Спам спам спам и още 100 пъти спам

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sun Jun 13, 2010 12:41 pm

Адски са дразнещи такива битчици дето една капчица кръв не се вижда. Жалкички са някак.
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Jun 13, 2010 12:56 pm

JaimeLannister wrote:Адски са дразнещи такива битчици дето една капчица кръв не се вижда. Жалкички са някак.
PG-13 е. Няма как иначе. Има кървища(прерязани гръкляни, лица, ръце), но рядко в такива битки. В крайна сметка Райми енд ко доказаха, че кървищата ги могат в Spartacus. Нямаме нужда от това тук. Може би една идея повече реализъм в мащабните бойни сцени би била плюс. Зависи коя телевизия ще го вземе за Сезон 3 и в колко часа ще го дават. До сега сериала не се рекламираше. Ама под не се рекламираше имам предвид изобщо. Както и постоянно се въртеше airing schedule и човек не знаеше кога ще го дават. Но ABC/Disney сами е набутаха с Tribune. Както и да е. Тези двете мадами с/без кървища си ги обожавам. Все тая ми е какво ще става, само да успее кампанията и да има сезон 3. :?

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Jun 13, 2010 4:48 pm

JaimeLannister wrote:Адски са дразнещи такива битчици дето една капчица кръв не се вижда. Жалкички са някак.
Абе аз нямам нищо против липсата на кръв, ама при положение, че едно момиче щеше веднъж да си строши бокена в главата ми на една тренировка, това не ме впечатлява много. За незапознатите - бокен е дървена имитация на катана.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Gallean
Scholar

Post by Gallean » Sun Jun 13, 2010 10:01 pm

Добре, не е ли чудно и неестествено да се показва по телевизията битки (на жени в прилепнали дрехи) със смъртоносни оръжия, и да се повалят наред безименни и безлични мъже, обаче кръвта да е забранена? Ако е забранена кръвта- да са забранени или поне да не показват, битки! И без това има по-смислени неща, които да гледат 13 годишните, не е ли тъй?
В един момент малките момченца, пък и момиченца, ще решът че ей така хващаш ножа и почваш да размахмваш- няма начин да не улучиш някой лошковец, и то такъв без семейство, и няма нищо лошо и трудно в това. Да им покажат какво представлява прободна рана от 1-2 инча с 5-6 килограмово желязо, с голяма ширина, и необработена рана на 3-4 дена- ей това ще бъде образователно и полезно :)

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Jun 13, 2010 11:19 pm

Gallean wrote:Добре, не е ли чудно и неестествено да се показва по телевизията битки (на жени в прилепнали дрехи) със смъртоносни оръжия, и да се повалят наред безименни и безлични мъже, обаче кръвта да е забранена? Ако е забранена кръвта- да са забранени или поне да не показват, битки! И без това има по-смислени неща, които да гледат 13 годишните, не е ли тъй?
В един момент малките момченца, пък и момиченца, ще решът че ей така хващаш ножа и почваш да размахмваш- няма начин да не улучиш някой лошковец, и то такъв без семейство, и няма нищо лошо и трудно в това. Да им покажат какво представлява прободна рана от 1-2 инча с 5-6 килограмово желязо, с голяма ширина, и необработена рана на 3-4 дена- ей това ще бъде образователно и полезно :)
Ми то най-добре децата да не гледат изобщо телевизия, щото видиш ли дават разни лоши работи. Или пък да не играят CS. :) Баси абсурдите!

А пък по-възрастни хора да се кефим на подобни бутафорни неща.... Не одобряваш, нали? :roll:

Понякога този форум ме дарява с тотални глупости. Надявам се, че просто си търсиш повод за хейт, нямайки какво да кажеш. Би било жалко наистина да вярваш в това, което си написал.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Jun 14, 2010 12:52 am

Amikae wrote:Понякога този форум ме дарява с тотални глупости.
С всички форуми е така, не се притеснявай.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Jun 14, 2010 1:41 am

tigermaster wrote:
Amikae wrote:Понякога този форум ме дарява с тотални глупости.
С всички форуми е така, не се притеснявай.
Еми каквото е, такова. Ти разправи за тоя бокен и главата ти. :mrgreen: Какво стана? Как оцеля? Много ли те би дамата? :mrgreen: На мен сигурно ще ме сгъне за секунди. :?

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Jun 14, 2010 1:35 pm

С бокена беше забавно. Целта на упражнението беше да избегна атаката и да й отнема оръжието. Само дето не успях да се дръпна навреме и... Добре, че ме удари в челото - там е най-здравата кост от човешкото тяло, ако не се лъжа, та не пострадах много. Когато ме прасна с меча, дамата се притесни доста повече от мен. Нищо чудно, де, ако беше истински меч, сигурно щеше да ме разреже на две симетрични половини.
Spoiler: show
Така или иначе, докато тренирах, се водех за неунищожим в залата. Китките ми са изключително гъвкави, поради което повечето ключове не ги усещам. Случвало ми се е при някакъв инцидент с паданията върху мен да връхлети някой два пъти по-тежък от мен и да се отърва без абсолютно никакви проблеми. После при едно отиване на планина стъпих върху някакво листо, подхлъзнах се и си прецаках коляното по най-малоумния възможен начин, та спрях да тренирам за доста време, а след това се случиха и разни събития, заради които съвсем напуснах доджото.
Както и да е, аз и преди съм го казвал. След годините, които прекарах в тренировки, установих, че това, че жените са слабият пол, е мит, измислен от тях с цел да печелят облаги. Това го казвам не съвсем насериозно, но и не съвсем на шега, понеже най-силните удари и най-тежките хвърляния, които съм изтърпял, са били именно от жени.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Jun 14, 2010 2:41 pm

