Да се похваля, след супер-хипер-ужасно измъчен рън на Дънкан в хард моуд (ще напиша по-долу защо) ми дропна Axe of the Hierophant.
Ужасно парти, всички ръшваха много скоро след като танкът се обградеше с лошковци. Нюкваха и не пристъпваха назад, а стояха в агро кръга и така лошите просто идваха към нас и ни оправяха в хаотично лутане насам-натам >.<. Всички бяхме на 60% ДП накрая, а най-тъпото - казах около 800 пъти на танка да ходи да провери за pop-up тъчъри на едно място, защото въпросното място ми беше нужно за да Swap-вам спирити. Той направи някакво мизерно кръгче там и разбира се изобщо не успя да обхване целия периметър, така че да се покажат спиритите и ние да ги убием. После когато SWAP-вах те се показаха, много ясно, и ни убиха отново. И тогава се започна с масово рисуване и пингване по мини-мапа и наричането ми на 'нууб' и 'какво правиш?'. Аз започнах да обяснявам и онези млъкнаха, кретени с кретени, оставиха ме 2-3 пъти да умра докато суапвах и някой се изцепи: 'омг, протектвайте некромансъра'. Просто думи нямам, оказа се, че 3-ма играят Дънкан за първи път, първи опит и бяха влязли в Хард моуд без идея да имат какво се прави... Как се издразних не е истина, трябваше да убия Дънкан почти до края и да лийвна да им е сечено >.<
Веднага след тези обаче правих Селветарм с друго парти и беше голям кеф, 20 минути чисти. Нито един не умря. Просто евала, имало и добри играчи.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around