На кино с компания :)
Хм. Добре, хайде някой ако е бил на тия, да каже как са:
· Космическа станция 3D 12:10, 17:50, 22:20
· Космическо нашествие 3D 21:10
· Космическа станция 3D 12:10, 17:50, 22:20
· Космическо нашествие 3D 21:10
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Бе, и мен, но то май единственият нормален филм пускан за аймакс в международен мащаб беше Шрек... Или греша?
Last edited by Morwen on Wed Sep 26, 2007 11:26 am, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Веднъж трябва да се види, да. Заради 3Д-то, не заради филмите. А три лева не е цифра.
Половината тук всъщност не са научнопопулярни, но точно те пък ми се виждат още по-тъпи. Аз съм гледал само първите два навремето, но определено сега е моментът да рискувам пак.
На запад почти всеки по-зрелищен филм го пускат и във версия за Аймакс. Спайди, Потър, Пиратите, Беоулф.
Половината тук всъщност не са научнопопулярни, но точно те пък ми се виждат още по-тъпи. Аз съм гледал само първите два навремето, но определено сега е моментът да рискувам пак.
На запад почти всеки по-зрелищен филм го пускат и във версия за Аймакс. Спайди, Потър, Пиратите, Беоулф.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Точно. И аз се гнуся от тези. Особено със страшната реклама, която най-невъзмутимо им правят. Затова предпочитам тия с животинките.
А един приятел каза, че Космическо нашествие, май, бил като ролър-костър, затва питам за него.
А един приятел каза, че Космическо нашествие, май, бил като ролър-костър, затва питам за него.
18:45 е прожекцията, значи трябва още към шест (и нещо) да сме там, ако няма да се вземат билети от по-рано.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Добре, бе, почвайте заявките.