Мислех, че е станало ясно, че липсва ли кеч с клитори явно не става за мене. Та фери тейл интелектуално и визуално си е за 3-годишни.

Пробвах го призъна, още като беше новото задължително ечи, ма не ме впечатли, мангата, поне докъдето стигнах беше доста овладяна между другото. А и още повече след вече три баси и качествените сезона на High School DxD (джоджото на ечито) май и тука нема кой да пълни празнината, най-много да видя ква манга адаптация са му направили.
Ся убачи, покрай цветния джоджо, се сетих, че четох японската версия на уичблейд. Американският комикс, преди да доде великолепният художник Stjepan Šejić според мен е доста слаба ракия, след хърватската свежа кръв се превърна в един от любимите ми. Освен това много се радвам на анимето. Въпреки дебилната си основа в центъра на цялото бие сърцето на много човешка връзка между майка и дъщеря. Освен това повечето основни герои са доста човешки и приятни. За съжаление това не се отнася за мангата. Оцветена е, сценаристът на анимето я е писал, заради което има няколко ценни момента във взаимоотношенията, но като цяло е доста семпла, евтина боза, с лоли пикла за уичблейдка, млад киек за сайдкик, ловци на демони, разгонени малолетни ученички и пр. гафове.