Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 19, 2007 9:35 am

Уфф, замина гилдеца, са свалям некви милиони файлове на новия хард за сека локация :evil: :evil: :cry: . Ма поне са набичих на макс резолюцията и върви мазно мазно на максимум графика. Е красота си е :mrgreen:

Аааах колко гаднооо, билдовете са си заминали тхт файлчетата. са пак трее посъбират.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Nov 19, 2007 11:30 am

има опция да го пуснеш да ти дръпне всичко наведнъж, доста ще е като теглене, но за една нощ ще успееш 100% :) - провери в уики как ставаше - някаква опция на главното ехе
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Nov 19, 2007 11:32 am

Билдовете не са проблем, ще ти дам темплейти. А ти що не ги копира някъде предварително? :P

P.S. - В properties на shortcut-а, там дето пише target добави -image. За една нощ всичко ще ти се изтегли :lol:
Last edited by Delegat on Mon Nov 19, 2007 11:35 am, edited 1 time in total.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Nov 19, 2007 11:35 am

thunder wrote:има опция да го пуснеш да ти дръпне всичко наведнъж, доста ще е като теглене, но за една нощ ще успееш 100% :) - провери в уики как ставаше - някаква опция на главното ехе
-image
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Nov 19, 2007 11:50 am

ееехеее, как дебнат хората да постнат :)

http://gw.gamewikis.org/wiki/Command_line#-image

уики страницата :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Nov 20, 2007 6:49 pm

Delegat wrote:Билдовете не са проблем, ще ти дам темплейти. А ти що не ги копира някъде предварително? :P

P.S. - В properties на shortcut-а, там дето пише target добави -image. За една нощ всичко ще ти се изтегли :lol:
Еми и без тва сглобявам некви собствени леймски, пък и не всеки ден човек очаква да му замине харда :(

Железни сте :) Че три континента и gwen сичко отначало да точим е тегавоо. Поне ми се оправи са бъга в който рандъм нпс-та подскачаха напред назад самички в некво като атака на loop вкл и ксунлая и разни поумрели врагове.

:shock: :mrgreen: А мерси ше точим довечера със страшна сила. Иначе бързичко точи са ввера вадеше некви 200тина к според него докат свалеше неколкото иляди файла.

-noshaders ше го видя че се пак дърта картата ати 9250

хахаха
Spoiler: show
-noui
Disables the graphical user interface. The effect is the same as pressing CTRL-SHIFT-H within the game, however, if you start the program this way, you will not be able to turn the interface back on until you close the game and start it again without this switch. Since the interface elements will not be shown, you may not be able to login or select a character. This was designed to use Guild Wars as a fancy screensaver.
Иначе вчера ей така за фъна се разходих с герои и хенчове 5 фире еле с SF i Cynn из чарските територии. Гавра си е. Мисла малко да поразуча Earth-а са, има доста танкаджийски пинизи кат за еле ;)

Термитов, имам в пресиъринга едно некро 6лвл и ощ разглеждам там с него територия, че е баси красотата.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Nov 20, 2007 8:06 pm

urgh nad 72000 faila si4ko sa she to4i

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Nov 22, 2007 12:29 am

Да се похваля, след супер-хипер-ужасно измъчен рън на Дънкан в хард моуд (ще напиша по-долу защо) ми дропна Axe of the Hierophant.

Ужасно парти, всички ръшваха много скоро след като танкът се обградеше с лошковци. Нюкваха и не пристъпваха назад, а стояха в агро кръга и така лошите просто идваха към нас и ни оправяха в хаотично лутане насам-натам >.<. Всички бяхме на 60% ДП накрая, а най-тъпото - казах около 800 пъти на танка да ходи да провери за pop-up тъчъри на едно място, защото въпросното място ми беше нужно за да Swap-вам спирити. Той направи някакво мизерно кръгче там и разбира се изобщо не успя да обхване целия периметър, така че да се покажат спиритите и ние да ги убием. После когато SWAP-вах те се показаха, много ясно, и ни убиха отново. И тогава се започна с масово рисуване и пингване по мини-мапа и наричането ми на 'нууб' и 'какво правиш?'. Аз започнах да обяснявам и онези млъкнаха, кретени с кретени, оставиха ме 2-3 пъти да умра докато суапвах и някой се изцепи: 'омг, протектвайте некромансъра'. Просто думи нямам, оказа се, че 3-ма играят Дънкан за първи път, първи опит и бяха влязли в Хард моуд без идея да имат какво се прави... Как се издразних не е истина, трябваше да убия Дънкан почти до края и да лийвна да им е сечено >.<