Тайгъре как изглежда бокена за който говориш - кръгъл ли е или с със заострено острие имитиращо реално оръжие?
Тоест това ли е:
http://www.case.edu/orgs/kendo/images/800px-Shinai.jpg
или това:
http://images.marketworks.com/hi/55/54922/wj0540a.jpg

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Jun 14, 2010 2:54 pm

Второто.
Първото се казва шинай и с него, доколкото знам, боли доста повече, макар че не е толкова опасен. С него се играе кендо, обаче, на тренировка по айкидо не съм виждал да го използват.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Mon Jun 14, 2010 4:12 pm

Извадил си късмет, че ти е влязла на шомен девойката значи, щото при хубав йокомен могат да станат доста неприятни неща и с бокена. То не че пак не излизат свитки, га те прасне в челото (и аз от личен опит, мда ;)), ма поне не е опасно, освен ако не е реален удар, а не тренировъчен. А шинаят също не е безопасен, нищо, че е гъвкав. Иначе аз в айкидо не съм виждал да се ползва шинай, май само в кендо си върви?
Между другото гледам, че на снимката на RRS бокена е цуби. При нас не ползвахме и си премазвахме пръстите редовно, но съм останал с впечатление, че по принцип в айки тренировките не е много разпространен. tigermaster-е, във вашето доджо как са бокените?
Elves dig rocket launchers.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Jun 14, 2010 7:53 pm

termit wrote:tigermaster-е, във вашето доджо как са бокените?
От една година не съм тренирал изобщо, но беше, общо-взето, кой както реши. Половината хора ходеха и на уроци по джодо и иайдо, а за там предпазителят си трябва.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

Gallean
Scholar

Post by Gallean » Mon Jun 14, 2010 11:46 pm

Amikae wrote:
Gallean wrote:Добре, не е ли чудно и неестествено да се показва по телевизията битки (на жени в прилепнали дрехи) със смъртоносни оръжия, и да се повалят наред безименни и безлични мъже, обаче кръвта да е забранена? Ако е забранена кръвта- да са забранени или поне да не показват, битки! И без това има по-смислени неща, които да гледат 13 годишните, не е ли тъй?
Ми то най-добре децата да не гледат изобщо телевизия, щото видиш ли дават разни лоши работи. Или пък да не играят CS. :) Баси абсурдите!

А пък по-възрастни хора да се кефим на подобни бутафорни неща.... Не одобряваш, нали? :roll:

Понякога този форум ме дарява с тотални глупости. Надявам се, че просто си търсиш повод за хейт, нямайки какво да кажеш. Би било жалко наистина да вярваш в това, което си написал.
Абсурдно е, че дори не си правиш труда да се обосновеш (и вероятно нямаш какво повече да кажеш), а въпреки това говориш напреки моят пост. Отделно пък се опитваш да отвлечеш темата към личностни проблеми (че съм бил хейтър), което пък е още по-противен форумен феномен.
Да, не одобрявам нито прекаленото гледане на телевизия (от когото и да е било), нито пък ЦС- който е толкова стар и не актуален, че придава хумористична окраска на поста ти, пък зрелите хора да се кефим на чуждици ;)

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Jun 15, 2010 9:23 am

Gallean wrote:
Amikae wrote:

Абсурдно е, че дори не си правиш труда да се обосновеш (и вероятно нямаш какво повече да кажеш), а въпреки това говориш напреки моят пост. Отделно пък се опитваш да отвлечеш темата към личностни проблеми (че съм бил хейтър), което пък е още по-противен форумен феномен.
Да, не одобрявам нито прекаленото гледане на телевизия (от когото и да е било), нито пък ЦС- който е толкова стар и не актуален, че придава хумористична окраска на поста ти, пък зрелите хора да се кефим на чуждици ;)
Ще се обосновавам, когато сметна за нужно. Това определено няма да стане спрямо коментари, като твоите. Задръж си желязната логика, колко телевизията и компютърните игри вредяли на децата, аз за такава глупост не мога да споря.

Иначе битките в LotS ги обожавам точно защото са толкова бутафорни. Мога просто да се кефя на хореографията и да се кефя на образите на Khalan Amnel/Cara/Richard/Zed и т.н., а за останалото си имам въображение. Това е фентъзи все пак. Никога няма да ми омръзнат.

Що се отнася до мен, аз телевизия не гледам и CS не играя. Но изглежда правилно прецених елементарните ти разсъждения за телевизия/игри. Не знам как има все още хора, които са на твоето мнение. Кога ще разберете, че не телевизията и игрите карат децата да убиват и да са изроди?

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Jun 15, 2010 12:43 pm

Gallean wrote: Абсурдно е, че дори не си правиш труда да се обосновеш (и вероятно нямаш какво повече да кажеш), а въпреки това говориш напреки моят пост. Отделно пък се опитваш да отвлечеш темата към личностни проблеми (че съм бил хейтър), което пък е още по-противен форумен феномен.
Мислех, че сме надраснали това, бтв.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting