Starcraft 2
Moderator: AlDim
Днешният ден ми е ебах го в куцуза. Първо ми се счупи десният педал на колелото. След това ме обуха в Меджика. След това се оказа, че шибаният Старкрафт иска шибана онлайн връзка за инсталация, та се наложи в 1:00 през нощта да ходя като циганче пред книжарницата, че да й ловя уайърлеса (още нямам нет в нас), за да се окаже после (след като се прибрах и си продължих инсталацията като бял човек, която отне време, понеже ми е разенаб бд-ромът), че играта искала ПАЧ!!! Сега ПАК съм като циганче клекнал в 2:30 през нощта пред книжарницата и свалям ПАЧ......... Мразя Близард...
And you can't dance with a devil on your back...
- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Ето го прословутото осакатено издание (не съм аз на снимката). Изглежда си като всяка друга игра с качествена кутийка и изобщо не ми изглежда платинум или принтирана в гаража.
- Spoiler: show
- The Dragon
- Elder God
Прекаленият снобизъм и Богу не е драг, особено такъв без подплата.The Dragon wrote:Кампанията е весела. Рейнър почти не дразни.
Кампанията на Старкрафт 2 е най-яката такава, която съм виждал в реално-времева стратегия ВЪОБЩЕ ОТКАКТО ИГРАЯ ИГРИ. Не че има толкова много радикално нови неща, просто всичко е толкова изпипано и толкова юзър-френдли направено, че може само да зяпнеш.
Велика е засега, ще видим натам.
За съжаление компът ми ПАК започна да забива като на Мас Ефект 2 та май ще го влача още днес в мултирама и това е положението, аман баси.
- The Dragon
- Elder God
Абе на тази игра за какво и трябват 1.6 гиги рам ебаси? Не че ги нямам ама все пак.
@Муадиб - какъв снобизъм те гони бе? Истинския пич в първата теранска кампания беше Менгск, а Рейнър беше някакъв дразнител.
Едит: Пусни си един memtest. Може нещо в рама да имаш сбъркано.
@Муадиб - какъв снобизъм те гони бе? Истинския пич в първата теранска кампания беше Менгск, а Рейнър беше някакъв дразнител.
Едит: Пусни си един memtest. Може нещо в рама да имаш сбъркано.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- RRSunknown
- Elder God