Веднага след тези обаче правих Селветарм с друго парти и беше голям кеф, 20 минути чисти. Нито един не умря. Просто евала, имало и добри играчи.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Nov 22, 2007 12:45 am

уф, сетих се първия и единствен път като правих Дънкан (засега), точно на хард моуд :) Поизмря партито малко в началото благодарение на мен :)

моя провайдър има проблеми с международния нет... точно две неща не мога да пусна - icq & GW. Тъпа работа, но не са виновни хората, понеже явно не е при тях проблема, а извън БГ. Все пак е кофти де...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Nov 22, 2007 12:52 am

Пък аз се чудех :) де си изчезнал пък днес и дали е меджик дей, пък то май не е.

Бтв, помните ли оня дънджън, който правихме с ъндедите и оня гнусен некромансър бос накрая - Фенди нещо-си, където умирахме като ненормални и Делегатът си излезе, щото се ядоса?

Ето темичка в Гуру за някакви, които обсъждат същия този дънджън и как да се направи на хард моуд. Забавното е, че дуо монкове (някакъв монк и ДУНКОРО) са го минали само двамата на хард моуд.

http://www.guildwarsguru.com/forum/show ... t=10219324

Просто съм ей така като го видях шота --> :shock: :shock: :shock:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 22, 2007 12:09 pm

Уф, пак вчера ме ънплъгнаха небрежно вечерта. Нема и кой да напсуваш след 10 вечерта за съпорт. Пък и гилдеца през телефона подозирам ше ми се изсмее ;) :mrgreen:

Поне севтосахме парти с Термита за 10 мин :) Ма трее двамата заедно да мръднем, че има куест дет иска парти двама просто да кликнат на монка ;) Иначе красотааа предишния път в пресииринга го претичах на бегом и не съм минавал 80% от куестчетата. Са баси кефа нещо ново след кат съм изпоскал и другите континенти и циклим. Кра со та. Има и чиби на Gwen :mrgreen: Ма след кат джиткам с елето и сичкия му ели цайси и жезли кат мина на 7лв некроа/еле със стартер броня и ебати грозотията още.

/bonus обаче май бачка само за преордера а? Неам нищо за еле яко да прехвърла на Термита да поускори темпото, че човека нема време. Иначе героя му е лика прилика :mrgreen: :mrgreen:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Nov 22, 2007 12:21 pm

офтопик

Ми аз освен да ти препоръчам моят интернет доставчик... Не мога да им намеря картата с покритието, но след като имат офиси в Обеля, нищо чудно и до надежда да стигат.
Не че никога не ми е прекъсвал нета (главно в началото), но когато ми прекъсва два поредни дни, после ми се обадиха на мобилен да ме уведомят, че е оправено и съпортът им е денонощен.
http://unitednetworx.com/index.html

Не са идеални, но по разкази на други хора съдя, че са много по-добре от твърде голяма част от доставчиците.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Nov 22, 2007 12:37 pm

моите подозрително имат много подобно име: Юнайтеднет :)

не, мерси, смятам да си ги запазя :)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Nov 22, 2007 12:39 pm

А, аз говорех за Браги, при него проблемите са много по-хронични...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 22, 2007 2:30 pm

Е нет2лан и унекс са из квартала трети ше яде бой ако се пробва подозирам лан да прекарва. Бе стаа то профилактики некви праели са подменяли. Не че в 22;00 ше повярвам някой да се катери по покривите. Ма кат има е свестен ся, ако зачести ше ги ритам. ТО кат ме нема по цял ден нема кога да ги викам иначе бръмчат момчетата по покривите.

Онтопик

Морвено га ще те видим в гилдеца най-сетне.