на Рибаря" - приказка по Оскар Уайлд в 199 театъра.
Тва на Куркински ли, не е зле мда.

Филмчето стаа ;)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Oct 08, 2006 11:03 am

Хехе, снощи след кат гледахме D&D2, Ковънанта ми се видя още по-як :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Oct 08, 2006 11:15 am

ма не много. тъй де, да се беха сетили да вмъкнат нейде лафа - HP can kiss my ass щеше да стане за гледане и то ;р